Pandişpan cu piersici din compot

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 8 lingură de ulei
  • 1 cană zahăr Fine Life
  • 1 cană făină albă
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plic zahăr vanilinat
  • 0 sare
  • 0 1 sau 2 borcane de piersici în compot Olympia
Găsește magazinul apropiat

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se mixează albuşurile cu un praf de sare. Se adaugă zahărul peste albuşuri, treptat, până când se obţine o bezea. Se pune pe rând zahărul vanilat şi gălbenuşurile amestecate cu ulei. Ulterior se adaugă făina cu praful de copt şi se amestecă uşor până când se distribuie egal în compoziţie.

Se toarnă compoziţia în tavă, şi aşează fructele uniform.

Se pune compoziţia la copt timp de 25-30 de minute, până când prăjitura de rumeneşte uşor. Se serveşte pudrată cu zahăr.

Rețetă brânzoaice pufoase - cum faci poale-n brâu moldovenești

Brânzoaice pufoase sau poale-n brâu, plăcintele umplute cu brânză și cu ou, sunt desertul pe care bunicile noastre îl pregăteau în casă la fiecare să...

Vezi rețeta completă

Rețete ruladă - top 5 rețete de rulade cu carne, brânză și rulade dulci

Rulada este unul dintre cele mai apreciate și gustoase aperitive. Din fericire, este un preparat pe care îl poți face extrem de ușor acasă, iar partea cea ...

Vezi rețeta completă

Ciorbă țărănească de legume

Inspirată de una dintre specialitățile bunicii ei, Laura Adamache propune o rețetă cu tradiție. Ciorba țărănească de legume are doar câteva ingredien...

Vezi rețeta completă

Tort de morcovi cu cremă de brânză - desertul ideal de făcut acasă

Tortul de morcovi sau carrot cake, așa cum mai este cunoscut, este desertul ideal în orice anotimp. Gustos, aspectuos, dar și extrem de sănătos, deoarece a...

Vezi rețeta completă