Lanţ de magazine LaDoiPași noi - Gasesti exact ce-ti doresti
Știri LaDoiPași
2018-09-07
Regulamentul oficial al Campaniei “ PREGĂTEŞTE-ŢI COPILUL SĂ FIE EROUL CLASEI SALE!”
 

Prezentul regulament are scopul de a informa cu privire la desfăşurarea campaniei PREGĂTEŞTE-ŢI COPILUL SĂ FIE EROUL CLASEI SALE!” denumită în continuare “Campania”, iniţiată de S.C. METRO Cash & Carry România S.R.L., persoană juridică constituită şi funcţionând în conformitate cu legile române, cu sediul social în Bucureşti, B-dul Theodor Pallady nr. 51N, clădirea C6, corp A, sector 3, înregistrată la Oficiul Comerţului Bucureşti sub nr. J40/9081/2010, Cod Unic de Înregistrare RO8119423, denumit în continuare “METRO”.

 

METRO îşi asumă rolul de iniţiator şi facilitator al organizării  unitare a Campaniei de către partenerii săi, antreprenori independenţi, reuniţi în reţeaua de magazine LaDoiPaşi, denumiţi în continuare “Coorganizatorii”.

 

Campania se va desfăşura prin intermediul următoarei agenţii: Media Post HITMAIL SA avand sediul social in Str. Siriului nr. 42-46, et. 3, Bucuresti, sector 1, Cod Unic de Înregistrare 13351917, înregistrată la Oficiul Comerţului Bucureşti sub nr. J40/8295/2000.

 

METRO îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, modificările urmând a intra în vigoare după publicarea acestora pe site-ul www.la-doi-pasi.ro.

         

1. Durata şi aria de desfăşurare

1.1 Campania începe la data de 10 Septembrie 2018 ora 06:00, şi se va încheia la data de 15 Septembrie 2018, ora 24 :00. Campania se desfăşoară în cadrul magazinelor din reteaua LaDoiPaşi care au aderat la reteaua de franciza si au implementat conceptul de franciza până la data de 10.09.2018 inclusiv şi au fost publicate pe site-ul www.la-doi-pasi.ro, denumite în continuare “Magazinele LaDoiPaşi”.

1.2 Lista Magazinelor LaDoiPaşi participante se actualizeaza periodic pe site-ul www.la-doi-pasi.ro.

 

2. Drept de participare

2.1 Promoţia se adresează persoanelor fizice cu domiciliul/reşedinţa în România, care au împlinit 18 ani şi care fac cumpărături de minimum 20 de lei cu TVA pe un singur bon fiscal, din brosura cu valabilitate in perioada 06-30 Septembrie 2018 (lista de produse din Anexa 1), în oricare din Magazinele LaDoiPaşi participante, în perioada mentionata anterior la punctul 1.1, denumite în continuare „Participanţii”.

2.2 Angajaţii METRO, ai Coorganizatorilor şi ai altor societăţi implicate în organizarea şi derularea Campaniei, precum şi rudele de gradul I ale acestora (copii/părinţi, fraţi/surori, soţ/soţie) nu au dreptul de a participa la Campanie.

2.3 Participarea la Campanie implică cunoaşterea şi acceptarea integrală şi neechivocă a prezentului regulament.

 

3. Mecanism si premii

3.1 Participanţii care, în perioada mentionata anterior la punctul 1.1, achiziţionează din Magazinele LaDoiPaşi produse din brosura cu valabilitate in perioada 06-30 Septembrie 2018 (lista de produse din Anexa 1) de minimum 20 de lei TVA inclus pe un singur bon fiscal, pot primi la casa de marcat, in limita stocului disponibil, unul dintre urmatoarele premii:

 • un caiet matematica personalizat pe coperti cu marcile Unilever - 23 buc/magazin LaDoiPasi
 • un caiet dictando personalizat pe coperti cu marcile Unilever - 23 buc/magazin LaDoiPasi
 • un caiet dictando personalizat pe coperti cu marca Paula -3 buc/magazin LaDoiPasi
 • un carnetel magnetic Cocolino Unilever – 2 buc/magazin LaDoiPasi
 • o mostra DERO 100g – 15 buc/magazin LaDoiPasi
 • o napolitanta MyMotto Tiramisu 34G – 11 buc/magazin LaDoiPasi
 • un penar cu creioane 9,5x4,6x3cm, personalizat cu sticker LDP – 10 buc/magazin LaDoiPasi
 • un sac sport polyester 41x35 cm, personalizat cu sticker LDP – 10 buc/magazin LaDoiPasi

