Sticky Imagine newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul LaDoiPași

Află primul
despre ofertele pe care le poți găsi la cel mai apropiat magazin de tine

X
X

Vă rugăm adăugați o adresa de e-mail validă.

X

V-ați abonat cu success!

Acum 2 ani

Franciza LaDoiPaşi - interviu Start-Up.ro

Franciza LaDoiPași – cum să deschizi un magazin pentru vecinii tăi

Dacă te atrage un business în zona de retail, vrei să aduci un suflu nou în satul bunicilor sau în cartier, dar simți că ai nevoie de ajutor pentru deschiderea unui concept atractiv și competitiv, Metro are o soluție care poate fi customizată în funcție de nevoile tale. Și de puterea ta financiară.

Vorbim despre brandul de magazine de proximitate LaDoiPași, franciza operată de retailerul german la nivel local.

Am stat de vorbă cu Violeta Luca, Retail Director în cadrul Metro România, despre planurile de extindere a francizei LaDoiPași, antreprenorii vizati, am aflat detalii legate de modelul de franciză precum și condițiile intrare în parteneriat.

Metro și-a propus ca în următorii 3 ani să ajungă la o rețea de 2.000 de magazine de proximitate LaDoiPași, iar în ultimul an eforturile gigantului din retail în ceea ce privește atragerea de noi francizați sub acest brand au luat avânt. Asta pentru că în urmă cu doi ani, Metro și-a refăcut strategia de business și a decis să susțină și mai mult antreprenorii și afacerile independente. O strategie din care și Metro are de câștigat. ”Având un comerț tradițional care rămâne sustenabil, păstrăm baza noastră de clienți”, afirmă Violeta Luca.

Citiţi tot articolul aici: https://start-up.ro/franciza-ladoipasi-metro-1/ « inapoi la stiri