Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Carnea tocată se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, pătrunjelul È™i pâinea pe care ai înmuiat-o bine înainte în apă. Se adaugă È™i ouăle, sare È™i piper după gust È™i se amestecă foarte bine. Cu mâna umedă se pregătesc chifteluÈ›ele, mici È™i rotunde, È™i se pun la prăjit în ulei ori se pot pune la cuptor, pe foaie de copt într-o tavă normală de cuptor (40x32 cm), la 170 de grade, pentru aproximativ 40 de minute, până când chifteluÈ›ele prind crusta aurie. Dacă le prăjeÈ™ti în ulei, chifteluÈ›ele se fac mult mai repede. Aproximativ 2 minute pentru fiecare parte.
Se scot chifteluÈ›ele gata făcute È™i se aÈ™ează pe un È™erveÈ›el absorbant din hârtie.
O reÈ›etă simplă pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente, dar al cărui gust te va surprinde în mod plăcut. ChifteluÈ›ele de pui sunt dietetice È™i numai bune de consumat împreună cu o salată de legume. ÎÈ›i dorim poftă bună!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Ciorbița de legume e genială: te saturi, te hidratezi (dacă nu bei destulă apă), nu îngrașă și poate fi chiar delicioasă (dacă folosești legume proa...
Vezi rețeta completăGogoșile umplute sunt un desert de nerefuzat pentru oricine: cu un exterior puțin crocant și un interior delicios, sunt perfecte pentru orice ocazie, mai ale...
Vezi reÈ›eta completăUneori avem chef de ceva rapid È™i delicios de ronțăit, dar È™i special, să ne facă ziua mai bună. Sau poate vrem să pregătim ceva pentru o masă festivÄ...
Vezi rețeta completăCrăciunul nu ar fi același fără delicioasa piftie, starul meselor de Sărbători, alături de salata de boeuf și cozonac. De la tradiționalele răcituri d...
Vezi rețeta completă