Oferta lunii ianuarie 2020

Valabilitate: 6 – 31 ianuarie 2020

Magazinele LaDoiPași sunt sursa ta de bucurie. Îți punem la dispoziție oferte lunare, adaptate nevoilor tale și ale comunității din care faci parte. Află mai multe despre ofertele magazinelor LaDoiPași accesând pagina noastră de facebook sau urmărește materialele promoționale ale magazinelor LaDoiPași din zona în care locuiești. Vrem să fii informat despre discounturile care te avantajează, așa că îți punem la dispoziție lunar flyere și postere pe care le vei găsi în incinta magazinelor magazinele LaDoiPași, precum și posibilitatea de a fi informat periodic prin e-mail (link catre Clubul LDP) Ne gândim la toate dorințele tale și îți oferim discounturi pentru toate gamele de produse. Caută-le în cataloage cu oferte din magazinele LaDoiPași.

ARO cu Calendar magnetic 2020

Cumpără produse ARO din oferta lunii ianuarie și primești un CALENDAR MAGNETIC 2020

Napolact

Cumpără o cutie cu lapte NAPOLACT 1L și primești un iaurt NUMA' BUN 140g. În plus, trimite SMS cu mesajul "NAPOLACT" și codul bonului fiscal la 1846 și poți câștiga un weekend la SINAIA.

Găsește cel mai apropiat magazin

*Preţ­urile produselor reprezinta preţ­urile maxime ce pot fi percepute de comerciant în magazinul LaDoiPaşi pentru respectivele produse. Comerciantul are deplină libertate de a stabili, pentru produsele din această ofertă, preţ­uri de vânzare mai mici decât cele indicate. Pozele sunt cu titlu de prezentare.