Sticky Imagine newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul LaDoiPași

Află primul
despre ofertele pe care le poți găsi la cel mai apropiat magazin de tine

X
X

Vă rugăm adăugați o adresa de e-mail validă.

X

V-ați abonat cu success!

Acum 10 ani

Programul LaDoiPasi, premiat in cadrul Galei Business Review Awards 2013

Programul LaDoiPasi a fost premiat in cadrul Galei Business Review Awards 2013, la categoria Sustainable Business Practice, eveniment desfasurat in data de 4 martie 2013.

Business Review Awards, aflata la a 8-a editie, a premiat cele mai importante realizari ale comunitatii de afaceri din Romania, iar categoria Sustainable Business Practice a recunoscut eforturile unei companii straine sau romanesti care a dezvoltat programe de afaceri durabile, cu impact in comunicatile locale, proiecte care au demonstrat, de asemenea, maxima responsabilitate fata de investitorii lor, programul LaDoiPasi fiind declarat marele castigator al categoriei.

Printre ceilalti nominalizati la aceasta categorie au fost: Danone, Green Group si Sonimpex – Topoloveni.

 

Juriul a fost format din reprezentanti de top ai comunitatii de business, profesionisti cu experienta, lideri in domeniul lor de expertiza, precum si peste 200 investitori si personalitati din domeniul afacerilor s-au reunit pentru a celebra succesele obtinute in 2012.  

 

Programul initiat de METRO Cash&Carry Romania in luna martie 2012 se adreseaza micilor comercianti si numara astazi, la 1 an aniversar, un numar de peste 520 de magazine sub brandul LaDoiPasi. Comerciantii traditionali care aleg sa adere la franciza LaDoiPasi au sansa de a face parte dintr-o retea nationala si de a beneficia de numeroase avantaje care sa ii ajute in cresterea competitivitatii pe piata.

 « inapoi la stiri