Pana cotta

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 0.35 cană de lapte
  • 1 plic de gelatină
  • 2.5 ceaşcă de smântână
  • 0.5 cană de zahăr alb
  • 0.5 linguriţă extract de vanilie
  • 0 Dulceaţă de vişine pentru decor
Găsește magazinul apropiat

Preparare:

Pasul 1: Se toarnă laptele într-un castron și se amestecă cu gelatina.

Pasul 2: Se amesteca smântâna cu zahărul într-o cratiță si se lasă să fiarbă la foc mic.

Pasul 3: Se toarnă gelatina și laptele în crema obţinută la pasul anterior amestecând constant. Se ia de pe foc, se pune esenţă de vanilie şi se toarnă în recipiente.

Pasul 4: Se răceşte la temperatura camerei. Se acoperită cu folie de plastic şi se pune la frigider pentru cel puțin 4 ore înainte de servire.

Pasul 5: Se adaugă dulceaţă de vişine înainte de a fi servită.

Se serveste calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Fasole cu cârnați

Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...

Vezi rețeta completă

Risotto cu trei feluri de brânză

Dacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...

Vezi rețeta completă

Mini burger

Odată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...

Vezi rețeta completă

Cocktail Bellini

A venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...

Vezi rețeta completă