Preparare:
Se amestecă zahărul cu gălbenușurile și mascarpone. Se adaugă frișca deja preparată amestecându-se ușor de sus în jos.
În tavă se pune un rând de pișcoturi înmuiate ușor în cafea peste care se pune jumătate din cremă. Se pune un al doilea rând de pișcoturi înmuiate în cafea și restul de cremă.
Se pudrează cu cacao și se lasă la frigider minim 2 ore.
Buon appetito!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă