Brandul Fine Life

Fine Life este marca proprie ce oferă consumatorilor o gamă variată de produse de calitate superioară, similare brandurilor consacrate, dar la prețuri accesibile, adaptate nevoilor inviduale ale acestora.

Indentificând nevoile clienților, Fine Life aduce un plus de valoare pe piața din România, prin promovarea calității și prețurilor accesibile.

În acest momoment, în catalogul Fine Life găsești majoritatea categoriilor de produse necesare în rutina ta zilnică, de la alimente de bază, , până la detergenți.

Calitate similară cu cea a produselor consacrate.

Avantaj semnificativ de preț față de produsel aparținând mărcilor consacrate.

Ambalaj atractiv, inovativ, ce conferă un maximum de vizibilitate la raft.

Stabilitatea prețului pe perioade îndelungate.

Gamă de peste 450 produse, aflată în continuă expansiune.

Ambalaj dimensionat în funcție de nevoile comercianților cu amănuntul.

Gama de produse Fine Life

Gama de produse Fine Life se află în continuă dezvoltare si reprezintă o alternativă la brandurile consacrate. Cu o gamă de peste 450 de produse, Fine Life vine cu o o varietate extisă de produse din categoriile : alimente de bază, preparate carne, delicatese pește, lactate, brânzeturi, congelate, conserve, dulciuri, gustări, detergenți.

Acordăm o atenție deosebită și aspectului produselor marcă proprie Fine Life, creând ambalaje atractive și inovatoare, care să inspire și să bucure privirea de fiecare dată. Mai mult, ținem cont de cerințele partenerilor noștri din rețeaua LaDoiPași și de aceea ambalajele sunt dimensionate în funcție de nevoile consumatorilor finali din magazinele lor.

Fine Life ofera mai mult

Un alt principiu în jurul căruia ne concentrăm activitatea este stabilitatea prețurilor pe perioade îndelungate pentru ca partenerii LaDoiPași să poată oferi prin intermediul magazinelor lor aceeași constanță consumatorilor care le trec pragul.

Fine Life oferă mai mult decât se așteaptă, atât partenerii LaDoiPași, cât și consumatorii: calitate similară brandurilor de top și în același timp cu un avantaj de preț semnificativ față de acestea.

ARO este brandul propriu METRO cu cea mai mare notorietate pe piata din Romania. ARO este gama de produse de baza si cuprinde o paleta larga de articole adresate tuturor nevoilor clientilor METRO, atat revanzatorilor cat si HoReCa.

Afla mai multe