Icon go down

Intră în contul tău de partener

Ai uitat parola?

Nu ai cont?

Solicită acum un cont de magazin LaDoiPași

Lucrăm la noul site LaDoiPași. În acest timp, anumite funcționalități pot fi indisponibile temporar.

Despre franciză și beneficiile rețelei LaDoiPași

Franciza LaDoiPași reprezintă un pas curajos și proactiv pentru a iniția schimbarea în comunitatea în care locuiești și duce afacerea ta la un nou nivel. Deschiderea unei afaceri pe cont propriu este o inițiativă îndrăzneață, însă dacă urmezi un plan bine pus la punct, se va dovedi avantajos pentru tine, atât în calitate de antreprenor cât și de lider de comunitate. Probabil că ți-ai pus o serie de întrebări referitoare la demersul de antreprenoriat și la ce presupune deschiderea unui magazin alimentar, cum ar fi: cât costă să deschizi un magazin mixt, ce beneficii îți aduce franciza LaDoiPași, sau care sunt actele necesare francizei unui magazin alimentar. Vei găsi toate informațiile de care ai nevoie mai jos precum și o discuție personalizată afacerii tale cu unul dintre consultanții LaDoiPași.

Imagine: Lansezi o afacere

Independența
administrării afacerii

Dacă te alături francizei LaDoiPași, ai libertate deplină în administrarea afacerii tale. Tu alegi cum gestionezi produsele, stocurile, angajații, având în același timp alături de tine un partener puternic, cu experiență.

Imagine: Servicii competitive

Susținerea unui brand

Afacerea ta operează sub un brand puternic, cunoscut la nivel național. Astfel ai vizibilitate în fața clienților tăi.

Imagine: Susţinere financiară pentru planurile tale de creştere

Sprijin financiar

Parteneriatul cu LaDoiPași îți oferă o multitudine de beneficii pentru ca afacerea ta să crească. Primești susținere financiară pentru planurile tale de dezvoltare, consultanță în amenajarea spațiului sau programe de training pentru angajații tăi.

Imagine: Selecţie variată

Livrarea produselor

În franciza LaDoiPași este foarte ușor să faci aprovizionarea magazinului tău. Tu comanzi produsele, iar partenerul tău METRO le livrează. Rapid și simplu.

Imagine: Programe de pregătire

Oferte exclusive partenerilor din franciză

Pentru ca afacerea ta să crească repede, iar clienții tăi să revină întotdeauna bucuroși în magazin, LaDoiPași te susține oferindu-ți oferte exclusive și prețuri preferențiale, dacă alegi să faci parte din franciză.

Află mai multe despre franciza LaDoiPași

Completează formularul de mai jos, iar un consultant LaDoiPași
te va contacta pentru a-ți oferi detaliile de care ai nevoie.

Completează formularul de mai jos, iar un consultant LaDoiPași te va contacta pentru a-ți oferi detaliile de care ai nevoie.