f Marcile Proprii La Doi Pasi sunt Fine Life si ARO

Produsele marca LaDoiPași au fost create pentru tine.

Ne-am pus numele acolo unde avem încredere și mândrie în produsele pe care ți le oferim, cu gustul autentic, autohton, la un preț accesibil și la-ndemână.

Produse în România, pe sufletul românului, cu nume îndrăgite, încărcate cu amintirile copilăriei: pufarine, turtă dulce, salam de biscuiți, covrigei.

Gama de produse LaDoiPași reprezinta o promisiune realistă, o invitație la cumpărături, opțiunea onestă, iar tu poți face cumpărături în mod constant din gama preferată în fiecare magazin LaDoiPași, chiar în comunitatea ta.

Citește mai mult

Fine Life

Fine Life este marca proprie ce oferă consumatorilor o gamă variată de produse de calitate superioară, similare brandurilor consacrate, dar la prețuri accesibile, adaptate nevoilor inviduale ale acestora.

Indentificând nevoile clienților, Fine Life aduce un plus de valoare pe piața din România, prin promovarea calității și prețurilor accesibile. În acest momoment, în catalogul Fine Life găsești majoritatea categoriilor de produse necesare în rutina ta zilnică, de la alimente de bază, , până la detergenți.

Citește mai mult

ARO

ARO este brandul propriu METRO care se bucură de o mare notorietate pe piața din România. În prezent, portofoliul de produse ARO este format dintr-o gamă largă și diversificată de articole adresate tuturor nevoilor clienților LaDoiPași.

Fiind printre cele mai mari mărci proprii, ARO include aproximativ 700 de articole alimentare și 200 de articole nealimentare, destinate necesităților zilnice. ARO se preocupă să ofere clienților săi produse cu un grad înalt de calitate la cele mai accesibile prețuri.

Citește mai mult