Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Preparare:
Pasul 1: Se toarnă laptele într-un castron și se amestecă cu gelatina.
Pasul 2: Se amesteca smântâna cu zahărul într-o cratiță si se lasă să fiarbă la foc mic.
Pasul 3: Se toarnă gelatina și laptele în crema obţinută la pasul anterior amestecând constant. Se ia de pe foc, se pune esenţă de vanilie şi se toarnă în recipiente.
Pasul 4: Se răceşte la temperatura camerei. Se acoperită cu folie de plastic şi se pune la frigider pentru cel puțin 4 ore înainte de servire.
Pasul 5: Se adaugă dulceaţă de vişine înainte de a fi servită.
Se serveste cald, este delicios!
Pofta buna!
Mascarpone este o cremă de brânză fără sare, așa că se poate folosi și la preparate dulci, și sărate. Seamănă cu o smântână, dar este mai grasă,...
Vezi rețeta completă
Fructul pasiunii (sau maracuja) este un fruct originar din America de Sud, Maracuja este numele autohton, în limba Tupi (a triburilor indigene din sudul Brazil...
Vezi rețeta completă
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi rețeta completă
Tapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completă