Acum 1 luna

Sărbătorim împreună 700 de magazine LaDoiPaşi

 Art. 1. FACILITATORUL CAMPANIEI

 

Facilitatorul campaniei promoţionale “ SARBATORIM IMPREUNA 700 DE MAGAZINE LaDoiPasi!” („Campania”) este S.C. METRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L., persoană juridică constituită şi funcţionând în conformitate cu legile române, cu sediul social în Bucureşti, B-dul. Theodor Pallady nr. 51 N, Clădirea C6, Corp A, Sector 3, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/9081/2010, Cod Unic de Înregistrare RO8119423 “Facilitatorul” sau “METRO”).

METRO îşi asumă rolul de iniţiator şi facilitator al organizării  unitare a Campaniei de către partenerii săi, antreprenori independenţi, reuniţi în reţeaua de magazine LaDoiPaşi, denumiţi în continuare “CoFacilitatorii”.

Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finală şi obligatorie pentru Participanţi. Facilitatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament. Orice modificare a Regulamentului va fi anunţata de Facilitator cu cel puţin 24 de ore înainte de intrarea în vigoare a modificării prin intermediul site-ului www.la-doi-pasi.ro.

  

Art. 2. Aria de desfĂŞurare a CAMPANIEI

 

2.1 Campania se desfăşoară în cadrul magazinelor din reteaua LaDoiPaşi care au aderat la reteaua de franciza si au implementat conceptul de franciza până la data de 05.11.2018 inclusiv şi au fost publicate pe site-ul www.la-doi-pasi.ro, denumite în continuare “Magazinele LaDoiPaşi”.

2.2 Lista Magazinelor LaDoiPaşi participante se actualizeaza periodic pe site-ul www.la-doi-pasi.ro.

 

ART. 3. DURATA CAMPANIEI

3.1 Campania va începe la data de 05 noiembrie 2018 ora 07:00 şi se va încheia la data de 30 noiembrie 2018 ora 23:59 (“Durata Campaniei”), în programul de funcţionare al magazinului. Orice modificare a Duratei Campaniei va fi anunţată de Facilitator cu cel puţin 24 de ore înainte de intrarea în vigoare a modificării prin intermediul site-ului www.la-doi-pasi.ro.

 

ART. 4. PREMIILE CAMPANIEI

 4.1 Campania va avea următoarele premii, împărţite in 3 categorii:

 i) Categoria 1-premii Fine Life :

 • 200G FINE LIFE CASCAVAL DALIA/RUCAR
 • 200G FINE LIFE VEGETAL
 • 300G FINE LIFE PRAJ CREMA Lamaie/Tiramisu/Asortata
 • 104,5G FINE LIFE PRALINE Caramel/ Cappucino/Asortate
 • 200G FINE LIFE HALVA FLOAREA SOARELUI Cacao/Vanilie
 • 900G FINE LIFE OREZ BOB ROTUND
 • 900G FINE LIFE FASOLE ALBA BOB MARE
 • 680G FINE LIFE CASTRAVETI OTET 6-9
 • 150G FL RULADA Cacao cu vanilie/Vanilie cu capsuni/Cacao cu Cacao
 • 680G FL ARDEI COPTI DECOJITI
 • 500ML FL ULEI TURTE DE MASLINE

ii) Categoria 2 – premii surpriza:

 • 125G DANETTE BUDINCA diverse sortimente
 • ENTAC-SUPER GLUE 2G
 • 0.5L FUZE TEA PEACH ZERO/ MUSETEL
 • 45G WANTED BATON ALUNE LAPTE
 • 35G MILKBURGER Miere-Lapte/Cacao-Lapte
 • 250G TCHIBO CAFEA EXCLUSIVE
 • 400G DERO MANUAL OZON+
 • 40G OD TOALETA DOMESTOS
 • 65G DELIK'AT BORS MAGIC LEGUME
 • 38G DELIK'AT BORS MAGIC SMANT
 • 65G DELIK'AT BORS MAGIC VERDET

 

iii) Categoria 3- Premiul cel mare:

 Marele premiu - Dacia Duster cu urmatoarele caracteristice:

 

 • Motor: SCe 114
 • Putere: 114 CP
 • Transmisie: 4X2
 • Caroserie: SUV, 5 locuri
 • Norma de poluare: EURO 6
 • Culoare: Nemetalizata
 • Radio 2 DIN : CD MP3 4x15W cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB,  Bluetooth®
 • Covorase
 • Carte de identitate + nr provizorii
 • Trusa securitate*

 Valoarea premiului din categoria 3 este de 70.678,8lei (TVA inclus).

