Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Sărbătorile au trecut, însă pofta de ceva dulce È™i bun nu dispare prea uÈ™or, mai ales în condiÈ›iile în care iarna insistă să ne convingă că mai zăboveÈ™te o vreme pe aici. AÈ™a că astăzi am invitat-o pe Elena, ale cărei reÈ›ete ne-au alintat papilele gustative în numeroase rânduri, să ne pregătească ceva bun.
Suntem aÈ™teptaÈ›i La Lena pentru o reÈ›etă uÈ™or de făcut, ce merită trecută în caietul bunicii: biscuiÈ›i cu fulgi de cocos. FăcuÈ›i din 8 ingrediente, dintre care majoritatea le găsim deja prin cămară, biscuiÈ›ii cu fulgi de cocos sunt exact cât trebuie de crocanÈ›i È™i de fragezi. Iar cei mici îi adoră...
Procedura este simplă. Asemenea reÈ›etelor de brioÈ™e, amestecăm separat ingredientele umede È™i cele uscate, fiecare cu bolul lor, pentru ca la final să le încorporăm într-un aluat pe care îl dăm la rece. Urmează partea cea mai distractivă, tăiere biscuiÈ›ilor, iar aici, dacă aveÈ›i vreun prichindel prin preajmă, cu siguranță se va distra ajutându-vă.
O lăsăm însă pe Elena să ne prezinte, aÈ™a cum È™tie ea, fiecare pas al reÈ›etei, ca să vă puteÈ›i bucura È™i voi de parfumul È™i aroma acestor fursecuri fragede. Vezi pe La Lena cum se pregatesc biscuiÈ›ii cu fulgi de cocos.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi reÈ›eta completăTapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completăToamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.
Vezi rețeta completăUneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...
Vezi rețeta completă