Pana cotta

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 0.35 cană de lapte
  • 1 plic de gelatină
  • 2.5 ceaşcă de smântână
  • 0.5 cană de zahăr alb
  • 0.5 linguriţă extract de vanilie
  • 0 Dulceaţă de vişine pentru decor
Găsește magazinul apropiat

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Preparare:

Pasul 1: Se toarnă laptele într-un castron și se amestecă cu gelatina.

Pasul 2: Se amesteca smântâna cu zahărul într-o cratiță si se lasă să fiarbă la foc mic.

Pasul 3: Se toarnă gelatina și laptele în crema obţinută la pasul anterior amestecând constant. Se ia de pe foc, se pune esenţă de vanilie şi se toarnă în recipiente.

Pasul 4: Se răceşte la temperatura camerei. Se acoperită cu folie de plastic şi se pune la frigider pentru cel puțin 4 ore înainte de servire.

Pasul 5: Se adaugă dulceaţă de vişine înainte de a fi servită.

Lasagna cu anghinare și mozzarella

Dacă vă doriți un prânz delicios și rapid, Laura Adamache vă invită să încercați o rețetă ușoară de lasagna cu anghinare și mozzarella. Laura vă...

Vezi rețeta completă

Banana bread - rețeta pentru cel mai iubit chec pe bază de banane

Banana bread sau renumitul chec cu banane este desertul simplu de pregătit acasă, pe bază de piure de banane și nucă, cu un miez fraged și o aromă aparte...

Vezi rețeta completă

Rulada pufoasa cu crema de ciocolata –Rețetă de la Laura Adamache

Luna aceasta, Laura Adamache și-a propus să ne surprindă cu o rețetă ușor de făcut, dar atât de gustoasă încât nu rezistă foarte mult fără a fi sa...

Vezi rețeta completă

Chiftele vegetariene cu mei și susan

Chiftele vegetariene cu mei și susan sunt o opțiune perfectă dacă vrei să pregătești un fel de mâncare sănătos, fără gluten și delicios! Chiar dac...

Vezi rețeta completă