 

4.1.1 Premiile din categoria 1 si 2 vor fi acordate clientilor consumatori finali care au facut achizitii de minimum 25 de lei (TVA inclus) din lista de  produse participante in campanie – Anexa 1 pe un singur bon fiscal si invart de roata premiilor, disponibila in magazinul LaDoiPasi, astfel:

 

          In cazul in care acul indicator al rotii se opreste in dreptul campului Premiu Fine Life, clientul consumator final va primi unul dintre premiile mentionate in categoria 1.

          In cazul in care acul indicator al rotii se opreste in dreptul campului Premiu Surpriza, clientul consumator final va primi unul dintre premiile mentionate in categoria 2.

          In cazul in care acul indicator al rotii se opreste in dreptul campului Necastigator, clientul consumator final nu castiga nimic.

          In cazul in care acul indicator al rotii se opreste in dreptul campului „Mai incearca o data”, clientul consumator final va mai putea invarti inca o data de roata.

 

4.1.2. Valoarea premiilor din categoria 1 si 2 este de 215.520 lei (TVA inclus).

4.1.3. Facilitatorul îşi rezervă dreptul de a introduce noi Premii Participante in Campanie sau de a exclude Premii Participante din Campanie.

 

ART. 5. Inscrierea pe website a bonului fiscal, pentru Marele Premiu

 

5.1. Inscrierea bonului fiscal se va face pe website-ul www.la-doi-pasi.ro/concurs-700-magazine.html.  Pentru tragerea la sorti a Marelui Premiu, sunt necesare urmatoarele actiuni:

5.1.1 accesarea www.la-doi-pasi.ro/concurs-700-magazine.html in perioada 05.11.2018 ora 07:00 – 30.11.2018 ora 23:59 (inclusiv).

5.1.2. completarea formularului electronic, asa cum este acesta afisat pe WEBSITE-ul de Campanie, in perioada 05.11.2018 ora 07:00 – 30.11.2018 ora 23:59 (inclusiv), respectiv completarea urmatoarelor campuri:

 a.      campul obligatoriu corespunzator numelui;

 b.      campul obligatoriu corespunzator prenumelui;

 c.       campul obligatoriu corespunzator numarului de telefon mobil in format national de 10 cifre la care poate fi contactat participantul, in eventualitatea desemnarii acestuia drept castigator;

 d.      campul obligatoriu corespunzator adresei de e-mail

 e.      campul obligatoriu corespunzator numarului bonului fiscal introdus in format numeric;

 f.        campul obligatoriu corespunzator datei bonului fiscal introdusa prin selectie din calendar

 g.      campul obligatoriu corespunzator valorii bonului fiscal introdusa in format numeric, conform exemplu din formular.

  h.      selectarea judetului in care a facut achizitiile de pe bonul fiscal inscris in tragerea la sorti pentru Marele Premiu

  i.        selectarea localitatii in care a facut achizitiile de pe bonul fiscal inscris in tragerea la sorti pentru Marele Premiu

  j.        bifarea obligatorie a faptului ca a luat cunostinta de prevederile prezentului Regulament si ca isi exprima acordul pentru colectarea si prelucrarea datelor personale ce au fost comunicate, si pentru introducerea acestora in baza de date a Facilitatorului doar in vederea participarii la Campanie si a indeplinirii de catre Facilitator a obligatiilor sale legale;

 k.       facultativ, bifarea optiunii sale pentru prelucrarea datelor personale colectate ce au fost comunicate si pentru introducerea acestora in baza de date a Facilitatorului in scopuri de marketing direct;

5.1.3. Pentru fiecare accesare a WEBSITE-ului Campaniei, participantul va suporta costul accesului la internet, tarif stabilit de furnizorul propriu al serviciului.

