Organizare

Cum faci un organizator de bijuterii, bun de luat în voiaj cu Diana Mihăilă

July 02, 2020

« înapoi la sfaturi

Organizarea este simplă, creativă și ieftină. Te vei convinge citind acest articol și urmărind clipul în care Diana Mihăilă ne arată cum putem face foarte ușor și rapid un suport pentru bijuterii pe care să îl iei în bagaj când pleci în călătorie. Sau poți ține în el acele podoabe pe care le-ai asortat la ținutele unei săptămâni. Le vei găsi imediat când te vei pregăti de plecare.      

Deoarece de organizare avem nevoie în fiecare zi, în diferite forme, ajută să ne raportăm la ea cu simplitate, cu lejeritate. Ne plac coșurile, cutiile și recipientele dichisite. Înfrumusețează spațiul și ne ajută să păstrăm lucrurile în ordine. Dar cu puțină creativitate, îndemânare și atenție putem transforma obiecte pe care le avem deja în casă în organizatoare unicat.

Pentru a face acest suport în care am pus cercei, am folosit o cutie din plută cumpărată cu câteva delicatese dulci. Practic un ambalaj care altfel ar fi ajuns la gunoi. Separatoarele le-am realizat din carton rămas de la un alt ambalaj. O dovadă în plus că frumusețea stă în ochii privitorului.

Obiectivul meu a fost să creez un suport funcțional, care să îmi servească unei acțiuni clare. Aveam nevoie de un mini-organizator în care să pun câteva bijuterii când plec 2-3 zile de acasă. Nimic mai mult! Proiectul poate avea și o fază II, dedicată esteticii. O astfel de cutie se poate picta sau pe ea se pot lipi diverse accesorii, în ton cu personalitatea noastră.

Se mai pot transforma ușor în organizatoare, fără a cheltui o avere, cutiile de pantofi sau borcanele. Cutiile le putem îmbrăca în hârtie de cadouri, iar borcanele pot fi vopsite sau ornate cu panglici și mărgele. Acestea devin instant elemente practice de decor.

 

  Dă play acestui video si vezi cât de simplu a fost totul!

 

Alte sfaturi:

X

Adaugă adresa de e-mail pentru a putea descărca fișierul.