Sănătate

Cum să fim pregătiți tot timpul pentru schimbările de temperatură

November 14, 2019

Indiferent cât de precauți suntem, fie că urmărim prognozele meteorologice la televizor sau verificăm aplicațiile pe telefonul personal zilnic, se întâmplă să fim luați prin surprindere de schimbările bruște de vreme. Acest lucru nu trebuie să ne mire, din moment ce prognozele meteo sunt realizate de regulă pe regiuni extinse. De aceea ni se întâmplă atât de des să plecăm de acasă fără umbrelă sau îmbrăcați necorespunzător pentru temperatura de afară. Din fericire, nu trebuie să ne rezumăm la „a ghici” vremea de afară sau să ne bazăm exclusiv pe prognozele pe care le găsim online. Stațiile meteorologice wireless sunt o alternativă excelentă, deloc costisitoare, și pot fi amplasate lejer în interiorul și/sau în exteriorul casei noastre.

Beneficiile pe care ni le aduce o stație meteo pentru acasă

Spre deosebire de stațiile meteorologice profesionale, folosite pe teritoriul țării, stațiile meteo pentru acasă sunt versiuni în miniatură care ne oferă informațiile esențiale despre starea vremii. Atuul principal al acestor device-uri este că reușesc să arate prognoza locală cu mai multă precizie, așadar scad șansele de a avea surprize neplăcute atunci când ieșim din casă. Cum nu toate stațiile meteo sunt la fel, ideal este să ne orientăm către o variantă care oferă datele de bază – condițiile meteorologice, temperatura și umiditatea – cu marje de eroare cât mai mici (-/+ 1 °C). Majoritatea modelelor miniaturale specifică în plus, pe lângă condițiile meteo de afară, temperatura din interiorul casei. În acest fel vom ști exact cum să ajustăm sistemul de încălzire în funcție de nevoile noastre, în așa fel încât să nu resimțim prea puternic diferențele de grade dintre interior și exterior.

Alegeri inspirate în sezonul rece

Deși stațiile meteo pentru acasă sunt utile pe tot timpul anului, ele pot fi aliatul nostru mai ales în sezonul răcoros pentru a ne asigura că suntem tot timpul îmbrăcați potrivit pentru vremea de afară. În noiembrie, punem sănătatea și grija pentru cei din jur pe primul plan, de aceea te întâmpinăm în magazinele LaDoiPași cu stația meteo wireless interior/exterior OMEGA OWS01. Te așteptăm în perioada 11-24 noiembrie pentru a te bucura de ofertă. Pentru mai multe informații, verifică oferta chiar aici: https://www.la-doi-pasi.ro/campanie-actuala/zodia-tehnologiei-noiembrie-2019.html

Alte sfaturi:

Cum alegem pilota potrivită pentru sezonul rece

E de la sine înțeles deja – un somn odihnitor în fiecare noapte contribuie foarte mult la starea n...

Vezi articol

Organizare pe plan personal: Idei sustenabile pentru viața de zi cu zi - Diana Mihăilă

Conceptul de sustenabilitate pare solicitant, greu de făcut acasă. Asta până când realizezi că sunt l...

Vezi articol

Mese sănătoase la doi pași - ce cumperi rapid și sănătos de mâncare când nu ai timp de gătit - Cori Grămescu

De multe ori ni se întamplă să nu avem timp de gătit. Este, din păcate, realitatea pe care mulți dintre no...

Vezi articol

Boboteaza - ce semnifică. Care sunt cele mai cunoscute obiceiuri și superstiții de Bobotează

Boboteaza sau Botezul Domnului, așa cum este cunoscută sărbătoarea sărbătorită pe data de 6 ianuarie, este ziu...

Vezi articol