Tocăniţă de dovleac

Pentru zilele în care ne dorim o mâncare specială, uşor de făcut şi doar cu legume.

Vezi rețeta completă

Plăcintă de toamnă

În zilele răcoroase de toamnă binedispune-te cu o plăcintă delicioasă cu mere!

Vezi rețeta completă

Orez risotto cu ardei copți

Special pentru zilele răcoroase de toamnă ţi-am pregătit o reţetă de risotto cu ardei copţi!

Vezi rețeta completă

Tartă cu mere, pere şi ghimbir

Amestecaţi făina cernută cu praful de copt şi sarea, apoi adăugaţi 150 g unt topit, laptele şi gălbenuşurile. Frământaţi bine alatul şi întindeţi-l în două foi de circa 3-4 mm. grosime

Vezi rețeta completă

Supă cremă de mazăre

Pentru a avea consistenţa ideală folosiţi apă în aceeaşi cantitate cu legumele.

Vezi rețeta completă

Pana cotta

Se toarnă laptele într-un castron și se amestecă cu gelatina.

Vezi rețeta completă

Mâncare de spanac

Se pune uleiul și ceapa la călit într-o cratiță încăpătoare, la foc mediu.

Vezi rețeta completă

Pandişpan cu piersici din compot

Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se mixează albuşurile cu un praf de sare.

Vezi rețeta completă

Tiramisu

Se amestecă zahărul cu gălbenușurile și mascarpone. Se adaugă frișca deja preparată amestecându-se ușor de sus în jos.

Vezi rețeta completă

Dulceață de cireşe

Într-o oală de metal se toarnă zahărul și 200 ml de apă rece.

Vezi rețeta completă
X