Oferta lunii iulie 2020

Valabilitate: 6- 31 iulie 2020

Magazinele LaDoiPași sunt sursa ta de bucurie. Îți punem la dispoziție oferte lunare, adaptate nevoilor tale și ale comunității din care faci parte. Află mai multe despre ofertele magazinelor LaDoiPași accesând pagina noastră de facebook sau urmărește materialele promoționale ale magazinelor LaDoiPași din zona în care locuiești. Vrem să fii informat despre ofertele care te avantajează, așa că îți punem la dispoziție lunar flyere pe care le vei găsi în incinta magazinelor magazinele LaDoiPași, precum și posibilitatea de a fi informat periodic prin e-mail Clubul LaDoiPași. Ne gândim la toate dorințele tale și îți oferim oferte pentru toate gamele de produse. Caută-le în cataloage cu oferte din magazinele LaDoiPași.

Ne gândim la toate dorințele tale și îți aducem permanent oferte din toate gamele de produse.

Savurează și câștigă cu LadoiPași și Lay's

Cumpără oricare 2 pungi Lay's, înscriere numărul bonului pe www.lays/ro/ladoipasi ori trimite sms la 3743* și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile: 1000x tricouri sau 30x biciclete.

Vezi regulament
Găsește cel mai apropiat magazin Deschide catalogul

*Preţ­urile produselor reprezinta preţ­urile maxime ce pot fi percepute de comerciant în magazinul LaDoiPaşi pentru respectivele produse. Comerciantul are deplină libertate de a stabili, pentru produsele din această ofertă, preţ­uri de vânzare mai mici decât cele indicate. Pozele sunt cu titlu de prezentare.