 

3.2 Pentru multiplu de 20 de lei cu TVA pe acelasi bon fiscal nu se acorda multiplu de premii.

 

3.3 Totodata, participanţii care, în perioada mentionata anterior la punctul 1.1, achiziţionează din Magazinele LaDoiPaşi produse din brosura cu valabilitate in perioada 06-30 Septembrie 2018 (lista de produse din Anexa 1) de minimum 20 de lei TVA inclus pe un singur bon fiscal si care trimit gratuit SMS la numarul 3738 cu urmatoarele informatii: numarul bonului fiscal (format: litere si/sau cifre), data bonului fiscal (format: zz.ll.aaa) si valoarea bonului fiscal (format: cifre si/sau litere)  sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile:

 • set de carti a cate 12 volume din colectia Biblioteca pentru toti copii de la editura Litera – 30 de bucati
 • Sistem Desktop PC iMac 21.5 cu procesor Intel® Quad Core™ i5 3.40GHz, 21.5", Retina 4K, 8GB, 1TB, AMD Radeon Pro 560 4GB, macOS Sierra, ROM KB – 1 bucata

 

Valoarea comerciala totala a premiilor este de 115.534,53  lei (TVA inclus).

 

Numarul de SMS este cu tarif normal, valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom.

 

3.4 In urma SMS-ului trimis acestia primesc inapoi un SMS de raspuns astfel:

a) In cazul in care consumatorii trimit SMS inainte de data de incepere a Campaniei (pana pe data 10.09.2018, ora 06:00): “Campania "Eroul clasei tale” incepe pe 10.09.2018. Va rugam sa reveniti in perioada de desfasurare a Campaniei.”

b) In cazul in care consumatorii trimit SMS dupa data de incheiere a Campaniei (incepand cu 15.09.2018, ora 24:00): «Campania “Eroul clasei tale” s-a incheiat! Te așteptam sa participi in urmatoarele Campanii!”

c) In cazul in care consumatorii trimit SMS gresit pe durata Campaniei:

 • daca nu trimite datele complete: “Pentru a te inscrie in Campanie trebuie sa introduci numarul, data si valoarea bonului fiscal primt in magazinul LaDoiPasi participant. Mult succes!”
 • daca s-a mai inscris cu acelasi bon fiscal: “Va rugam sa introduceti un alt bon fiscal. Cu acesta ati mai participat la Campania "Eroul clasei tale.”

d) Pentru inscriere corecta, consumatorii finali primesc un SMS cu urmatorul text: “Felicitari! Te-ai inscris in Campania “Eroul clasei tale”. Pastreaza bonul fiscal pentru validare!  Detalii pe:  www.la-doi-pasi.ro. Succes!”

Un consumator final se poate inscrie cu un bon fiscal, o singura data (indiferent de cate ori trimite SMS cu data si numarul aceluiasi bon fiscal, acesta va fi luat in considerare o singura data). In cazul in care are mai multe bonuri fiscale valide, un consumator le poate inscrie pe toate, marindu-si astfel sansele de castig.

3.4 Tragerea la sorti pentru premiile de la punctul 3.3 se va face in mod aleator si va avea la baza un print screen cu lista consumatorilor finali inscrisi care va contine: numar unic atribuit de HITMAIL fiecarui SMS primit, numarul bonului fiscal, data bonului fiscal si valoarea bonului fiscal. Tragerea la sorti se va face prin intermediul site-ului random.org dintre numerele unice atribuite de HITMAIL. Se vor extrage 31 de castigatori si 100 de rezerve pe baza numarului unic atribuit de HITMAIL pentru fiecare SMS primit de la de consumatorii finali.

Validarea castigatorilor se va face astfel:

 • METRO trimite catre HITMAIL lista clientilor castigatori extrasi plus rezervele
 • HITMAIL contacteaza clientii care au fost extrasi castigatori si le solicita ca in termen de 3 zile sa incarce o copie a bonurilor fiscale extrase castigatoare in link-ul ce va fi trimis catre fiecare castigator in urma finalizarii apelului prin modalitatea aleasa de catre potentialul castigator la momentul apelului, respectiv prin link sau prin sms. In cazul in care HITMAIL nu primeste de la consumatorul final extras castigator in termenul solicitat bonul fiscal in forma solicitata, bonul fiscal inscris prin SMS in campanie va fi descalificat si se va apela la lista de rezerve in ordinea extragerii.
 • Pentru validarea bonului fiscal extras castigator pentru sistemul desktop iMac, HITMAIL va solicita pe langa o copie a bonului fiscal si copia de CI/BI si va fi utilizata in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale, conform legislatiei in vigoare.
 • Documentul incarcat trebuie sa fie de maxim 4MB, in format 'png' sau 'pdf', 'jpg' sau 'jpeg' sau 'gif' sau 'bmp'. Pe bon trebuie sa se vada produsele participante, magazinul, data bonului si numarul bonului inscris de catre potentialul castigator in campanie.
 • HITMAIL verifica bonul fiscal sa fi fost emis in perioada 10-15 septembrie si valoarea bonului fiscal sa fie egala sau mai mare de 20 lei (TVA inclus). In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite bonul fiscal inscris va fi descalificat in mod automat si se apeleaza la rezerve. In cazul in care sunt indeplinite aceste conditii, bonul fiscal va fi trimis catre METRO pentru validare.
 • METRO verifica emitentul bonul fiscal sa fie inscris in lista de parteneri LDP- status 10 Septembrie 2018 - magazine LDP inscrise in franciza si deschise pana la data de 10 Septembrie 2018, ca produsele achizitionate prin bonul fiscal inscris in concurs fac parte din brosura cu valabilitate in perioada 06-30 Septembrie 2018 (lista de produse din Anexa 1) si ca bonul fiscal primit este acelasi cu cel inscris in campanie, prin SMS. In cazul in care nu sunt indeplinite aceaste conditii, bonul fiscal va fi descalificat si METRO va informa HITMAIL asupra acestui aspect. In cazul in care sunt indeplinite conditiile, se confirma validarea catre HITMAIL pentru a anunta castigatorul.
 • Operatiunea de validare se efectueaza pentru fiecare castigator extras pana la data de 05 Octombrie 2018 cel mai tarziu. In cazul in care se constata (fie de catre HITMAIL, fie de catre METRO, neindeplinirea conditiilor campaniei, vom apela la rezerve in ordinea extragerii pana cand vom avea 31 de castigatori valizi (care indeplinesc conditiile campaniei).
 • In data de 08 Octombrie 2018 vom informa HITMAIL asupra listei finale de castigatori pentru a fi contactati si anuntati de HITMAIL despre premiul castigat. Informarea trebuie sa mai cuprinda faptul ca premiul va ajunge in magazinul LaDoiPasi din care consumatorul final, al carui bon fiscal a fost extras castigator si validat, si-a facut cumparaturile. Premiul va ramane in respectivul magazin LaDoiPasi pentru a fi ridicat de catre consumatorul final anuntat castigator pana la data de 31 Octombrie 2018, data dupa care va fi returnat catre sediul METRO.
 • Premiul se inmaneaza in magazinul LaDoiPasi in care a fost emis bonul fiscal extras castigator si validat  si se va face pe baza unui proces verbal de predare-primire la care se va atasa bonul fiscal extras castigator si validat.
 • Pentru a intra in posesia premiului, consumatorii finali trebuie sa aiba asupra lor bonul fiscal extras castigator si validat.

 

 

4. Responsabilitate

4.1 Coorganizatorii poarta în intregime responsabilitatea în ce priveste:

 1. punerea la dispozitia Participantilor, spre consultare, prezentul regulament, la cerere şi în mod gratuit;
 2. inmanarea premiilor de la punctul 3.1 din prezentul regulament, in limita stocului disponibil;
 3. organizarea şi desfasurarea Campaniei în cadrul Magazinelor LaDoiPaşi proprii în conformitate şi cu respectarea intocmai a prezentului regulament.

