Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Preparare:
Se separă albuÅŸurile de gălbenuÅŸuri ÅŸi se mixează albuÅŸurile cu un praf de sare. Se adaugă zahărul peste albuÅŸuri, treptat, până când se obÅ£ine o bezea. Se pune pe rând zahărul vanilat ÅŸi gălbenuÅŸurile amestecate cu ulei. Ulterior se adaugă făina cu praful de copt ÅŸi se amestecă uÅŸor până când se distribuie egal în compoziÅ£ie.
Se toarnă compoziÅ£ia în tavă, ÅŸi aÅŸează fructele uniform.
Se pune compoziÅ£ia la copt timp de 25-30 de minute, până când prăjitura de rumeneÅŸte uÅŸor. Se serveÅŸte pudrată cu zahăr.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mascarpone este o cremă de brânză fără sare, așa că se poate folosi și la preparate dulci, și sărate. Seamănă cu o smântână, dar este mai grasă,...
Vezi rețeta completă
Fructul pasiunii (sau maracuja) este un fruct originar din America de Sud, Maracuja este numele autohton, în limba Tupi (a triburilor indigene din sudul Brazil...
Vezi rețeta completă
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi rețeta completă
Tapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completă