Pana cotta

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 0.35 cană de lapte
  • 1 plic de gelatină
  • 2.5 ceaşcă de smântână
  • 0.5 cană de zahăr alb
  • 0.5 linguriţă extract de vanilie
  • 0 Dulceaţă de vişine pentru decor
Găsește magazinul apropiat

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Preparare:

Pasul 1: Se toarnă laptele într-un castron și se amestecă cu gelatina.

Pasul 2: Se amesteca smântâna cu zahărul într-o cratiță si se lasă să fiarbă la foc mic.

Pasul 3: Se toarnă gelatina și laptele în crema obţinută la pasul anterior amestecând constant. Se ia de pe foc, se pune esenţă de vanilie şi se toarnă în recipiente.

Pasul 4: Se răceşte la temperatura camerei. Se acoperită cu folie de plastic şi se pune la frigider pentru cel puțin 4 ore înainte de servire.

Pasul 5: Se adaugă dulceaţă de vişine înainte de a fi servită.

Rețetă de limonadă cu arome de fructe

Există ceva mai delicios și revigorant vara decât un pahar de limonadă rece ca gheața? Este atât de răcoritoare într-o zi călduroasă, la o petrecere d...

Vezi rețeta completă

Rețetă compot de caise

Pentru ca este perioada parfumatelor caise, v-am pregătit o rețetă delicioasă de compot, simplă și rapidă.

Vezi rețeta completă

Salată boeuf

Yummy….sunt puțini cei care nu mănâncă cu poftă o salată boeuf.

Vezi rețeta completă

Rețetă simplă pentru piftie, răcitură fără gelatină

Specific perioadei de iarnă, piftia este unul dintre preparatele românești care nu lipsește de pe mesele pofticioșilor.

Vezi rețeta completă