Lanţ de magazine LaDoiPași noi - Gasesti exact ce-ti doresti

Cine suntem?


Franciza La Doi Pași este un proiect curajos al Metro Romania ce pariază pe comerțul tradițional dezvoltat de întreprinzătorii independenți, in spiritul comunității locale, bazat pe familiaritatea, încrederea si nevoile specifice ale acesteia.

LaDoiPași este rețeaua de magazine de franciză numărul 1 în România cu peste 600 de magazine la nivel național!

De ce franciza LaDoiPași pentru magazinul tău?

Nou concept LaDoiPași dezvoltat de METRO aduce o creștere a competitivității magazinelor din franciză și implicit a atractivității pentru consumatorul final.
O marcă puternică şi uşor de recunoscut, susţinută continuu prin marketing, așa cum este LaDoiPași, este foarte eficientă în atragerea de noi clienţi.

Implementăm un model de afacere sustenabil pe termen lung ai cărui principali piloni sunt:
   Suport financiar
 • METRO este alături de tine cu investiție financiară şi elemente comerciale de diferenţiere.
 • În plus, parteneriatul presupune beneficii comerciale exclusive.
   Promovare națională
 • Lunar ajungem la milioane de consumatori prin campanii și acțiuni complete de marketing.
 • Îți promovăm afacerea pe întreg teritoriul României printr-o broşură bilunară, menită să crească nivelul vânzărilor.
   Design modern
 • Îţi propunem un design-ul modern și unitar care sa contribuie la eficientizarea procesului de cumpărare, astfel încât să nu se creeze blocaje şi să poţi servi cât mai mulţi clienţi.
   Livrare marfa
 • Suntem alături de tine permanent prin serviciul nostru de livrarea a mărfii necesare bunei funcţionări a magazinului tău.
   Servicii adecvate
 • Alături de produsele din magazin, serviciile oferite contribuie la creșterea atractivității și numărului de clienți ai magazinului tău, fiind menite să susțină comunitatea în care se află magazinul.
   Sortiment relevant
 • În funcţie de specificul magazinului tău şi al zonei în care se află, îţi oferim consiliere cu privire la gama sortimentală care satisface cel mai bine nevoile clienţilor tăi.
   Instruire pentru angajaţi
 • Angajații magazinului LaDoiPași reprezintă o parte importantă a imaginii și relației magazinului cu clienții și comunitatea din jurul acesteia. De aceea, a avea angajați orientați către client este o necesitate ce determină succesul afacerii tale.
   Sprijin şi consultanţă
 • Bazează-te pe experienţa specialiştilor noştri pentru a te asigura că magazinul tău va deservi nevoile clienţilor într-un mod cât mai eficient.
   Dezvoltarea comunității în jurul magazinului
 • Pentru a asigura comunitatea din jurul magazinului implementăm constant acțiuni specifice.
Află mai multe despre franciza LaDoiPași intr-o discuție cu un consultant.
Mesaj trimis cu succes!
Experiența de până acum ne-a arătat că devenind partener LaDoiPași vânzările și profitul magazinului tau vor crește, afacerea ta devenind sustenabilă pe termen lung.
 
Diferențierea față de celelalte magazine de proximitate din zona magazinului meu constă în prețuri, diversitate, expunere, mercantizare și servicii oferite clienților finali.
GHEORGHE PIRNUTA
Argeș
Mă bucur că fac parte dintr-un lanț de magazine național. Numele de LaDoiPasi reprezintă pentru mine un atu care mă diferențiază de cei din jur.
RAPID AURORA SRL
Botoșani
Printre avantajele suportului oferit de METRO în acest parteneriat sunt: Susținerea media, a programelor de fidelizare, producerea și distribuția flyerelor.
ROBEDIA SERVER
Gorj