Brandul ARO

ARO este brandul propriu METRO care se bucură de o mare notorietate pe piața din România. În prezent, portofoliul de produse ARO este format dintr-o gamă largă și diversificată de articole adresate tuturor nevoilor clienților LaDoiPași.

Fiind printre cele mai mari mărci proprii, ARO include aproximativ 700 de articole alimentare și 200 de articole nealimentare, destinate necesităților zilnice. ARO se preocupă să ofere clienților săi produse cu un grad înalt de calitate la cele mai accesibile prețuri.

Calitate similară cu cea a produselor consacrate.

Avantaj semnificativ de preț față de produsel aparținând mărcilor consacrate.

Ambalaj atractiv, inovativ, ce conferă un maximum de vizibilitate la raft.

Stabilitatea prețului pe perioade îndelungate.

Gamă de peste 450 produse, aflată în continuă expansiune.

Ambalaj dimensionat în funcție de nevoile comercianților cu amănuntul.

Gama de alimente ARO

ARO pune la dispoziția clienților produse din majoritatea categoriilor, pe toate gusturile și pentru diverse ocazii. Din categoria produselor nealimentare, ARO oferă o selecție de produse precum articole de uz casnic, de curățare și articole de papetărie.

Gama de alimente include categorii de produse de bază (paste, orez, ulei, zahăr, condimente), preparate din carne (mezeluri, diverse sortimente de salam, slănină, kaizer, tobă), mâncare pentru animale, lactate, conserve, produse congelate, dulciuri/gustări și băuturi/sucuri.

Produsele ARO

Produsele ARO se adaptează continuu cerințelor unui mediu în permanentă schimbare, dar care respectă un principiu esențial: furnizarea de produse alimentare și nealimentare variate care să fie utilizate în diferite momente de consum - de la un mic dejun gustos, la pregătirea unei mese în familie, dar și produse pentru îngrijirea casei.

Produsele FINE LIFE oferă exclusivitate și diferențiere, iar avantajele principale prin care se remarcă sunt:

Calitate similară

pret mic

ambalaj atractiv

Afla mai multe