Chifteluțe de pui - rețetă dietetică și ieftină din câteva ingrediente

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 1 piept de pui gata tocat sau poate fi carne tocată amestec, după preferințe
  • 2 ouă
  • 2 felii de pâine
  • 1 ceapă
  • 0 Sare, piper
  • 0 pătrunjel
Găsește magazinul apropiat

Carnea tocată se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, pătrunjelul și pâinea pe care ai înmuiat-o bine înainte în apă. Se adaugă și ouăle, sare și piper după gust și se amestecă foarte bine. Cu mâna umedă se pregătesc chifteluțele, mici și rotunde, și se pun la prăjit în ulei ori se pot pune la cuptor, pe foaie de copt într-o tavă normală de cuptor (40x32 cm), la 170 de grade, pentru aproximativ 40 de minute, până când chifteluțele prind crusta aurie. Dacă le prăjești în ulei, chifteluțele se fac mult mai repede. Aproximativ 2 minute pentru fiecare parte.

Se scot chifteluțele gata făcute și se așează pe un șervețel absorbant din hârtie.

 

O rețetă simplă pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente, dar al cărui gust te va surprinde în mod plăcut. Chifteluțele de pui sunt dietetice și numai bune de consumat împreună cu o salată de legume. Îți dorim poftă bună!

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Quesadilla cu ton

Quesadilla este o gustare de origine mexicană care constă din amestecul mai multor ingrediente, învelit într-o lipie coaptă. Fiind o gustare rapidă și of...

Vezi rețeta completă

Tort festiv de ciocolată pentru Anul Nou

Tortul acesta este unul special doarece are în compoziția sa un blat umed, fin, cu gust intens de ciocolată. Mai mult decât atât, este foarte ușor de prep...

Vezi rețeta completă

Paste cu sos de roșii și măsline

Ți-am pregătit o rețetă de paste delicioase, perfectă pentru a fi gătită în această perioadă a postului. Pastele sunt întotdeauna o alegere bună at...

Vezi rețeta completă

Brioșe cu dovleac

Dovleacul, unul dintre simbolurile toamnei, ne duce cu gândul la momentele copilăriei când ne ciopleam felinarele, dar și la gustul de acasă al plăcintei ...

Vezi rețeta completă