Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Carnea tocată se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, pătrunjelul și pâinea pe care ai înmuiat-o bine înainte în apă. Se adaugă și ouăle, sare și piper după gust și se amestecă foarte bine. Cu mâna umedă se pregătesc chifteluțele, mici și rotunde, și se pun la prăjit în ulei ori se pot pune la cuptor, pe foaie de copt într-o tavă normală de cuptor (40x32 cm), la 170 de grade, pentru aproximativ 40 de minute, până când chifteluțele prind crusta aurie. Dacă le prăjești în ulei, chifteluțele se fac mult mai repede. Aproximativ 2 minute pentru fiecare parte.
Se scot chifteluțele gata făcute și se așează pe un șervețel absorbant din hârtie.
O rețetă simplă pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente, dar al cărui gust te va surprinde în mod plăcut. Chifteluțele de pui sunt dietetice și numai bune de consumat împreună cu o salată de legume. Îți dorim poftă bună!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Poate ați văzut în magazinele LaDoiPași mai multe tipuri de orez și v-ați întrebat la ce ar fi bun fiecare: cu bobul lung, scurt, mare, mic, Jasmine, să...
Vezi rețeta completăCartofii sunt, poate, printre cele mai versatile ingrediente. Putem face cartofi prăjiți, piure, fierți cu unt, la cuptor în coajă, cu smântână, putem s...
Vezi rețeta completăChecul este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit atât ca aperitiv, cât și ca desert. De-a lungul anilor, acest preparat simplu și gustos a e...
Vezi rețeta completăSe apropie Paștele așa că putem începe să facem planuri deja: ce vrem să gătim? Cozonac, Pască, Drob, friptură de miel, ouă umplute? Astăzi ne-am gâ...
Vezi rețeta completă