Biscuiți cu fulgi de cocos

Icon porții

Alege numarul de persoane pentru care vrei sa pregatesti aceasta reteta si iti calculam ingredientele

Icon minus 8 Icon plus Calculeaza

Pentru calcularea cantitatii, trebuie sa aveti cel putin o portie adaugata.

Ingrediente:

  1. 200 gr Unt
  2. 150 gr Zahăr
  3. 1 Ou
  4. 200 gr Smântână
  5. 500 gr Făină albă superioară
  6. 10 gr Praf de copt
  7. 120 gr Fulgi de nucă de cocos
  8. 1 linguriţă Esenţă de vanilie

La Lena îţi recomandă un desert rapid şi delicios cu ingrediente din magazinul tău LaDoiPaşi!

Sărbătorile au trecut, însă pofta de ceva dulce și bun nu dispare prea ușor, mai ales în condițiile în care iarna insistă să ne convingă că mai zăbovește o vreme pe aici. Așa că astăzi am invitat-o pe Elena, ale cărei rețete ne-au alintat papilele gustative în numeroase rânduri, să ne pregătească ceva bun. 

Suntem așteptați La Lena pentru o rețetă ușor de făcut, ce merită trecută în caietul bunicii: biscuiți cu fulgi de cocos. Făcuți din 8 ingrediente, dintre care majoritatea le găsim deja prin cămară, biscuiții cu fulgi de cocos sunt exact cât trebuie de crocanți și de fragezi. Iar cei mici îi adoră...

Procedura este simplă. Asemenea rețetelor de brioșe, amestecăm separat ingredientele umede și cele uscate, fiecare cu bolul lor, pentru ca la final să le încorporăm într-un aluat pe care îl dăm la rece. Urmează partea cea mai distractivă, tăiere biscuiților, iar aici, dacă aveți vreun prichindel prin preajmă, cu siguranță se va distra ajutându-vă.

O lăsăm însă pe Elena să ne prezinte, așa cum știe ea, fiecare pas al rețetei, ca să vă puteți bucura și voi  de parfumul și aroma acestor fursecuri fragede. Vezi pe La Lena cum se pregatesc biscuiții cu fulgi de cocos.