Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Banana bread este un desert asemănător cu un chec la exterior, dar cu o combinaÈ›ie diferită la interior datorită piureului din banane È™i ciocolatei adăugate. Se pregăteÈ™te simplu, se coace în cuptor, capătă o crustă fermă È™i un miez fraged, iar gustul savuros mulÈ›umeÈ™te orice gurmand pofticios. Iată ce ai de făcut
DecojeÈ™te bananele È™i începe să le mixezi într-un bol cu ajutorul unei furculiÈ›e până ajungi la o pastă omogenă. Peste bananele pasate adaugă untul, nucile pe care le-ai mărunÈ›it, laptele, oul, zahărul È™i continuă să amesteci până totul este uniform.
Următorul pas este să adaugi peste amestecul de banane făina și praful de copt. Le presari treptat și amesteci, pentru a evita formarea cocoloașelor.
Acum, ai nevoie de o tavă de chec, dimensiune 30 x 10 cm sau 25 x 15 cm, în care torni toată compoziÈ›ia de chec cu banane.
Banana bread se pune în cuptorul încins timp de o oră, la temperatura de 180 de grade Celsius. Checul cu banane este gata atunci când a trecut testul scobitorii.
Imediat cum ai scos tava din cuptor, lasă banana bread să se răcească pentru câteva minute, înainte să-l serveÈ™ti.
ReÈ›eta de banana bread este foarte uÈ™or de făcut de orice începător în bucătărie, ba chiar te sfătuim să îi implici È™i pe cei mici în acest proces, deoarece va fi o încântare pentru ei să participe la crearea desertului preferat.
Banana bread este desertul perfect de consumat dimineaÈ›a împreună cu o cană de lapte cald sau o cafea aromată. Este dovada că orice desert făcut în casă are un gust cu adevărat delicios dacă urmezi paÈ™ii esenÈ›iali ai reÈ›etei.
De asemenea, pentru o reÈ›etă reuÈ™ită de banana bread, te aÈ™teptăm în cel mai apropiat magazin #LaDoiPaÈ™i, acolo unde vei găsi toate ingredientele necesare.
ÎÈ›i dorim poftă bună È™i îÈ›i arătăm È™i câteva poze pentru insipraÈ›ie!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi reÈ›eta completăTapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completăToamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.
Vezi rețeta completăUneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...
Vezi rețeta completă