Preparare:
Se amestecă zahărul cu gălbenușurile și mascarpone. Se adaugă frișca deja preparată amestecându-se ușor de sus în jos.
În tavă se pune un rând de pișcoturi înmuiate ușor în cafea peste care se pune jumătate din cremă. Se pune un al doilea rând de pișcoturi înmuiate în cafea și restul de cremă.
Se pudrează cu cacao și se lasă la frigider minim 2 ore.
Buon appetito!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Poate ați văzut în magazinele LaDoiPași mai multe tipuri de orez și v-ați întrebat la ce ar fi bun fiecare: cu bobul lung, scurt, mare, mic, Jasmine, să...
Vezi rețeta completăCartofii sunt, poate, printre cele mai versatile ingrediente. Putem face cartofi prăjiți, piure, fierți cu unt, la cuptor în coajă, cu smântână, putem s...
Vezi rețeta completăChecul este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit atât ca aperitiv, cât și ca desert. De-a lungul anilor, acest preparat simplu și gustos a e...
Vezi rețeta completăSe apropie Paștele așa că putem începe să facem planuri deja: ce vrem să gătim? Cozonac, Pască, Drob, friptură de miel, ouă umplute? Astăzi ne-am gâ...
Vezi rețeta completă