Tiramisu

  1. 400 gr pișcoturi ARO
  2. 1 l cafea răcită
  3. 4 gălbenușuri ouă
  4. 2 x 250 gr mascarpone Fine Life
  5. 150 gr zahăr pudră
  6. 3 plicuri de frișcă + lapte pentru preparare
  7. Cacao Fine Life

Preparare:

Se amestecă zahărul cu gălbenușurile și mascarpone. Se adaugă frișca deja preparată amestecându-se ușor de sus în jos.

În tavă se pune un rând de pișcoturi înmuiate ușor în cafea peste care se pune jumătate din cremă. Se pune un al doilea rând de pișcoturi înmuiate în cafea și restul de cremă.

Se pudrează cu cacao și se lasă la frigider minim 2 ore.

Buon appetito!

Se serveste calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Rețete de desert fără coacere

Când ai poftă de ceva dulce, dar nu vrei să stai în căldura din bucătărie, deserturile fără coacere sunt o idee excelentă! Există rețete rapide, uș...

Vezi rețeta completă

Rețetă de paste cu creveți

Fructele de mare ne inspiră de obicei o vacanță la mare, un restaurant italienesc, sau grecesc, un apus de soare și un pahar de vin alb, în compania cuiva ...

Vezi rețeta completă

Cinci rețete de vară delicioase

Vara este așa de cald că nu prea ne vine să mâncăm prea mult și nici să stăm prea mult în bucătărie. De aceea, ne-am gândit să venim în întâmpin...

Vezi rețeta completă

Rețete de cocktailuri de vară

Cocktailurile te duc cu gândul la distracție sau relaxare, în orice loc sau moment le-ai savura, așa că merită să încerci câteva rețete. Pentru gustul...

Vezi rețeta completă