Preparare:
Se amestecă zahărul cu gălbenușurile și mascarpone. Se adaugă frișca deja preparată amestecându-se ușor de sus în jos.
În tavă se pune un rând de pișcoturi înmuiate ușor în cafea peste care se pune jumătate din cremă. Se pune un al doilea rând de pișcoturi înmuiate în cafea și restul de cremă.
Se pudrează cu cacao și se lasă la frigider minim 2 ore.
Buon appetito!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Când ai poftă de ceva dulce, dar nu vrei să stai în căldura din bucătărie, deserturile fără coacere sunt o idee excelentă! Există rețete rapide, uș...
Vezi rețeta completăFructele de mare ne inspiră de obicei o vacanță la mare, un restaurant italienesc, sau grecesc, un apus de soare și un pahar de vin alb, în compania cuiva ...
Vezi rețeta completăVara este așa de cald că nu prea ne vine să mâncăm prea mult și nici să stăm prea mult în bucătărie. De aceea, ne-am gândit să venim în întâmpin...
Vezi rețeta completăCocktailurile te duc cu gândul la distracție sau relaxare, în orice loc sau moment le-ai savura, așa că merită să încerci câteva rețete. Pentru gustul...
Vezi rețeta completă