LaDoiPași, aproape de tine​

Alături de partenerii noștri, te așteptăm zi de zi cu o gamă largă de produse de bază, sub marcă proprie, și cu o selecție generoasă de produse proaspete, de la lactate și brânzeturi, la legume și fructe, la preparate din carne.

Găsești tot ce vrei

LaDoiPași, ai o gamă variată de produse din care să alegi, de la mărcile tale preferate, la produse de calitate, în serie mică.

O singură oprire pentru toate

În magazinele LaDoiPași te poți aproviziona pentru întreaga săptămână sau poți veni ca să îți plătești factura sau rovinieta.

Aproape de tine

Ne găsești peste tot în țară, în marile orașe, dar și la sate. Ne recunoști ușor, având mereu aceeași imagine.

Legume și fructe proaspete

Alături de partenerii noștri, îți oferim zilnic o gamă largă de legume și fructe proaspete, inclusiv de la producători locali certificați.

Servicii pe placul tău

Știm că a fi eroul casei nu e o misiune ușoară. Așa că te așteptăm cu servicii care să te ajute să câștigi timp și o echipă bine pregătită să te asiste.

Produse FineLife și ARO

La noi găsești mereu produsele FineLife și ARO, pentru cei care nu vor să cheltuiască mult pentru cumpărăturile de zi cu zi.

Peste 1500 de magazine în toată țara
Rețeaua #1 de magazine în franciză din România

Conceptul magazinelor LaDoiPași

LaDoiPași este un lanț de magazine creat prin reunirea mai multor proprietari independenți sub un singur brand.

Conceptul LaDoiPași a fost dezvoltat de METRO pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afaceri în comunitățile în care locuiesc.

Într-un magazin LaDoiPași, vei găsi mereu produsele necesare zi de zi, alături de cele mai bune servicii.​

Concept House

Icon: Lansezi o afacere

Lansezi o afacere
în parteneriat, pe care
tot tu o conduci


Icon: Selecție variată

Selecţie variată,
cu produse de calitate


Icon: Programe de pregătire

Programe de pregătire
pentru angajaţii tăiIcon: Partener puternic

Ai un partener puternic,
cu experienţă

Icon: Consultanță pentru amenajarea magazinului

Consultanţă pentru
amenajarea magazinului

Icon: Servicii competitive

Servicii competitive
pentru clienţii tăiIcon: Brand cunoscut

Vei opera sub un brand
cunoscut la nivel naţional

Icon: Consultanţă pentru aranjarea produselor la raft

Consultanţă pentru
aranjarea produselor la raft
(merchandising)

Icon: Susținere financiară pentru planurile tale de creștere

Susţinere financiară pentru
planurile tale de creştere

CE SPUN PARTENERII LaDoiPași

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irina Porumb

Irina Porumb


"Colaborarea cu METRO în rețeaua LaDoiPași ne-a ajutat să creștem vânzarea. Vedem asta de la o zi la alta și sperăm să continuăm tendința de creștere.

Dacă e să ne uitam la indicatorii de performanță ai magazinului, vorbim de o îmbunătățire clară de la începerea parteneriatului încoace. Mai mulți clienți ne trec pragul, sunt mai mulțumiți, drept pentru care revin la noi pentru cumpărăturile zilnice.

Să ai numele LaDoiPași deasupra este din start un avantaj. Vorbim de o firmă cunoscută, care îți aduce oameni în magazin. Daca am fi pus doar numele nostru deasupra nu cred că ar fi mers lucrurile la fel de bine. În plus, colaborarea a venit și cu un set de reguli de mercantizare, semnalizare și branding – un pachet de informații foarte utile pentru o afacere de acest gen. Am învățat lucruri noi despre cum să așezăm mărfurile pe raft astfel încât clientul să aibă o experiență mai bună în magazin. Este important să ai un ajutor precum cel oferit de METRO. Ca proprietar de magazin nu îți permiți un buget extins pentru promovare, or în cadrul colaborării intră și suportul media. METRO se ocupă de producția și distribuția flyere-lor, ceea ce este de un real ajutor.

În calitate de magazin LaDoiPași, le putem oferi clienților promoții pe care altfel nu am fi reușit să le suportăm. Însă principalul diferențiator îl reprezintă personalul și serviciul de la om la om pe care îl oferim - ne cunoaștem clienții, suntem alături de ei.

Iar METRO, la rândul lui, e alături de noi și ne ajută în fiecare lună cu noi promoții, la numeroase produse. Asta înseamnă că și noi le oferim clienților reduceri substanțiale. Sperăm să ne susțină în continuare și să vorbim despre acest parteneriat și peste câțiva ani. Noi am simțit care sunt avantajele colaborării LaDoiPași și recomandăm cu inima deschisă si altora să facă pasul. Dacă vor face alegerea aceasta, vor simți singuri ce înseamnă să ai un partener de încredere în spate."

Citeste mai mult