Oferta lunii iunie 2020

Valabilitate: 5 - 30 iunie 2020

Magazinele LaDoiPași sunt sursa ta de bucurie. Îți punem la dispoziție oferte lunare, adaptate nevoilor tale și ale comunității din care faci parte. Află mai multe despre ofertele magazinelor LaDoiPași accesând pagina noastră de facebook sau urmărește materialele promoționale ale magazinelor LaDoiPași din zona în care locuiești. Vrem să fii informat despre ofertele care te avantajează, așa că îți punem la dispoziție lunar flyere pe care le vei găsi în incinta magazinelor magazinele LaDoiPași, precum și posibilitatea de a fi informat periodic prin e-mail Clubul LaDoiPași. Ne gândim la toate dorințele tale și îți oferim oferte pentru toate gamele de produse. Caută-le în cataloage cu oferte din magazinele LaDoiPași.

Ne gândim la toate dorințele tale și îți aducem permanent oferte din toate gamele de produse.

LaDoiPași și Nestle adaugă iubire pentru o viață cu gust

Achiziționează din magazinele LaDoiPași oricare 2 produse Nestle în valoare de minimum 5 lei același un bon fiscal. Trimite numărul bonului și numele magazinului prin SMS la 1854. Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite de Nestle: 3 VOUCHERE în valoare de 3000 de lei fiecare pentru amenajarea bucătăriei, 10 răzătoare de legume și fructe, 15 multicooker sau 15 storcătoar de fructe.

LaDoiPași și Ciuc îți oferă premii surprinzătoare

Introdu codul de sub cheița pe Premiiradler.ro și poți câștiga unul dintre premiile oferite de Ciuc Radler: 57 plăci de snowboard, 119 ochelari de ski, 119 FujiFilm Instax, o vacanță pe pârtie, plus mii de alte premii.

Vezi regulament

Câștigă cu LaDoiPași și Henkel

Cumpără oricare Persil, Perwoll, Silan, K2r, Pur, Somat, Bref sau Clin din magazinele LaDoiPași și trimite numărul bonului și codul fiscal al magazinului prin SMS la 1843 și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile: 5x bicicletă, 10x Voucher 200 lei de la Emag. Pentru detalii consultați regulamentul campaniei.

Vezi regulament
Găsește cel mai apropiat magazin Deschide catalogul

*Preţ­urile produselor reprezinta preţ­urile maxime ce pot fi percepute de comerciant în magazinul LaDoiPaşi pentru respectivele produse. Comerciantul are deplină libertate de a stabili, pentru produsele din această ofertă, preţ­uri de vânzare mai mici decât cele indicate. Pozele sunt cu titlu de prezentare.