Casă & Grădină

LaDoiPași și Adela Pârvu te învață să îți decorezi creativ casa

April 23, 2019

De  multe ori adunam prin casă diferite obiecte pe care le păstrăm pentru „când va fi nevoie”; un exemplu sunt ramele de la fotografii sau de la tablouri mai vechi. Adela ne arată în materialul de astăzi cum putem oferi acestor rame o nouă viață, astfel încât să fie și frumoase, dar și utile

Cu ajutorul câtorva unelte simple

poți face o ramă suport pentru fotografii și mesaje pe care să o agăți în hol, în living sau în camera copilului. Pentru a pune pe picioare acest proiect ai nevoie un ciocănel, o foarfecă, un patent, pioneze, panglici în culorile preferate, cleme și cleștișori pentru fixarea pozelor în cadru. Ca să poți lucra ușor, pune toate uneltele la îndemână înainte să începi.

Primul pas este să întinzi panglica în cadrul ramei

folosindu-te de pioneze, pentru a obține mai multe zigzaguri pe care să prinzi mai ușor imaginile. Vei obține astfel o ramă cu aspect de instalație artistică.

De asemenea, pentru ca rama decorativă să arate ca o instalație, te poți folosi de un suport de masă, din acela rotund, obișnuit, pentru a crea o zona ce va funcționa drept paspartu.

Pe ea, dar și panglicile bine întinse, vei putea prinde, cu ajutorul clemelor, fotografii, mesaje, poate un citat preferat ori o poezie. Iar dacă agăți rama în hol, lângă ușa de la intrare, numai bine poți prinde și facturile în ea, astfel încât să nu le treci cu vederea și să le achiți la timp.

Vezi pe adelaparvu.com mai multe idei creative pentru amenajarea casei.

Alte sfaturi:

X

Adaugă adresa de e-mail pentru a putea descărca fișierul.