5.2. Pentru ca o inscriere prin intermediul website-ului www.la-doi-pasi.ro/concurs-700-magazine.html sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 a) campurile obligatorii disponibile in formularul de inscriere sa fie completate cu date corecte si valide;

 b) bonul fiscal sa nu mai fi fost inscris anterior in Campanie;

 c) bonului fiscal sa fie transmis pentru a fi inscris in Campanie in perioada 05.11.2018 ora 07:00 – 30.11.2018 ora 23:59 (inclusiv).

  d) sa apese butonul de inscriere a bonului fiscal pentru a transmite informatiile catre Facilitator.

 

5.3 In urma inscrierii bonului fiscal in campanie prin intermediul website-ului www.la-doi-pasi.ro/concurs-700-magazine.html, consumatorul final va primi pe ecran un mesaj de raspuns astfel:

 a)      In cazul in care consumatorii finali inscriu un bon fiscal inainte de data si ora de incepere a campaniei sau dupa data si ora de incetare a campaniei, acestia vor primi urmatorul mesaj pe pagina de inscriere: „Campania „SARBATORIM IMPREUNA 700 DE MAGAZINE LaDoiPasi!” se desfasoara in perioada: 05.11.2018 ora 07:00 – 30.11.2018 ora 23:59 (inclusiv). Puteti inscrie bonul fiscal din perioada mai sus mentionata pana la data de 30.11.2018, ora 23:59. Va multumim!”

 b)      In cazul in care consumatorii finali inscriu un bon fiscal conform regulamentului, dupa apasrea butonului de inscriere, pe pagina de website a Campaniei va aparea urmatorul mesaj: „Felicitari! Esti inscris in cursa pentru o Dacia Duster! Pastreaza bonul Fiscal pentru validare, in cazul castigului!”

 

5.4 Un consumator final se poate inscrie pe website-ul  Campaniei cu un bon fiscal o singura data. In cazul in care doreste sa se inscrie cu mai mult de un bon fiscal acesta trebuie sa parcurga pasii descrisi la art. 5.1 pentru fiecare dintre bonurile fiscale pe care doreste sa le inscrie in Campanie. In cazul in care un consumator final inscrie acelasi bon de mai multe ori acesta va fi luat in considerare ca avand o singura inscriere valida.

5.5 Un consumator final poate inscrie pe Website-ul Campaniei maximum 5 bonuri fiscale emise intr-o singura zi parcurgand pasii descrisi la art. 5.1 pentru fiecare dintre bonurile fiscale pe care doreste sa le inscrie in Campanie. In cazul in care un consumator final inscrie pe Website-ul Campaniei mai mult de 5 bonuri fiscale emise intr-o singura zi, se vor lua in considerare doar 5 bonuri fiscale emise intr-o singura zi.

 

Art. 6. Extragerea si validarea castigatorului Marelui Premiu

 

6.1. Premiul din categoria 3 - Marele Premiu,  va fi acordat prin tragere la sorti a bonului fiscal inscris de participant conform cu prezentul regulament ce se va efectua de catre Facilitator  in saptamana 4-7 decembrie 2018 utilizand un website specializat de extragere aleatorie: random.org.  Se va extrage un castigator si 5 (cinci) rezerve.

 

6.2. Dupa extragere, potentialul castigator va fi contactat de un reprezentant al Facilitatorului, in termen de 2(doua) zile lucratoare, pe numarul de telefon de la care s-a inregistrat participarea castigatoare, in vederea revendicarii premiului castigat. Reprezentantul Facilitatorului va efectua maxim 3 apeluri in acest termen. In cazul in care potentialul castigator nu poate fi contactat (prin imposibilitate de contactare se intelege de exemplu, dar fara a se limita la, situatiile in care numarul de telefon nu este alocat, telefonul este inchis sau numarul respectiv nu poate fi contactat, nu se afla in aria de acoperire etc.), acestuia i se va trimite un SMS de notificare, fiind anuntat ca in termen de 24 de ore din acel moment trebuie sa apeleze numarul pus la dispozitie prin SMS in vederea revendicarii premiului. In cazul in care potentialul castigator nu contacteaza Facilitatorul, prin intermediul numarului pus la dispozitie, in termenul specificat, acesta va fi invalidat, fara nicio despagubire din partea Facilitatorului, acesta din urma avand dreptul sa treaca la validarea rezervelor, in ordinea extragerii acestora. Rezervele vor fi contactate respectandu-se procedura mentionata in prezentul Regulament.

