Oferta lunii noiembrie 2020

Valabilitate: 5 - 30 noiembrie 2020

Magazinele LaDoiPași sunt sursa ta de bucurie. Te așteptăm cu oferte lunare, adaptate nevoilor tale. Află mai multe despre noi urmărind pagina de Facebook și înscrie-te în Clubul LaDoiPași pentru a primi ofertele direct în căsuța ta de e-mail.

Ne gândim la toate dorințele tale și îți aducem permanent oferte din toate gamele de produse, precum și campanii speciale pentru casa și familia ta.

LaDoiPași și Nestle: Adaugă iubire pentru o viață cu gust

Cumpără produse Nestle din oferta curentă, din magazinele LaDoiPași, în valoarea de minimun 5 lei, înscrie bonul fiscal prin SMS la 1855 și poți câștiga premiile puse în joc pentru un stil de viață sănatos, dar și marele premiu: voucher pentru cumpărături.

Vezi regulament

Cu LaDoiPași și Hochland împarși bucurie și câștigi premii pentru bucătărie

Cumpără din magazinele LaDoiPași orice produs Delicii calde până pe 30 noiembrie, înscrie bonul pe www.Hochland.ro/DelciiCalde din secșiunea dedicată magazinelor LaDoiPași și poți câștiga unul dintre premiile pentru bucătărie de la Tefal.

Vezi regulament

LaDoiPași și Dare te premiază

Cumpără produse aparținând brandului Dare, din magazinele LaDoiPași, în valoare de minimum 5 lei, înscrie bonul fiscal pe www.etibonus.com/ro și poși câștiga unul dintre premiile campaniei.

Vezi regulament

*Preţ­urile produselor reprezinta preţ­urile maxime ce pot fi percepute de comerciant în magazinul LaDoiPaşi pentru respectivele produse. Comerciantul are deplină libertate de a stabili, pentru produsele din această ofertă, preţ­uri de vânzare mai mici decât cele indicate. Pozele sunt cu titlu de prezentare.