Fine Life

Fine Life este marca proprie ce oferă consumatorilor o gamă variată de produse de calitate superioară, similare brandurilor consacrate, dar la prețuri accesibile, adaptate nevoilor inviduale ale acestora.

Indentificând nevoile clienților, Fine Life aduce un plus de valoare pe piața din România, prin promovarea calității și prețurilor accesibile. În acest momoment, în catalogul Fine Life găsești majoritatea categoriilor de produse necesare în rutina ta zilnică, de la alimente de bază, , până la detergenți.

Citește mai mult

ARO

ARO este brandul propriu METRO care se bucură de o mare notorietate pe piața din România. În prezent, portofoliul de produse ARO este format dintr-o gamă largă și diversificată de articole adresate tuturor nevoilor clienților LaDoiPași.

Fiind printre cele mai mari mărci proprii, ARO include aproximativ 700 de articole alimentare și 200 de articole nealimentare, destinate necesităților zilnice. ARO se preocupă să ofere clienților săi produse cu un grad înalt de calitate la cele mai accesibile prețuri.

Citește mai mult