Tiramisu

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

  1. 400 gr pișcoturi ARO
  2. 1 l cafea răcită
  3. 4 gălbenușuri ouă
  4. 2 x 250 gr mascarpone Fine Life
  5. 150 gr zahăr pudră
  6. 3 plicuri de frișcă + lapte pentru preparare
  7. Cacao Fine Life

Preparare:

Se amestecă zahărul cu gălbenușurile și mascarpone. Se adaugă frișca deja preparată amestecându-se ușor de sus în jos.

În tavă se pune un rând de pișcoturi înmuiate ușor în cafea peste care se pune jumătate din cremă. Se pune un al doilea rând de pișcoturi înmuiate în cafea și restul de cremă.

Se pudrează cu cacao și se lasă la frigider minim 2 ore.

Buon appetito!

Lasagna cu anghinare și mozzarella

Dacă vă doriți un prânz delicios și rapid, Laura Adamache vă invită să încercați o rețetă ușoară de lasagna cu anghinare și mozzarella. Laura vă...

Vezi rețeta completă

Banana bread - rețeta pentru cel mai iubit chec pe bază de banane

Banana bread sau renumitul chec cu banane este desertul simplu de pregătit acasă, pe bază de piure de banane și nucă, cu un miez fraged și o aromă aparte...

Vezi rețeta completă

Rulada pufoasa cu crema de ciocolata –Rețetă de la Laura Adamache

Luna aceasta, Laura Adamache și-a propus să ne surprindă cu o rețetă ușor de făcut, dar atât de gustoasă încât nu rezistă foarte mult fără a fi sa...

Vezi rețeta completă

Chiftele vegetariene cu mei și susan

Chiftele vegetariene cu mei și susan sunt o opțiune perfectă dacă vrei să pregătești un fel de mâncare sănătos, fără gluten și delicios! Chiar dac...

Vezi rețeta completă