Pandişpan cu piersici din compot

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 8 lingură de ulei
  • 1 cană zahăr Fine Life
  • 1 cană făină albă
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plic zahăr vanilinat
  • 0 sare
  • 0 1 sau 2 borcane de piersici în compot Olympia
Găsește magazinul apropiat

Preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se mixează albuşurile cu un praf de sare. Se adaugă zahărul peste albuşuri, treptat, până când se obţine o bezea. Se pune pe rând zahărul vanilat şi gălbenuşurile amestecate cu ulei. Ulterior se adaugă făina cu praful de copt şi se amestecă uşor până când se distribuie egal în compoziţie.

Se toarnă compoziţia în tavă, şi aşează fructele uniform.

Se pune compoziţia la copt timp de 25-30 de minute, până când prăjitura de rumeneşte uşor. Se serveşte pudrată cu zahăr.

Se serveste calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Mâncărică de cartofi ca la bunica

Ai zice că ce mare lucru să faci o mâncărică de cartofi! Dar, ca să iasă ca la bunica, e nevoie de câteva secrete: de la cum să nimerești textura potr...

Vezi rețeta completă

Cum să faci un pane mai mult ca perfect

Pane-ul este un tip de preparat culinar în care un ingredient de bază (poate fi orice: pui, vită, pește, fructe de mare, legume, cascaval, brânză) este ac...

Vezi rețeta completă

Tort de clătite: Desertul simplu și delicios pentru orice ocazie

În luna iubirii vă invităm la un desert! Și ca să nu ne complicăm prea mult, hai să facem unul pe care îl știm deja, doar că puțin diferit, mai spect...

Vezi rețeta completă

Rețetă simplă de pâine de casă

Pare simplu să faci o pâine: amesteci făină, apă, drojdie și sare. Și totuși sunt atâtea feluri în care ea poate să iasă: mai bine crescută sau mai...

Vezi rețeta completă