Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
O rețetă foarte îndrăgită, care este deopotrivă delicioasă și sățioasă. Acest preparat poate fi servit ori de câte ori vrei să-ți surprinzi invitații cu o gustare inspirată.
Pasul 1: spălăm ciupercile, fără să îndepărtăm pielița;
Pasul 2: tocăm codițele separat;
Pasul 3: tăiem mărunt usturoiul pe care apoi îl amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline, sare și cimbru;
Pasul 4: ungem ciupercile cu amestecul de mai sus peste care adăugăm și bucățelele de alune pisate;
Pasul 5: presărăm brânza;
Pasul 6: punem ciupercile în cuptorul preîncalzit la 180 de grade și le lăsăm maxim 5 minute, timp în care brânza trebuie să se topească.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Nu există nimic mai gustos decât o plăcintă de casă cu vișine proaspete, care clocotește într-o crustă pufoasă dar în același timp crocantă. Află ...
Vezi rețeta completăSmoothie-ul este o băutură delicioasă și răcoritoare pe care o poți prepara foarte ușor chiar la tine acasă. Profită de sezonul cald și de fructele mi...
Vezi rețeta completăMusacaua este bine-cunoscută printre rețetele românești, însă nu mulți știu că aceasta are origini grecești. Află rețeta tradițională de musaca ch...
Vezi rețeta completăDescoperă rețeta ce-ți va trezi toate papilele gustative. Potrivit atât pentru masa de prânz cât și pentru cină, acest preparat îți va lua doar câtev...
Vezi rețeta completă