Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Preparare:
Se separă albuÅŸurile de gălbenuÅŸuri ÅŸi se mixează albuÅŸurile cu un praf de sare. Se adaugă zahărul peste albuÅŸuri, treptat, până când se obÅ£ine o bezea. Se pune pe rând zahărul vanilat ÅŸi gălbenuÅŸurile amestecate cu ulei. Ulterior se adaugă făina cu praful de copt ÅŸi se amestecă uÅŸor până când se distribuie egal în compoziÅ£ie.
Se toarnă compoziÅ£ia în tavă, ÅŸi aÅŸează fructele uniform.
Se pune compoziÅ£ia la copt timp de 25-30 de minute, până când prăjitura de rumeneÅŸte uÅŸor. Se serveÅŸte pudrată cu zahăr.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Uneori avem poftă de ceva delicios, dar și rapid și eventual fără prea multe calorii. Cum să facem ceva și fără mult zahăr, dar și bun?
Vezi reÈ›eta completăÎn funcÈ›ie de cum ne-a fost ziua, seara vrem să ne distrăm sau să ne relaxăm. Dar să nu uităm că dacă o masă bună ne poate aduce multă plăcere, mÃ...
Vezi rețeta completăFasolea este unul dintre cele mai vechi alimente cultivate, având o istorie de mii de ani. Provenind din diferite colțuri ale lumii, ea e prezentă în aproap...
Vezi rețeta completăCum se face mai răcoare, cum ne gândim că vine iarna! Dar nu e nimic, ne putem pregăti din timp: scoatem hainele groase, pantofii și cizmele, punem bine sa...
Vezi rețeta completă