Pentru parinti

LaDoiPași și Blog în Tandem te inspiră și te ajută să-ți surprinzi copilul de ziua lui

April 15, 2019

« înapoi la sfaturi

Fiecare părinte își dorește să-și surpindă în cel mai plăcut mod posibil copilul de ziua lui. De la an la an, cadoul perfect pentru cei mici devine o provocare, mai ales că aceștia cresc și, totodată, le cresc și așteptările și dorințele. De multe ori, cadoul potrivit copilului tău nu implică doar resurse financiare, ci și timp și energie.

De ziua fiicei sale, Ema, Anca ne recomandă

câțiva pași prin care ne putem surprinde copilul, încă de la primele ore ale dimineții. Anul acesta, când micuța împlinește 11 ani, Anca a optat pentru o cutie cu 11 experiențe și provocări pe care Ema să le bifeze și de care să se bucure pe întreg parcursul anului. Ca în cazul oricărei alte activități, organizarea este cheia succesului. Astfel, rețeta de succes a Ancăi este următoarea:

Pasul 1 – Aprovizionează-te

Mergi la magazin și umple coșul de cumpărături cu produsele care îi plac și care îl bucură pe copilul tău.

Pasul 2 - Pregăteşte numărul de experienţe

În funcție de vârsta pe care micuțul o împlinește, pregătește numărul de experiențe și provocări pe care acesta să le ducă la bun sfârșit în anul care urmează.

Pasul 3 - Pregăteşte cadoul

Capsează fiecare bilețel de dulciurile pe care i le oferi și ambalează-le frumos într-o cutie.

În funcție de practicile și tradițiile regăsite la tine în familie, poți personaliza ideea Ancăi. De exemplu, tradiția din familia lor este de a colecționa felicitările primite de-a lungul anului, așa că din cutia cu surprize nu a lipsit felicitarea handmade în care a trecut gândurile și urările pentru Ema.

Intră pe blogintandem.ro, vezi experiențele și provorările cu care Anca o surprinde pe Ema de ziua ei și lasă-te inspirat/ă de ideile ei.

Alte sfaturi:

X

Adaugă adresa de e-mail pentru a putea descărca fișierul.