Dulceață de cireşe

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Ingrediente pentru 6 borcane de 300g

  1. 3 kg cireşe
  2. 1500g zahăr
  3. sare de lămâie Dr Oetker

Preparare:

Într-o oală de metal se toarnă zahărul și 200 ml de apă rece. Se pune pe foc și se adaugă 8 g sare de lămâie Dr Oetker. Când siropul picurat pe o farfurioară își păstrează forma de picătură bombată înseamnă că e legat.

Se pun cireșele peste sirop și în timp ce toată compoziția fierbe se culege spuma formată la suprafață.

După ce au fiert bine fructele, cu ajutorul unui polonic, se umplu borcanele sterilizate în prelabil în cuptor și se înșurubează cât de strâns posibil capacele.

Lasagna cu anghinare și mozzarella

Dacă vă doriți un prânz delicios și rapid, Laura Adamache vă invită să încercați o rețetă ușoară de lasagna cu anghinare și mozzarella. Laura vă...

Vezi rețeta completă

Banana bread - rețeta pentru cel mai iubit chec pe bază de banane

Banana bread sau renumitul chec cu banane este desertul simplu de pregătit acasă, pe bază de piure de banane și nucă, cu un miez fraged și o aromă aparte...

Vezi rețeta completă

Rulada pufoasa cu crema de ciocolata –Rețetă de la Laura Adamache

Luna aceasta, Laura Adamache și-a propus să ne surprindă cu o rețetă ușor de făcut, dar atât de gustoasă încât nu rezistă foarte mult fără a fi sa...

Vezi rețeta completă

Chiftele vegetariene cu mei și susan

Chiftele vegetariene cu mei și susan sunt o opțiune perfectă dacă vrei să pregătești un fel de mâncare sănătos, fără gluten și delicios! Chiar dac...

Vezi rețeta completă