4.2 METRO, în calitate de facilitator al desfasurarii Campaniei, este absolvit de orice raspundere legata de:

 1. inmanarea premiilor de la paragraful 3.1catre consumatorii finali;
 2. existenta la raft în magazinele LaDoiPaşi pe toata durata Campaniei a Produselor;
 3. organizarea Campaniei în cadrul Magazinelor LaDoiPaşi în conformitate cu prezentul regulament;

 

5. Taxe şi impozite

5.1 Calcularea, retinerea şi/sau virarea impozitului pe venit, în conformitate cu Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, în masura în care aceasta este necesara, cade în sarcina fiecarui Coorganizator. Orice alte obligatii de natura fiscala vor fi responsabilitatea fiecarui participant la Campanie.

5.2 In nici o situatie, METRO, în calitatea sa de facilitator al desfasurarii Campaniei, nu poate fi tinut raspunzator pentru calcularea, retinerea şi/sau virarea impozitului datorat pentru veniturile obtinute în baza Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal.

 

6. Incetarea sau amanarea Campaniei

6.1 Campania va putea inceta sau fi amanata în caz de forţă majoră, caz fortuit sau printr-o decizie unilaterala  a METRO, dar nu înainte de a anunţa publicul cu cel putin 24 de ore în prealabil.

6.2 La nivel de Magazin LaDoiPaşi, Campania poate fi intrerupta prin decizia unilaterala a respectivului Coorganizator, cu o informare prealabila a publicului si a METRO de 24 ore.

6.3 Campania va inceta  în cazul în care are loc o schimbare a cadrului legislativ care permite realizarea acesteia.

 

7. Date cu caracter personal

 

7.1 . METRO va prelucra datele personale ale Participanților in vederea desemnării castiatorilor si înmânarea premiilor

7.2  Datele personale pot fi, de asemenea, prelucrate pe baza intereselor legitime urmărite de METRO sau de o terță parte (cum ar fi filialele societății), cu excepția cazului în care interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale clientului care necesită protecție personală prevalează asupra intereselor METRO cum ar fi intocmirea de rapoarte statisistice privind succesul Campaniei.

7.3. METRO va proceda la prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu măsurile tehnice și organizatorice impuse de legislația în vigoare, inclusiv respectarea dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE.

7.4. Participantii au  dreptul de a primi informații de la METRO cu privire la prelucrarea datelor personale de către acesta. Astfel, Participantii au dreptul de a solicita rectificarea și / sau ștergerea datelor cu caracter personal, limitarea prelucrării în cauză sau de a se opune prelucrarii, precum și dreptul la portabilitatea datelor.

7.5 În scopul exercitării drepturilor menționate mai sus, Participantii poat contacta Organizatorul în scris la sediul sau social sau prin e-mail la adresa dataprotection@metro.ro.

7.6. Clientul are dreptul să depună o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

7.7.Organizatorul va respecta dispozițiile art.12 din Legea nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, referitor la transmiterea de informaţii prin e-mail şi alte mijloace electronice.

 

 

8. Regulamentul

Regulamentul Campaniei va fi pus la dispoziţie în mod gratuit, pentru a fi consultat, de Coorganizatori, în cadrul Magazinelor LaDoiPaşi, precum şi de METRO, pe site-ul www.la-doi-pasi.ro.

 

 

ANEXA 1

Lista Produse participante in campania

“PREGĂTEŞTE-ŢI COPILUL SĂ FIE EROUL CLASEI SALE!”

