Application Banner

LaDoiPași este acum și pe telefon:
descoperă surprizele din noua aplicație mobilă!

Găsești exact ce-ți dorești! Noua aplicație LaDoiPași a fost concepută special pentru tine. Ai totul la îndemână de la broșura cu oferte lunare, la campaniile cu premii și o hartă cu cele peste 2.000 de magazine LaDoiPași din România.

În plus, ai șansa să beneficiezi de cupoane cu oferte exclusive în aplicație!

Ce mai aștepți? Descarcă gratuit aplicația LaDoiPași din App Store sau Google Play prin intermediul butoanelor de mai jos sau scanând codul QR!
App QR
Bon

Care sunt beneficiile aplicației?

Catalogul Lunar

Descoperi primul noile oferte din catalogul lunar, valabil între 05 și 30/31 ale lunii. Înainte de a pleca la cumpărături poți verifica în aplicație care sunt ofertele lunare pentru ca atunci când ajungi în magazinul LaDoiPași să nu ratezi niciuna și să găsești exact ce-ți dorești.
Beneficii
Beneficii

Notificări despre oferte sau alte informații importante

Te informăm de fiecare dată când adăugăm oferte, cupoane sau campanii noi în aplicație ca să te poți bucura de ele imediat ce sunt disponibile. Setează-ți contul de utilizator pentru a avea acces la toate informațiile importante pentru tine.

Cel mai apropiat magazin

Cu ajutorul aplicației găsești traseul către cel mai apropiat magazin LaDoiPași. Setează-l la favorite pentru a te bucura de ofertele personalizate.
Beneficii
Beneficii

Cupoane cu oferte exclusive

Te poți bucura de oferte exclusive pe care le poți activa în magazin doar prin intermediul aplicației. Verifică aplicația, scanează codul QR din magazin și profită de cele mai noi oferte.

Rețete și sfaturi

Cele mai bune rețete și sfaturi pentru casa și grădina ta sunt mereu la îndemână, la un click distanță.
Beneficii