Ce spun clienții?

Oaspeții care calcă pragurile magazinelor LaDoiPași găsesc aici numeroase beneficii care îi determină să rămână clienți fideli.

Fie că vorbim de proximitatate, de produse sau de personal, fiecare dintre avantaje are un impact major asupra deciziei de a cumpăra din comunitate.

Am întrebat clienții noștri de ce preferă magazinele LaDoiPași, iată ce ne-au răspuns:

Am ales LaDoiPași pentru că aici găsesc exact ce am nevoie tot timpul, au o gamă diversificată de produse care îmi oferă posibilitatea să aleg cea mai bună variantă. De asemenea, imi place că produsele sunt mereu proaspete. Acesta este un lucru important, mai ales pentru produsele din carne și lactate.

Florentina

Locuiesc aproape de magazinul LaDoiPași din localitate, deci este cea mai bună alegere pentru mine. Găsesc toate tipurile de produse pe care mi le doresc, la prețuri accesibile și, în plus, au produse care nu se găsesc în alte magazine din apropiere.

Marinela

Vin în LaDoiPași pentru proximitate și pentru amabilitatea angajaților. Mă înțeleg foarte bine cu ei și mă ajută cu tot ce am nevoie, parcă știu să îmi citească gândurile. Cel mai mult îmi place cum este organizat, am spațiu de mișcare, produsele sunt la îndemână și mi le pot alege singur de pe raft.

Gheorghe

Aleg să îmi fac cumpărăturile în LaDoiPași pentru că este aproape de casă și îmi este mai ușor să le transport. Găsesc produse de bună calitate, la prețuri accesibile și mereu proaspete, de aici îmi iau croissantele de dimineață. Îmi este foarte la îndemână și îmi place că nu e aglomerat.

Ștefania

Cel mai mult apreciez promptitutinea și profesionalismul proprietarului și ale personalului. Mi s-a întâmplat o dată să nu găsesc un produs și au promis că a doua zi îl vor avea. Așa a și fost!

Aura

În situația mea este necesar ca magazinul să fie aproape de casă pentru că soția mea tocmai a născut și găsesc aici tot ce am nevoie pentru copil dar și pentru familie. De aceea LaDoiPași este prima alegere.”

Claudiu

LaDoiPași este în drumul meu când vin de la serviciu și pot să iau de fiecare dată rapid ce am nevoie pentru cină sau pentru micul dejun. Uneori plătesc și facturile aici, ceea ce mă scutește de un drum la poștă sau la unitatea companiei de telefonie

Gabriela