Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
O rețetă foarte îndrăgită, care este deopotrivă delicioasă și sățioasă. Acest preparat poate fi servit ori de câte ori vrei să-ți surprinzi invitații cu o gustare inspirată.
Pasul 1: spălăm ciupercile, fără să îndepărtăm pielița;
Pasul 2: tocăm codițele separat;
Pasul 3: tăiem mărunt usturoiul pe care apoi îl amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline, sare și cimbru;
Pasul 4: ungem ciupercile cu amestecul de mai sus peste care adăugăm și bucățelele de alune pisate;
Pasul 5: presărăm brânza;
Pasul 6: punem ciupercile în cuptorul preîncalzit la 180 de grade și le lăsăm maxim 5 minute, timp în care brânza trebuie să se topească.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă