Pandişpan cu piersici din compot

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 8 lingură de ulei
  • 1 cană zahăr Fine Life
  • 1 cană făină albă
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plic zahăr vanilinat
  • 0 sare
  • 0 1 sau 2 borcane de piersici în compot Olympia
Găsește magazinul apropiat

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se mixează albuşurile cu un praf de sare. Se adaugă zahărul peste albuşuri, treptat, până când se obţine o bezea. Se pune pe rând zahărul vanilat şi gălbenuşurile amestecate cu ulei. Ulterior se adaugă făina cu praful de copt şi se amestecă uşor până când se distribuie egal în compoziţie.

Se toarnă compoziţia în tavă, şi aşează fructele uniform.

Se pune compoziţia la copt timp de 25-30 de minute, până când prăjitura de rumeneşte uşor. Se serveşte pudrată cu zahăr.

Quesadilla cu ton

Quesadilla este o gustare de origine mexicană care constă din amestecul mai multor ingrediente, învelit într-o lipie coaptă. Fiind o gustare rapidă și of...

Vezi rețeta completă

Tort festiv de ciocolată pentru Anul Nou

Tortul acesta este unul special doarece are în compoziția sa un blat umed, fin, cu gust intens de ciocolată. Mai mult decât atât, este foarte ușor de prep...

Vezi rețeta completă

Paste cu sos de roșii și măsline

Ți-am pregătit o rețetă de paste delicioase, perfectă pentru a fi gătită în această perioadă a postului. Pastele sunt întotdeauna o alegere bună at...

Vezi rețeta completă

Brioșe cu dovleac

Dovleacul, unul dintre simbolurile toamnei, ne duce cu gândul la momentele copilăriei când ne ciopleam felinarele, dar și la gustul de acasă al plăcintei ...

Vezi rețeta completă