Oferta lunii februarie 2020

Valabilitate: 5 - 29 februarie 2020

Magazinele LaDoiPași sunt sursa ta de bucurie. Îți punem la dispoziție oferte lunare, adaptate nevoilor tale și ale comunității din care faci parte. Află mai multe despre ofertele magazinelor LaDoiPași accesând pagina noastră de facebook sau urmărește materialele promoționale ale magazinelor LaDoiPași din zona în care locuiești. Vrem să fii informat despre discounturile care te avantajează, așa că îți punem la dispoziție lunar flyere și postere pe care le vei găsi în incinta magazinelor magazinele LaDoiPași, precum și posibilitatea de a fi informat periodic prin e-mail Clubul LDP. Ne gândim la toate dorințele tale și îți oferim discounturi pentru toate gamele de produse. Caută-le în cataloage cu oferte din magazinele LaDoiPași.

Pachet PERSIL + CLIN și PUR

Cumpără pachetul special pentru casa ta, pregătit de LaDoiPași și Henkel format din: • PERSIL detergent de rufe, 42 capsule • PUR detergent de vase, 750 ml • CLIN detergent de geamuri 500 ml • diverse sortimente • preț/pachet

Campanie Heineken - UEFA 2020

Cumpără produse Heineken din magazinele LaDoiPași și îmscrie-te pentru a câștiga bilete la finala UEFA Champions League 2020, geantă sport și minge. Campania se desfășoară în perioada 3 februarie - 29 martie 2020, în limita stocului disponibil.

Vezi detalii
Găsește cel mai apropiat magazin Deschide catalogul

*Preţ­urile produselor reprezinta preţ­urile maxime ce pot fi percepute de comerciant în magazinul LaDoiPaşi pentru respectivele produse. Comerciantul are deplină libertate de a stabili, pentru produsele din această ofertă, preţ­uri de vânzare mai mici decât cele indicate. Pozele sunt cu titlu de prezentare.