Oferta lunii octombrie 2020

Valabilitate: 5- 31 octombrie 2020

Magazinele LaDoiPași sunt sursa ta de bucurie. Te așteptăm cu oferte lunare, adaptate nevoilor tale. Află mai multe despre noi urmărind pagina de Facebook și înscrie-te în Clubul LaDoiPași pentru a primi ofertele direct în căsuța ta de e-mail.

Ne gândim la toate dorințele tale și îți aducem permanent oferte din toate gamele de produse, precum și campanii speciale pentru casa și familia ta.

Strongbow și LaDoiPași îți oferă premii pentru noi experiențe

Înscrie codul de sub capac sau bonul pe recoltaurbana.ro și poți câștiga zilnic camere foto DSLR, bicicletă Pegas pliabilă sau marele premiu: un sejul all-inclusive "Vezi România altfel".

Vezi regulament

Cu LaDoiPași și Coca-Cola te bucuri de fiecare experiență mai intens ca niciodată

Cumpără oricare 2 produse gama Coca-Cola, înscrie numărul bonului fiscal prin SMS la 1827 și câștiga prin tragere la sorți unul din cele 125 SMART TV.

Vezi regulament

Cu LaDoiPași și Wanted guști adevărul și câștigi premii uimitoare

Cumpără produse Wanted în valoare de 5 RON, înscrie bonul pe etibonus.com/ro și poți câștiga: 1 x TV Smart 4K 125 cm, 4 x pachete speciale: 1x rucsac Puma, 2 x baxuri produse Wanted.

Vezi regulament

*Preţ­urile produselor reprezinta preţ­urile maxime ce pot fi percepute de comerciant în magazinul LaDoiPaşi pentru respectivele produse. Comerciantul are deplină libertate de a stabili, pentru produsele din această ofertă, preţ­uri de vânzare mai mici decât cele indicate. Pozele sunt cu titlu de prezentare.