Oferta lunii iunie 2021

Valabilitate: 4- 30 iunie 2021

În magazinele LaDoiPași găsești de fiecare dată exact ce-ți dorești. Te așteptăm cu oferte la o gamă diversificată de produse, de la fructe și legume proaspete până la detergenți și cosmetice sau chiar produse non-alimentare de folos în gospodăria ta.

Află mai multe despre noi urmărind pagina de Facebook și înscrie-te în Clubul LaDoiPași pentru a primi ofertele direct în căsuța ta de e-mail.
Ne gândim la dorințele și nevoile tale și îți aducem permanent oferte lunare, precum și campanii speciale pentru casa și familia ta.

Campanie Barni - iunie 2021

Cu LaDoiPași și Barni descoperi Lumea Dinozaurilor împreună cu cei mici.

Cumpără din magazinele LaDoiPași produse Barni în valoare de minimum 5 lei pe un bon fiscal și primești garantat** un set de abțibilduri la casa de marcat.

Înregistrează bonul fiscal pe www.barnipromo.ro și poți câștiga unul dintre celelalte dinopremii prin tragere la sorți:

- 260 de vouchere de 100 de lei la editura Gama

- 260 de jucării de pluș Barni și prietenii dinozauri

- 20 de weekend-uri la Dino Parc Râșnov

 

Noi îți oferim Prăjitura Barni de 30g, diverse sortimente, la 0,94 lei*.

 

**Abțibildurile se acordă o singură dată , la casa de marcat, în limita stocului disponibil, pe baza bonului fiscal.Campania se desfășoară în perioada 04-30 iunie 2021. Consultă regulamentul campaniei pentru mai multe detalii.

Vezi regulament

Campanie LaMinut și Ardealul - iunie 2021

Câștigă premii de vară în magazinele LaDoiPași cu LaMinut și Ardealul!

Cumpără din magazinele LaDoiPași un produs LaMinut și un produs Ardealul, pe un singur bon fiscal, înscrie numărul bonului fiscal și numele magazinului prin SMS la 1859** și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile puse la dispoziție:

- 10 mese pentru picnic

- 3 grătare

Te așteptăm în magazinele LaDoiPași cu oferte speciale pentru produsele din campanie:

- Muștar LaMinut de 290g/300g la 2,79 lei*

- Pate porc /pasăre Ardealul de 100g la 2,39 lei*

** Numărul de SMS 1859 cu tarif normal este valabil în rețelele Orange, Vodafone, Telekom Mobile și Digi Mobil. Campania se desfășoară în perioada 04-30 iunie 2021. Consultă regulamentul campaniei pentru mai multe detalii.

Vezi regulament

Campanie Pampers - iunie 2021

LaDoiPași și Pampers te premiază!

Cumpără scutece-chiloțel Pampers Pants din magazinele LaDoiPași, înscrie bonul fiscal pe www.youtil.ro și poți câștiga unul dintre premiile campaniei:

- 4 triciclete bebe

- 1 scaun auto bebe

Bucură-te de oferta specială din magazinele LaDoiPași: La fiecare pachet Pampers Pants (mărimi 4/5/6) cumpărat primești în plus un pachet de șervețele umede Pampers. Prețul unui pachet de scutece-chiloțel este de 54,99 lei*.

Campania se desfășoară în perioada 04-30 iunie 2021. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul campaniei.

Vezi regulament

*Preţ­urile produselor reprezinta preţ­urile maxime ce pot fi percepute de comerciant în magazinul LaDoiPaşi pentru respectivele produse. Comerciantul are deplină libertate de a stabili, pentru produsele din această ofertă, preţ­uri de vânzare mai mici decât cele indicate. Pozele sunt cu titlu de prezentare.