Ciuperci umplute, la cuptor

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 4 ciuperci mari
  • 100 gr brânză gorgonzola sau blue cheese sau pecorino
  • 25 gr alune de pădure tăiate bucăți
  • 0 cimbru după gust
  • 0 un praf de sare
  • 0 o linguriță ulei de măsline
  • 0 2 căței de usturoi
Găsește magazinul apropiat

Modul de preparare

 

O rețetă foarte îndrăgită, care este deopotrivă delicioasă și sățioasă. Acest preparat poate fi servit ori de câte ori vrei să-ți surprinzi invitații cu o gustare inspirată.

Pasul 1: spălăm ciupercile, fără să îndepărtăm pielița;

Pasul 2: tocăm codițele separat;

Pasul 3: tăiem mărunt usturoiul pe care apoi îl amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline, sare și cimbru;

Pasul 4: ungem ciupercile cu amestecul de mai sus peste care adăugăm și bucățelele de alune pisate;

Pasul 5: presărăm brânza;

Pasul 6: punem ciupercile în cuptorul preîncalzit la 180 de grade și le lăsăm maxim 5 minute, timp în care brânza trebuie să se topească.

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Salată boeuf

Yummy….sunt puțini cei care nu mănâncă cu poftă o salată boeuf.

Vezi rețeta completă

Rețetă simplă pentru piftie, răcitură fără gelatină

Specific perioadei de iarnă, piftia este unul dintre preparatele românești care nu lipsește de pe mesele pofticioșilor.

Vezi rețeta completă

Pastă rapidă de pește

Cu toții ne dorim gustări rapide, gustoase și sănătoase.

Vezi rețeta completă

Menemem - omletă turcească

Ce zici să încerci o omletă turcească cu multe vitamine și arome?

Vezi rețeta completă