Pandişpan cu piersici din compot

Icon porții

Alege numarul de persoane pentru care vrei sa pregatesti aceasta reteta si iti calculam ingredientele

Icon minus 12 Icon plus Calculeaza

Pentru calcularea cantitatii, trebuie sa aveti cel putin o portie adaugata.

Ingrediente:

  1. 8 ouă
  2. 8 lingură de ulei
  3. 1 cană zahăr Fine Life
  4. 1 cană făină albă
  5. 1 plic praf de copt
  6. 2 plic zahăr vanilinat
  7. sare
  8. 1 sau 2 borcane de piersici în compot Olympia

Preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se mixează albuşurile cu un praf de sare. Se adaugă zahărul peste albuşuri, treptat, până când se obţine o bezea. Se pune pe rând zahărul vanilat şi gălbenuşurile amestecate cu ulei. Ulterior se adaugă făina cu praful de copt şi se amestecă uşor până când se distribuie egal în compoziţie.

Se toarnă compoziţia în tavă, şi aşează fructele uniform.

Se pune compoziţia la copt timp de 25-30 de minute, până când prăjitura de rumeneşte uşor. Se serveşte pudrată cu zahăr.