 

   ART_DESC 

Descriere

Struguri

Struguri
• preț/kilogram

Banane

Banane
• preț/kilogram

4X100ML ACTIMEL NATUR

ACTIMEL
Iaurt de băut
• diverse sortimente
• 100 g
• preţ/bucată

4X100ML ACTIMEL MULTIFRUCT

4X100ML ACTIMEL CAPSUNI

4X100ML ACTIMEL FR PADURE

4X100G ACTIMEL MANGO CURC GOJI

4X100G ACTIMEL LIME GHIMB YUZU

4X100G ACTIMEL ROD AFIN MACA

1L FINE LIFE LAPTE UHT 1.5%

FINE LIFE
Lapte UHT
• 1,5% grăsime;
• 1 L;
• preţ/bucată

4X50G PAULA MINI CIOCO

PAULA
Budinca
• diverse sortimente
• 50g
• preț/pachet

4X50G PAULA MINI VANILIE

LDP 3X150G ALMETTE SMAN+PLATOU

HOCHLAND
 Almette smantana + TOCATOR GRATIS
• 3X150 g
• preţ/pachet

180G LADORNA PERLE BR SMANT 2%

LaDorna
Perle de brânză
• 2% / 6% grăsime
•180 g
•preț/bucată

180G LADORNA PERLE BR SMANT 6%

100G CRISTIM SUNCA CURCAN FEL

CRIS-TIM
Șuncă curcan feliată
• 100 g
• preț/bucată

250G CHOCAPIC CEREALE CIOCOLATA

NESTLE
Cereale
• diverse sortimente
• 250g
• preţ/bucată

250G CINI-MINIS CEREALE

50G BELVITA START CEREALE LAPT

BELVITA
Biscuiți cereale
• diverse sortimente
• 50g
• preț/bucată

50G BELVITA START CEREALE FRUC

50G BELVITA START CEREALE CIOC

50G BELVITA CEREALE MIERE ALUN

50G TEDI BISCUITI CU UNT

TEDI
Biscuiţi cu unt
• 50g
• preţ/bucată

500G FL MIERE TEI BORCAN

FINE LIFE
Miere tei
•500 g
•preţ/borcan

1L RAZA FL SOARE ULEI

RAZA SOARELUI
Ulei de floareasoarelui
• 6 x 1L
• preț/bucată

200G DELIKAT LEGUME 1+1-40%

DELIK'AT
Condiment gust legume
• (1+1-40%)
• 2 x 200 g
• preţ/pachet

240G HELLMANN'S MUSTAR CLASIC

HELLMANN'S
Mustar CLasic
• 240 g
• preţ/bucată

500G JACOBS SELECTION CAF MAC

JACOBS
SELECTION
Cafea macinata
•500 G
• preţ / bucată

35G KUBETI PIZZA

KUBETI
• diverse sortimente
• 35 gr
• preț/bucată

35G KUBETI PUI

35G KUBETI KETCHUP

35G KUBETI KUBZ BACON

35G KUBETI BARBEQUE

100G GP COVRIGI VIN ALB

GRAND PAPA
Covrigi
• diverse sortimente
• 100 g
• preț/bucată

100G GP COVRIGI VIN ROSU

34G MY MOTTO TIRAMISU

MY MOTTO
Napolitanta
• diverse sortimente
• 34 gr
• preț/bucată

34G MY MOTTO ALUNE CACAO

34G MY MOTTO CACAO

0.5L COCA-COLA

COCA-COLA
Bautura racoritoare carbogazoasa
• 2x0.5L+pahar plastic gratis
• preț/pachet

0.50L IZVORUL ALB APA PLATA

DORNA/ IZVORUL ALB
Apă minerală plată/ carbogazoasă
• 0,5L
• preț/ PET

0.50L TUBORG DOZA

TUBORG
Bere
• 0,5L
• preţ/ doză

0.2L TEDI MORCOV+MAR+PORTOCALE

TEDI
Băutură
răcoritoare
necarbogazoasă
• 0,2L
• preţ/ bucată

0.2L TEDI MORCOV-MAR-PIERSICA

0.2L TEDI MORCOV-MAR-ZMEURA

0.2L TEDI MORCOV-MULTIVITAMIN

300G DERO AUTO OZON

DERO OZON
Detergent Automat
• 300G
• preț/bucată

PACHET DOMESTOS 750 ML+CIF 500ML

 PACHET DOMESTOS +CIF
• DOMESTOS 750 ml
• CIF 500 ml
• preţ/pachet

Cum te înscrii?
Vrei să te alături rețelei de magazine LaDoiPași?
Completează formularul de înscriere și consultantul nostru te va contacta la adresa de mail sau
numărul de telefon
precizat de tine in
formular.

Alăturaţi-vă nouă
Oferta LaDoiPași