 

6.3. In cadrul apelului pentru validarea telefonica, potentialului castigator i se va solicita acordul pentru colectarea, prelucrarea si introducerea in baza de date a Facilitatorului a datelor personale ce urmeaza a fi comunicate de catre acesta in vederea atribuirii premiului. La finalul acestui apel telefonic, daca este de acord cu preluarea datelor, potentialului castigator i se vor solicita:

 

a.         Confirmarea participarii;

b.         Confirmarea detinerii in original a bonului fiscal desemnat castigator;

c.         Datele personale: nume, prenume, Codul numeric Personal, adresa de rezidenta si adresa din CI;

d.         Trimiterea in termen de 2 zile a unei copii/fotografii a bonului fiscal in format electronic, de tip 'png' sau 'pdf', 'jpg' sau 'jpeg' sau 'gif' sau 'bmp' de maxim 4MB. Pe bon trebuie sa se vada produsele participante in campanie, magazinul, data bonului si numarul bonului inscris de catre potentialul castigator in campanie pe o adresa de mail specificata in momentul convorbirii si ulterior prin trimiterea unui SMS; 

e.         Pentru validarea bonului fiscal extras castigator pentru Dacia Duster, Facilitatorul va solicita pe langa o copie a bonului fiscal si copia de CI/BI ce va fi utilizata in vederea indeplinirii obligatiilor legale. 

f.          Validarea bonului fiscal inscris in campanie se va face astfel pe baza verificarii urmatoarelor elemente:

i.          bonul fiscal sa fi fost emis in perioada Campaniei (05.11.2018 ora 07:00 si 30.11.2018, ora 23:59)

ii.  emitentul bonului fiscal sa fie inscris in lista de parteneri LDP- status 30.11.208 magazine LDP inscrise in franciza si deschise pana la data de 30.11.2018;

iii. valoarea bonului fiscal sa fie egala sau mai mare de 25 lei (TVA inclus);

iv. produsele achizitionate prin bonul fiscal inscris in concurs fac parte din lista de produse participante in campanie - Anexa 1 (brosura cu valabilitate in perioada 05-30 Noiembrie 2018)

 

6.4. Avand in vedere obligatia Facilitatorului, conform legii aplicabile in Romania, de a face publice numele castigatorilor, localitatea de domiciliu si premiile castigate de acestia, comunicarea acestor date si acordul in vederea prelucrarii lor sunt conditii obligatorii de validare a castigatorului.

 

ART. 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

 7.1 Campania se adresează clienţilor finali ai magazinelor partenere LDP, persoane fizice, cu varsta de peste 18 ani implinita la data desfasurarii campaniei, care acceptă termenii şi condiţiile prezentului Regulament („Participanţii”).

 7.2 In urma unei cumpărături de minimum 25 de lei –Tva inclus din lista de produse participante in campanie –Anexa 1 , clienții finali ai magazinelor partenere LDP pot invarti de roata premiilor aflata in magazin si pot inscrie bonul fiscal pe website-ul Campaniei, conform regulamentului.

 7.3 Campania se cumuleaza cu alte promotii/campanii/oferte valabile in aceeasi perioada.

 7.4. La aceasta Campanie nu au drept de participare urmatoarele persoane:

 ·         Prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajatii) magazinelor LaDoiPasi in care se desfasoara Campania si ai Facilitatorului;

 ·         Membrii familiilor prepusilor mentionati la punctul de mai sus (insemnand copii, parinti, sot/sotie, frate/sora);

 ·         Persoanele a caror varsta este mai mica de 18 ani la data desfasurarii Campaniei

  7.5 Prin participarea in cadrul prezentei Campanii se considera ca Participantii au citit, au inteles, au cunoscut si acceptat integral, expres si neechivoc prezentul Regulament

 7.6 Participantii au obligatia de a pastra bonul fiscal cu care s-au inscris pe website-ul Campaniei pana la validarea acestuia de catre Facilitator si inmanarea marelui Premiu.

 7.7 Facilitatorul isi rezerva dreptul de a investiga si a interpreta inscrierile in Campanie; orice neregula ce poate fi clasificata ca incercare de fraudare a Campaniei se soldeaza cu blocarea si eliminarea definitiva a participantului in cauza, Facilitatorul nefiind obligat sa anunte aceasta decizie.

