Ingrediente pentru 6 borcane de 300g
Preparare:
Într-o oală de metal se toarnă zahărul și 200 ml de apă rece. Se pune pe foc și se adaugă 8 g sare de lămâie Dr Oetker. Când siropul picurat pe o farfurioară își păstrează forma de picătură bombată înseamnă că e legat.
Se pun cireșele peste sirop și în timp ce toată compoziția fierbe se culege spuma formată la suprafață.
După ce au fiert bine fructele, cu ajutorul unui polonic, se umplu borcanele sterilizate în prelabil în cuptor și se înșurubează cât de strâns posibil capacele.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă