Sănătate

Sănătate înainte de toate

July 11, 2019

« înapoi la sfaturi

Cu toții am auzit proverbul “Sănătatea e mai bună decât toate”, iar cum știm că suntem 70% apă am înțeles rapid că starea noastră de bine începe cu apa. E adevărat, apa este esențială pentru noi, fiind responsabilă pentru fiecare proces din organism , iar atunci când ne dorim o viață fericită ne uităm si la apa pe care o folosim zi de zi.

Când apare și un copil în familie, grija pentru cel mic se transformă rapid în grija pentru întreaga familie

ce alimente consumăm, cât zahăr sau câtă sare, câtă apa bem? Ne uităm mai atent la calitatea apei pe care o folosim zi de zi, chiar și atunci când preparăm mesele în familie. Dacă pentru consumul celor 2 litri de apă pe zi cumpărăm în mod constant apă îmbuteliată și știm exact ce conține în urma consultării etichetei, la prepararea mâncării folosim de cele mai multe ori apă de la robinet. Dar cum ar fi dacă atunci când gătim mâncarea copilului sau chiar a noastră, a adulților, am folosi o apă mai curată și special filtrată pentru a aduce savoarea pe care ne-o dorim?

Noi, când am fost puși să răspundem acestei provocări, am găsit soluția în

în cană filtrantă Amethyst și pentru că am testat-o am adus-o în oferta magazinelor LaDoiPași.

  • Ce am observat după folosirea apei filtrate cu cana Amethyst, într-o familie de 2 adulți și 2 copii?

    Cafeaua și ceaiul din fiecare dimineață au un gust bogat și proaspăt
  • Ciorbița celor mici, dar și tocănița pentru toată familia, au fost ușor de preparat, având mereu aproape apa de care aveam nevoie
  • Nu am cărat bidoane de apă, special pentru mâncarea celor mici. Totul a fost ușor și rapid, iar spatele nostru s-a simțit mai bine!
  • Am putut bea liniștiți apă de la robinet, nefiindu-ne teamă sau calculând aportul de minerale pe care îl consumăm doar din apă. Iar vara, ne-am bucurat chiar de apă rece de la frigider! Cana a intrat perfect în frigiderul nostru.
  • Am economist ceva bănuți! Am schimbat cartușul în fiecare lună, iar costul acestuia nu se poate compara cu cel al baxurilor de apă pe care le cumpăram lunar.

Nu ne-am oprit din a cumpăra apă îmbuteliată, dar suntem cu toții mai liniștiți atunci când folosim apa filtrată pentru tot ce preparăm cu drag în bucătărie.

Noi te sfătuim să profiți de super-oferta, până pe 23 iulie 2019, pe care o găsești în magazinul tău LaDoiPași. Găsești oferta aici: https://www.la-doi-pasi.ro/campanie-actuala/zodia-sanatatii-2019.html

Alte sfaturi:

X

Adaugă adresa de e-mail pentru a putea descărca fișierul.