Pentru parinti

Încep pregătirile pentru școală alături de cei mici

August 12, 2019

Sfârșitul verii anunță o perioadă chiar mai antrenantă pentru părinți și copii deopotrivă. Începerea școlii înseamnă pregătiri din timp pentru un nou sezon, pe care ni-l dorim încărcat de energie și voie bună. Că tot vorbim de dorințe, vrem ca cei mici să se simtă susținuți din toate punctele de vedere, pentru a înfrunta curajoși orice provocare. De aceea, facem liste în familie și ne gândim ce ne lipsește și cum putem să răspundem nevoilor lor cât mai eficient.

Alegerile potrivite răspund adesea mai multor nevoi

După ce am pus pe hârtie lucrurile esențiale pentru începerea școlii, de la caiete la penare și rechizite, urmează pasul în care mergem la cumpărături și suntem nevoiți să alegem cea mai bună variantă dintr-o multitudine de opțiuni. Chiar dacă suntem tentați, în primă fază, să alegem prima opțiune care ne iese în cale, nu trebuie să uităm că cei mici acordă o atenție deosebită detaliilor – mai ales când vine vorba de rechizite. Lucruri pe care le trecem cu vederea, cum sunt brandul, modelul sau culorile care se regăsesc pe obiectele pentru școală, ocupă un loc important în mintea copiilor. Pentru ei fiecare lucru cu care se înconjoară le exprimă personalitatea, iar noi ne dorim ca ei să se simtă unici. Obiectele sunt doar unul dintre elementele care stimulează creativitatea copiilor, ți-am arătat într-un articol precedent și alte exemple.

În august am rezervat un loc special pregătirilor pentru școală

Pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune oferte în magazinele LaDoiPași. Aducem calitatea mai aproape de tine prin produsul lunii: penare Herlitz echipate complet, cu decoruri personalizate pentru fete și băieți. Acum găsești tot ce ai nevoie pentru școală într-un singur produs, oferit de un brand recunoscut pentru calitatea instrumentelor de papetărie. Lasă-ți timp pentru lucrurile care contează pentru tine și pentru cei dragi și economisește cu super-oferta noastră, până pe 25.08.2019.

Găsești oferta aici:https://www.la-doi-pasi.ro/campanie-actuala/zodia-scolii-2019.html

Alte sfaturi:

De ce să reciclezi bateriile uzate în rețeaua de magazine LaDoiPași?

Anual 50 de milioane de baterii uzate sfârșesc la gropile de gunoi, iar fiecare dintre acestea reprezintă o m...

Vezi articol

Coronițe de toamnă - cel mai frumos decor pentru locuință

Crearea unor coronițe decorative de toamnă poate fi una dintre activitățile relaxante de familie. Nu este o activ...

Vezi articol

Becurile arse aduc ghinion

Poate ca nu știai că becurile arse aduc ghinion! Cum aduc ghinion? Un bec economic ars conține mercur și praf flu...

Vezi articol

Limbajul trupului - cum descifrezi limbajul nonverbal

Cercetătorii susțin că peste 90% din mesajul pe care dorim să îl comunicăm unei persoane este transmis pri...

Vezi articol