Altele

Cum alegi cel mai bun instrument pentru îngrijirea părului - sfaturi utile de reținut

August 06, 2019

Dorința noastră, a tuturor, este să avem un păr frumos și îngrijit, iar pentru asta apelăm des la produsele de îngrijire precum uscător de păr, placă pentru îndreptat părul, ondulator sau perie. Însă cum știm care este cel mai bun instrument de îngrijire care să nu dăuneze firului de păr? Care sunt criteriile de alegere pentru cea mai bună placă de păr? Ce trebuie să știm când alegem un ondulator bun pentru păr? Mai jos ți-am făcut un ghid care să te îndrume către cea mai bună alegere în materie de produse de îngrijire a părului.

Instrumente des folosite pentru aranjarea părului

Aranjarea și îngrijirea părului depinde de câteva instrumente de coafat. Indiferent de coafura pentru care optezi, vei avea nevoie de un produs care să te ajute să ajungi la rezultatul dorit. Care sunt cele mai folosite instrumente pentru aranjarea părului? Datorită rezultatelor eficiente, s-a constatat că cele mai folosite instrumente de îngrijire pentru aranjarea părului sunt următoarele:

      Uscător de păr

     Placă pentru îndreptat părul;

     Ondulator pentru bucle;

     Perie rotativă pentru aranjarea părului;

Acum că știm care sunt cele mai căutate produse, cum îl alegem pe cel mai bun? Iată câteva indicii utile!

Cum alegi cel mai bun uscător de păr?

Din fericire, caracteristicile unui feon de păr sunt puse la dispoziția noastră, a cumpărătorilor, iar asta ajută la diferențierea celui mai bun produs. Vei alege cel mai bun feon în funcție de:

Putere - Puterea este exprimată în wați și este în strânsă legătură cu motorul uscătorului de păr. Cu cât puterea este mai mare, cu atât va oferi mai multă căldură pentru uscarea părului.

Compoziție - Materialul cu care este învelit motorul feonului este important deoarece determină, în mod direct, eficiența, dar și rezultatele produsului. Sunt recomandate uscătoarele de păr cu înveliș interior din turmalină deoarece aerul cald pe care îl oferă este încărcat cu ioni negativi care, atunci când intră în contact cu ionii pozitivi din apă oferă un efect mai finisat părului.

În funcție de tipul de păr - Firul de păr predispus la îngrășare va avea nevoie de un uscător de păr ionic, pentru a nu pierde volumul părului. Firul de păr subțire va avea nevoie de un feon din ceramică ori porțelan, în timp ce persoanele cu păr lung și des vor avea nevoie de un uscător de păr ușor.

Cum alegi cea mai bună placă pentru îndreptat părul?

● Cea mai bună placă de păr - în funcție de textura părului

O placă bună de păr se alege în funcție de desimea părului. Dacă ai părul des și vrei să îți îndrepți părul mai repede și mai ușor, vei alege o placă cu lamele mai mari. Dacă ai părul moale și mai rar, atunci cea mai bună placă de păr este un model cu lamele mici.

● Cea mai bună placă de păr - verifică-i temperatura

O placă bună de păr îți va pune la dispoziție mai multe tipuri de temperaturi, iar tu o vei alege pe cea optimă în funcție de textura firului tău de păr. Nu este recomandat să folosești placa de păr la cea mai mare temperatură deoarece acest obicei, pe termen lung, va duce la uscarea părului.

● Cel mai bun material pentru placa de păr

Cel mai important aspect pe care este necesar să îl verifici când cumperi o placă de păr este calitatea materialului din care sunt făcute plăcile de îndreptat. O placă de păr performantă trebuie să fie din: titan, turmalină sau ceramică. Aceste materiale sunt soluția ideală în ceea ce privește calitatea și performanța produsului.

Cum alegi cel mai bun ondulator?

Pentru a te asigura că alegi cel mai bun produs de îngrijire, delicat cu părul tău, ai în vedere următoarele caracteristici:

● Cel mai bun ondulator de păr - în funcție de controlul temperaturii

Controlul temperaturii este măsura de siguranță care te ajută să realizezi coafura perfectă fără să afectezi calitatea firului de păr. Un ondulator de păr bun trebuie să aibă minim două viteze de setare a temperaturii pentru a ajuta la crearea mai multor stiluri de aranjare a părului.

● Cel mai bun ondulator - în funcție de material

Cele mai importante materiale sunt acelea din care este făcută bagheta ondulatorului, deoarece aceasta intră în contact direct cu firul de păr, dar și materialele din care sunt confecționate celelalte elemente. Alege un ondulator de păr care să aibă în compoziție materiale precum ceramică sau turmalină. Aceste materiale vor împiedica electrizarea firului de păr.

● Cel mai bun ondulator în funcție de accesorii

Pentru cât mai multe stiluri de aranjare a părului este necesar să alegi un ondulator care dispune de mai multe accesorii. Caută ondulator care să îți asigure accesorii pentru: bucle mari, ondulat păr mic sau mediu, creponat, întins păr, dar și accesorii precum cleme, borsetă, perii, etc.

Nu uita să verifici și funcțiile ondulatorului

Vezi dacă are funcții precum: oprire automată, încălzire rapidă, rotire automată a părului, etc. Aceste funcții sunt indispensabile și sporesc confortul la utilizare.

Așadar, caracteristicile de mai sus te vor ajuta să îți alegi cel mai bun instrument pentru îngrijirea părului. Acordă importanță detaliilor și te vei bucura de un păr sănătos și frumos pentru un timp îndelungat.

În rețeaua de magazine LaDoiPași te bucuri de o gamă variată de produse de îngrijire personală menită să corespundă nevoilor tuturor membrilor familiei.

Am testat o serie de produse de îngrijire marca Remington, printre care: uscător de păr, placă de îndreptat părul, ondulator pentru bucle, epilator, mașină de tuns pentru bărbați și am adăugat în magazinele LaDoiPași oferta personalizată pentru a-ți răsplăti fidelitatea. Între 15 iulie și 30 septembrie îți oferim 35% reducere la articolele de îngrijire personală Remington. Mai multe informații utile găsești în regulamentul campaniei din rețeaua de magazine LaDoiPași.

Alte sfaturi:

X

Adaugă adresa de e-mail pentru a putea descărca fișierul.