  7.8 Inscrierile in Campanie sau revendicarile facute pe baza unor bonuri fiscale care fac parte din alte Campanii sau sunt ilizibile, degradate, modificate, duplicate, falsificate, viciate, care contin erori de printare, tipografice sau de alt tip, incluzand fara limitare orice alt tip de modificari ale bonurilor fiscale sau ale elementelor componente datorate manevrarii acestora, precum si inscrierile prin formular electronic (WEBSITE) in afara perioadei Campaniei vor fi nule si nu vor fi luate in considerare de Facilitator.

 

ART. 8. MECANISMUL DE ACORDARE A PREMIILOR SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

 

8.1 Pentru a participa la Campanie, Participantii trebuie sa fie clienți ai magazinelor partenere LDP  in perioada: 05-30 noiembrie 2018.

8.2 In urma unei sesiuni de cumpărături efectuată într-un magazin Partener, în perioada eligibilă, pentru valoare minimă de 25 de lei pe un singur bon fiscal cu TVA inclus din lista de produse participante in  Campanie – Anexa 1 a prezentului regulament.

8.3 ştigătorii premiilor din categoriile 1 si 2 vor primi premiile pe loc, in limita stocului disponibil din magazinul LaDoiPasi, conform prevederilor art. 4.1.1., pe toată durata campaniei, în programul de funcţionare al magazinului.

 8.4 Facilitatorul va acorda premiile doar Participanţilor care au luat parte la Campanie în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

8.5 Premiile din categoriile 1 si 2 care, din orice motiv, nu sunt acordate în cadrul Campaniei, rămân la dispoziţia magazinelor partenere in care se desfasoara campania.

 8.6 Premiul din categoria 3 se inmaneaza castigatorului la magazinul LaDoiPasi in care a fost emis bonul fiscal extras castigator si validat,  si se va face pe baza unui proces verbal de predare-primire la care se va atasa bonul fiscal extras castigator si validat. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa aiba asupra lor bonul fiscal extras castigator si validat.

 8.7 Premiul din categoria 3 care, din orice motiv, nu este acordat în cadrul Campaniei, rămâne la dispoziţia Facilitatorului.

 8.8. Câștigătorii premiilor oferite în cadrul acestei Campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri ori servicii si nici să solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiului.

 

Art. 9. RESPONSABILITATE

 

9.1 CoFacilitatorii, magazinele in care se desfasoara Campania poarta în intregime responsabilitatea pentru:

 ·         punerea la dispozitia Participantilor, spre consultare, prezentul regulament, la cerere şi în mod gratuit;

 ·         inmanarea premiilor din categoriile 1 si 2 din prezentul regulament, in limita stocului disponibil;

 ·         organizarea şi desfasurarea Campaniei în cadrul Magazinelor LaDoiPaşi proprii în conformitate şi cu respectarea intocmai a prezentului regulament.

 ·         Numărul de premii Fine Life si Premii Surpriza existente in fiecare magazin LaDoiPasi. Magazinele LaDoiPasi pariticipante au obligatia de a asigura si a pune la dispozitia clientilor consumatori finali premiile din categoria 1 si 2.

 

9.2 METRO, în calitate de Facilitator al Campaniei, este absolvit de orice raspundere legata de:

 ·         inmanarea premiilor din categoriile 1 si 2 catre consumatorii finali;

 ·         organizarea Campaniei în cadrul Magazinelor LaDoiPaşi în conformitate cu prezentul regulament;

 ·         inscrierile incomplete, inexacte sau incorecte, precum si pentru inscrierile efectuate dupa terminarea perioadei de inscriere in Campanie;

 ·         pierderile sau intarzierile mesajelor de raspuns mentionate in prezentul Regulament, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Facilitatorului;

 ·         intreruperile neanuntate ale serviciului de internet de catre furnizori locali ai acestui serviciu sau blocarea accesului intern datorita supraaglomerarii retelelor de internet pe perioadele de trafic intens;

·         eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon care au fost inregistrate pe website pentru contactare si validare sau a adreselor de e-mail;

·         disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra bonului fiscal care a fost declarat castigatoar. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate a acestuia nu vor influenta principiul conform caruia Facilitatorul va acorda premiul participantului care a respectat prevederile prezentului Regulament. Facilitatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor astfel de revendicari.

