Sticky Imagine newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul LaDoiPași

Află primul
despre ofertele pe care le poți găsi la cel mai apropiat magazin de tine

X
X

Vă rugăm adăugați o adresa de e-mail validă.

X

V-ați abonat cu success!

Acum 4 ani

Rețeaua LaDoiPași ajunge la 745 de magazine

LaDoiPași, programul de franciză dezvoltat de Metro Cash & Carry, a ajuns la finalul anului trecut la 745 de magazine, cu 300 de noi locații deschise în 2018, spune Geanina Ghiculescu, Head of Retail Marketing Metro Cash & Carry România.

Metro Cash & Carry a anunțat repoziționarea formatului de proximitate LaDoiPași ca franciză independentă în 2017, iar targetul setat este atingerea pragului de 2.000 de magazine până în 2020, în condițiile în care la momentul anunțului rețeaua număra 430 de unități.

“Obiectivul principal pe 2019 este o relație cât mai apropiată de partenerii noștri, care să răspundă la nevoile comunității într-o manieră profitabilă, dar și menținerea unui ritm optim de creștere a francizei, care să asigure atingerea obiectivului pe termen mediu de 2.000 de magazine. Metro este, cu brandul LaDoiPași, liderul segmentului de proximitate din România și ne propunem să ne menținem această poziție, cu un model de business sustenabil, personalizat pe nevoile antreprenorilor și specificul comunităților pe care le deservesc”, punctează Geanina Ghiculescu.

Citiţi tot articolul aici: https://www.magazinulprogresiv.ro/stiri/dupa-repozitionare-reteaua-ladoipasi-ajunge-la-745-de-magazine



« inapoi la stiri