Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Carnea tocată se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, pătrunjelul și pâinea pe care ai înmuiat-o bine înainte în apă. Se adaugă și ouăle, sare și piper după gust și se amestecă foarte bine. Cu mâna umedă se pregătesc chifteluțele, mici și rotunde, și se pun la prăjit în ulei ori se pot pune la cuptor, pe foaie de copt într-o tavă normală de cuptor (40x32 cm), la 170 de grade, pentru aproximativ 40 de minute, până când chifteluțele prind crusta aurie. Dacă le prăjești în ulei, chifteluțele se fac mult mai repede. Aproximativ 2 minute pentru fiecare parte.
Se scot chifteluțele gata făcute și se așează pe un șervețel absorbant din hârtie.
O rețetă simplă pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente, dar al cărui gust te va surprinde în mod plăcut. Chifteluțele de pui sunt dietetice și numai bune de consumat împreună cu o salată de legume. Îți dorim poftă bună!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă