Campanie de fidelizare LaDoiPași
 
 

GATITUL SANATOS NU ARE JUMATATI DE MASURA. PRETUL, DA!


 

Vasele de gatit aeternum Bialetti - gama Trudi sunt echipate cu noul strat PETRAVERA® care combină eleganța și performanțele ridicate, gatitul autentic cu usurinta utilizarii.

Noul "efect de piatră" îmbogățește și îmbunătățește calitatea unei linii care oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de mancare sanatoasa, fara ulei, pastrand insa gustul bogat al alimentelor . Corpul de aluminu de grosime mare este optim pentru distribuirea caldurii in mod uniform, ceea ce le face ideale pentru toate tipurile de gatit.

Suprafata revolutionara este caracterizata de proprietati excelente antiaderentesi o durata de viata extinsa cu cele mai bune performante in utilizare.
 
 
MECANISMUL CAMPANIEI

Perioada de desfasurare: 19.08.2017 – 10.11.2017

Ultima zi de distribuire taloane de participare si a punctelor: 10.11.2017

Ultima zi in care consumatorii finali ai magazinelor LaDoiPasi pot achizitiona produsele din campanie: 10.11.2017

  •  Incepand cu 19.08.2017, pentru cumparaturi de minim 16 RON pe un singur bon fiscal, orice client consumator  final care face cumparaturi in magazinele LaDoiPasi primeste un pasaport/card de loializare si un punct bonus.
  • Clientul primeste un punct pentru fiecare 16 RON cheltuiti, respectiv 2 puncte pentru  32 RON s.a.m.d. Pentru valorile intermediare nu se acorda puncte bonus in plus. De ex: pentru 20 RON se acorda un singur punct (se stampileaza talonul o singura data), nu doua.
  • Dupa ce clientul a colectat 10 puncte, prezinta personalului de la casa de marcat talonul impreuna cu produsul promotional dorit si diferenta de bani pentru pretul cu 50% reducere. Clientul care face cumparaturi din magazinele LaDoiPasi poate alege din cele 5 produse disponibile  in cadrul campaniei.
  • Pentru fiecare 10 puncte acumulate,  clientul poate achzitiona un singur produs.
  • Punctele pot fi colectate in perioada: 19.08.2017 – 10.11.2017.
  • Produsele din cadrul promotiei pot fi achizitionate cu ajutorul punctelor pana la 10.11.2017, in limita stocului disponibil.
  • Taloanele de participare colectoare care sunt modificate, deteriorate, fotocopiate, rupte sau care nu prezinta punctele/stampila originala nu sunt considerate valide.
  • Regulamentul complet al promotiei este disponibil oricarui solicitant, in magazinele LaDoiPasi participante in promotie, precum si pe site-ul www.la-doi-pasi.ro

 

PRODUSELE

 

 

 

Cum te înscrii?
Vrei să te alături rețelei de magazine LaDoiPași?
Completează formularul de înscriere și consultantul nostru te va contacta la adresa de mail sau
numărul de telefon
precizat de tine in
formular.

Alăturaţi-vă nouă
Oferta LaDoiPași