·         inscrierile in Campanie efectuate prin intermediul formularului electronic de inscriere pe website dupa data limita de inscriere pe website. Data si ora trimiterii unei incrieri prin WEBSITE nu reprezinta si data si ora primirii sale de catre Facilitator. Data si ora oficiala de primire a unei inscrieri prin WEBSITE de catre Facilitator o reprezinta data si ora la care aceasta a fost inregistrata in serverul Campaniei promotionale.

 ·         Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii sau completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte. Acestea poate duce la imposibilitatea contactarii participantului in caz de castig, precum si la invalidarea inscrierii si/sau imposibilitatea acordarii premiului. Completarea campurilor facultative din formular este optionala si nu conditioneaza in nici un fel inscrierea in Campanie;

 

9.3 În cazul în care Facilitatorul constată că un Participant nu a îndeplinit şi/sau nu a respectat condiţiile stipulate de prezentul Regulament, Facilitatorul îşi rezervă dreptul de a suspenda oricând drepturile şi beneficiile ce revin respectivului Participant, fără ca Facilitatorul să datoreze vreo despăgubire sau plată. În cazul în care Facilitatorul constată asemenea situaţii după ce premiul a fost deja acordat, respectivul Participant va restitui Facilitatorului contravaloarea premiului şi, dacă este cazul, cheltuielile aferente suportate de Facilitator în legătură cu aceasta.

 9.4 Facilitatorul este îndreptăţit să ia toate măsurile necesare împotriva tentativelor de fraudă, abuzurilor sau oricăror alte împrejurări care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

 

Art. 10. TAXE ŞI IMPOZITE

 10.1 Calcularea, retinerea şi/sau virarea impozitului pe venit, în conformitate cu Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, în masura în care aceasta este necesara, cade în sarcina Facilitatorului. Orice alte obligatii de natura fiscala vor fi responsabilitatea fiecarui participant la Campanie.

 10.2 In nici o situatie, METRO, în calitatea sa de Facilitator al Campaniei, nu poate fi tinut raspunzator pentru calcularea, retinerea şi/sau virarea impozitului datorat pentru veniturile obtinute în baza Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal.

 

ART. 11. LITIGII

 Prin participarea la această Campanie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului regulament.

 Eventualele litigii apărute între Facilitator şi participanţii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

 

ART.12. DATE CU CARACTER PERSONAL

12.1 . METRO va prelucra datele personale ale Participanților in vederea desemnării castiatorilor si înmânarea premiilor

12.2  Datele personale pot fi, de asemenea, prelucrate pe baza intereselor legitime urmărite de METRO sau de o terță parte (cum ar fi filialele societății), cu excepția cazului în care interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale clientului care necesită protecție personală prevalează asupra intereselor METRO cum ar fi intocmirea de rapoarte statisistice privind succesul Campaniei.

12.3. METRO va proceda la prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu măsurile tehnice și organizatorice impuse de legislația în vigoare, inclusiv respectarea dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE.

12.4. Participantii au  dreptul de a primi informații de la METRO cu privire la prelucrarea datelor personale de către acesta. Astfel, Participantii au dreptul de a solicita rectificarea și / sau ștergerea datelor cu caracter personal, limitarea prelucrării în cauză sau de a se opune prelucrarii, precum și dreptul la portabilitatea datelor.

12.5 În scopul exercitării drepturilor menționate mai sus, Participantii poat contacta Facilitatorul în scris la sediul sau social sau prin e-mail la adresa dataprotection@metro.ro.

12.6. Clientul are dreptul să depună o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

12.7.Facilitatorul va respecta dispozițiile art.12 din Legea nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, referitor la transmiterea de informaţii prin e-mail şi alte mijloace electronice.

ART. 13. ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI

13.1 Campania va putea fi întreruptă în caz de forţă majoră sau printr-o decizie unilaterală  a Facilitatorului, dar nu înainte de a anunţa întreruperea cu cel putin 24 de ore în prealabil prin intermediul site-ului www.la-doi-pasi.ro.

13.2 Forţă majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Facilitator şi a cărui apariţie pune pe acestă în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin prezentul Regulament.

13.3 Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului şi continuarea Campaniei, Facilitatorul va fi exonerat de răspunder

« inapoi la stiri

X