Campanie de fidelizare LaDoiPași
 
 

PREMIEM FIECARE SUPEREROU CU 50% REDUCERE LA ELECTROCASNICE!

 

Fiecare supererou ce isi face cumparaturile in magazinele LaDoiPasi are acum ocazia sa cumpere si electrocasnice Russell Hobbs la jumatate de pret. Acumuland puncte bonus la cumparaturi de minim 16 lei pe un singur bon fiscal, fiecare client are ocazia sa isi cumpere produsul dorit, din lista celor participante, cu 50% reducere!

Produsele din aceasta promotie sunt ideale pentru orice bucatarie si pot fi oferite cadou persoanelor dragi in perioada sarbatorilor de iarna! 

 

 

loilaitate RH


Mecanismul campaniei:

Perioada de desfasurare: 25.11.2017 – 14.01.2018

Ultima zi de distribuire taloane de participare si a punctelor: 14.01.2018

Ultima zi in care consumatorii finali ai magazinelor LaDoiPasi pot achizitiona produsele din campanie: 14.01.2018

  •  Incepand cu 25.11.2017, pentru cumparaturi de minim 16 RON pe un singur bon fiscal, orice client consumator  final care face cumparaturi in magazinele LaDoiPasi primeste un pasaport/card de loializare si un punct bonus.
  • Clientul primeste un punct pentru fiecare 16 RON cheltuiti, respectiv 2 puncte pentru  32 RON s.a.m.d. Pentru valorile intermediare nu se acorda puncte bonus in plus. De ex: pentru 20 RON se acorda un singur punct (se stampileaza talonul o singura data), nu doua.
  • Dupa ce clientul a colectat 10 puncte, prezinta personalului de la casa de marcat talonul impreuna cu produsul promotional dorit si diferenta de bani pentru pretul cu 50% reducere. Clientul care face cumparaturi din magazinele LaDoiPasi poate alege din produse disponibile  in magazinul LaDoiPasi.
  • Pentru fiecare 10 puncte acumulate,  clientul poate achzitiona un singur produs.
  • Punctele pot fi colectate in perioada: 25.11.2017 – 14.01.2018.
  • Produsele din cadrul promotiei pot fi achizitionate cu ajutorul punctelor pana la 14.01.2018, in limita stocului disponibil.
  • Taloanele de participare colectoare care sunt modificate, deteriorate, fotocopiate, rupte sau care nu prezinta punctele/stampila originala nu sunt considerate valide.

Regulamentul complet al promotiei este disponibil oricarui solicitant, in magazinele LaDoiPasi participante in promotie, precum si pe site-ul www.la-doi-pasi.ro

Produsele

Produse loialitate RH

Regulamentul complet il puteti consulta la Premiem fiecare supererou cu 50% reducere!

 

Cum te înscrii?
Vrei să te alături rețelei de magazine LaDoiPași?
Completează formularul de înscriere și consultantul nostru te va contacta la adresa de mail sau
numărul de telefon
precizat de tine in
formular.

Alăturaţi-vă nouă
Oferta LaDoiPași