Pandişpan cu piersici din compot

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 8 lingură de ulei
  • 1 cană zahăr Fine Life
  • 1 cană făină albă
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plic zahăr vanilinat
  • 0 sare
  • 0 1 sau 2 borcane de piersici în compot Olympia
Găsește magazinul apropiat

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se mixează albuşurile cu un praf de sare. Se adaugă zahărul peste albuşuri, treptat, până când se obţine o bezea. Se pune pe rând zahărul vanilat şi gălbenuşurile amestecate cu ulei. Ulterior se adaugă făina cu praful de copt şi se amestecă uşor până când se distribuie egal în compoziţie.

Se toarnă compoziţia în tavă, şi aşează fructele uniform.

Se pune compoziţia la copt timp de 25-30 de minute, până când prăjitura de rumeneşte uşor. Se serveşte pudrată cu zahăr.

Rulada pufoasa cu crema de ciocolata –Rețetă de la Laura Adamache

Luna aceasta, Laura Adamache și-a propus să ne surprindă cu o rețetă ușor de făcut, dar atât de gustoasă încât nu rezistă foarte mult fără a fi sa...

Vezi rețeta completă

Chiftele vegetariene cu mei și susan

Chiftele vegetariene cu mei și susan sunt o opțiune perfectă dacă vrei să pregătești un fel de mâncare sănătos, fără gluten și delicios! Chiar dac...

Vezi rețeta completă

Chiftele la cuptor de post din legume

În perioadele de post sau în cele în care vrei sa renunți la carne, această rețetă este o alternativă foarte inspirată a unui preparat clasic, foarte i...

Vezi rețeta completă

Sărățele de post

Dacă ți-e poftă de o gustare de post crocantă, atunci poți încerca această rețetă de sărățele. Ușor sărate și fragede, pot fi un răsfăț bineme...

Vezi rețeta completă