Preparare:
Se amestecă zahărul cu gălbenuÈ™urile È™i mascarpone. Se adaugă friÈ™ca deja preparată amestecându-se uÈ™or de sus în jos.
În tavă se pune un rând de piÈ™coturi înmuiate uÈ™or în cafea peste care se pune jumătate din cremă. Se pune un al doilea rând de piÈ™coturi înmuiate în cafea È™i restul de cremă.
Se pudrează cu cacao și se lasă la frigider minim 2 ore.
Buon appetito!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi reÈ›eta completăTapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completăToamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.
Vezi rețeta completăUneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...
Vezi rețeta completă