Sărbători

Urări de Anul Nou - cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți de Anul Nou

December 28, 2019

« înapoi la sfaturi

Nu mai este foarte mult timp până la marea petrecere de sfârșit de an, moment în care ne apropiem de cei dragi și le transmitem cele mai frumoase urări. Vrem să fii pregătit să le trimiți celor dragi mesaje deosebite de sărbători, așa că îți recomandăm câteva propuneri de urări frumoase de sărbători.

Urări speciale de Anul Nou

Fie că le trimiți printr-un mesaj sau printr-o felicitare clasică, urarea de sărbători trebuie să fie specială și să îi transmită celui drag emoție. Pentru că nu vrem să rămâi în pană de idei, am pregătit o selecție cu cele mai frumoase urări de Anul Nou. Mesaje pe care le poți trimite în perioada sărbătorilor de iarnă către familie și prieteni

Cele mai frumoase urări pe care să le trimiți de Anul Nou

“E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri!”

“Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

“În noul an îți doresc să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierți mai ușor și să muncești cu mult spor. La Mulți Ani și Un An Nou minunat!”

“Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie!”

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

“Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

“Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă!”

“Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie."La Mulţi Ani!”

Urări de Anul nou pentru familie

“Să ai parte de multă căldură în suflet, bucurie în inima și multă sănătate. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații, și plin de succese cu mari și frumoase realizări. La mulți ani!”

“În fiecare picătură a șampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri! Un 2020 minunat!”

“Să prinzi aripi pentru a trece cu ușurință peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos și bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzații tari tot anul! La mulți ani 2020!”

“Închide ochii și pune-ți o dorință! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate și sper să ți se întâmple și ție! La mulți ani fericiți!”

“Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu rețetele succesului, alege ce ți se potrivește și pornește la drum cu încredere! O viață împlinită și fericită! La mulți ani!”

“Îți doresc atâtea clipe fericite câți fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace și liniște în suflet și cu multă dragoste în inima. La mulți ani 2020!”

“Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îți doresc o viață împlinită și fericită! La mulți ani!”

“Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani! Vă iubesc!”

Urări de Anul Nou pentru prieteni

“Viaţa e o luptă pe care o purtăm zi de zi. Mai şi pierzi, mai şi câştigi, dar dacă nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacţii! La Mulţi Ani! Un an plin de satisfacţii!”

“La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani, dragă prieten!”

“La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc. La Mulți Ani cu veselie!”

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste!”

“Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!”

“De Anul Nou, îţi doresc să strângi cât mai multe amintiri frumoase! Fie ca sufletul să cunoască toată fericirea pe care o poate trăi o inimă! Un an nou binecuvântat! La mulţi ani, 2020!”

“Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!”

“Sub un cer înalt de stele, şi cu bani şi fără bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-şi spune: La mulţi ani! Noul An să fie un an mai bun!”

Urări haioase pentru Anul Nou

“Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, cădea-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!”

“În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?”

“Cățeluș cu părul creț, să ai jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madonna ca vecină. O lopată pentru bani, la anul și La Mulți Ani!”

“Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

“Noul an să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

“În contul tău nr. 2020 la banca “viaţă” am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli! La Mulţi Ani 2020!”

“În pariul cu viaţa am mai învins un an, am rămas la masa de joc şi am ridicat miza la 2020. Un alt an, o nouă provocare! La mulţi ani!”

„Previziuni meteo de REVELION 2020: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

“Viața mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

„Ho Ho Ho, aţi văzut un ren maro? Sau un spiriduş în bleu? S-aveţi Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulţi Ani (şi la mulţi Bani)!”

Urări de Anul Nou de trimis prin SMS

“Îți doresc ca sărbătorile de iarnă să îți aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!”

“Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

“Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!”

“Descoperă, învață cu adevărat să crezi în frumos, trăiește sentimentul de împreună, alături de cei dragi!”

“Anul asta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani 2020!”

“Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2020 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!”

“2020 să fie plin de realizări, bucurii, fericire și fapte bune! La Mulți Ani!!!”

„Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!

“Un an nou, cu certificat de garanție. Ofertă valabilă doar în noaptea de 31 Decembrie 2019– 1 Ianuarie 2020!”

Indiferent de urarea pe care o alegi pentru Anul Nou, te asigurăm că mesajul va lumina chipul celor dragi, iar emoția le va cuprinde sufletul.

Alte sfaturi:

X

Adaugă adresa de e-mail pentru a putea descărca fișierul.