f CE SPUN PARTENERII LaDoiPași

CE SPUN PARTENERII LaDoiPași

Alături de partenerii noștri, te așteptăm zi de zi cu o gamă largă de produse de bază, sub marcă proprie, și cu o selecție generoasă de produse proaspete, de la lactate și brânzeturi, la legume și fructe, la preparate din carne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Irina Porumb

Irina Porumb


"Colaborarea cu METRO în rețeaua LaDoiPași ne-a ajutat să creștem vânzarea. Vedem asta de la o zi la alta și sperăm să continuăm tendința de creștere.

Dacă e să ne uitam la indicatorii de performanță ai magazinului, vorbim de o îmbunătățire clară de la începerea parteneriatului încoace. Mai mulți clienți ne trec pragul, sunt mai mulțumiți, drept pentru care revin la noi pentru cumpărăturile zilnice.

Să ai numele LaDoiPași deasupra este din start un avantaj. Vorbim de o firmă cunoscută, care îți aduce oameni în magazin. Daca am fi pus doar numele nostru deasupra nu cred că ar fi mers lucrurile la fel de bine. În plus, colaborarea a venit și cu un set de reguli de mercantizare, semnalizare și branding – un pachet de informații foarte utile pentru o afacere de acest gen. Am învățat lucruri noi despre cum să așezăm mărfurile pe raft astfel încât clientul să aibă o experiență mai bună în magazin. Este important să ai un ajutor precum cel oferit de METRO. Ca proprietar de magazin nu îți permiți un buget extins pentru promovare, or în cadrul colaborării intră și suportul media. METRO se ocupă de producția și distribuția flyere-lor, ceea ce este de un real ajutor.

În calitate de magazin LaDoiPași, le putem oferi clienților promoții pe care altfel nu am fi reușit să le suportăm. Însă principalul diferențiator îl reprezintă personalul și serviciul de la om la om pe care îl oferim - ne cunoaștem clienții, suntem alături de ei.

Iar METRO, la rândul lui, e alături de noi și ne ajută în fiecare lună cu noi promoții, la numeroase produse. Asta înseamnă că și noi le oferim clienților reduceri substanțiale. Sperăm să ne susțină în continuare și să vorbim despre acest parteneriat și peste câțiva ani. Noi am simțit care sunt avantajele colaborării LaDoiPași și recomandăm cu inima deschisă si altora să facă pasul. Dacă vor face alegerea aceasta, vor simți singuri ce înseamnă să ai un partener de încredere în spate."

Citeste mai mult