Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Carnea tocată se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, pătrunjelul și pâinea pe care ai înmuiat-o bine înainte în apă. Se adaugă și ouăle, sare și piper după gust și se amestecă foarte bine. Cu mâna umedă se pregătesc chifteluțele, mici și rotunde, și se pun la prăjit în ulei ori se pot pune la cuptor, pe foaie de copt într-o tavă normală de cuptor (40x32 cm), la 170 de grade, pentru aproximativ 40 de minute, până când chifteluțele prind crusta aurie. Dacă le prăjești în ulei, chifteluțele se fac mult mai repede. Aproximativ 2 minute pentru fiecare parte.
Se scot chifteluțele gata făcute și se așează pe un șervețel absorbant din hârtie.
O rețetă simplă pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente, dar al cărui gust te va surprinde în mod plăcut. Chifteluțele de pui sunt dietetice și numai bune de consumat împreună cu o salată de legume. Îți dorim poftă bună!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Cum se face mai răcoare, cum ne gândim că vine iarna! Dar nu e nimic, ne putem pregăti din timp: scoatem hainele groase, pantofii și cizmele, punem bine sa...
Vezi rețeta completăCând ai poftă de ceva dulce, dar nu vrei să stai în căldura din bucătărie, deserturile fără coacere sunt o idee excelentă! Există rețete rapide, uș...
Vezi rețeta completăFructele de mare ne inspiră de obicei o vacanță la mare, un restaurant italienesc, sau grecesc, un apus de soare și un pahar de vin alb, în compania cuiva ...
Vezi rețeta completăVara este așa de cald că nu prea ne vine să mâncăm prea mult și nici să stăm prea mult în bucătărie. De aceea, ne-am gândit să venim în întâmpin...
Vezi rețeta completă