Ciuperci umplute, la cuptor

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 4 ciuperci mari
  • 100 gr brânză gorgonzola sau blue cheese sau pecorino
  • 25 gr alune de pădure tăiate bucăți
  • 0 cimbru după gust
  • 0 un praf de sare
  • 0 o linguriță ulei de măsline
  • 0 2 căței de usturoi
Găsește magazinul apropiat

Ingrediente

  • 4 ciuperci mari
  • 100 g brânză gorgonzola sau blue cheese sau pecorino
  • 25 g alune de pădure tăiate bucăți
  • cimbru după gust
  • un praf de sare
  • o linguriță ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi

 

Mod de preparare

O rețetă foarte îndrăgită, care este deopotrivă delicioasă și sățioasă. Acest preparat poate fi servit ori de câte ori vrei să-ți surprinzi invitații cu o gustare inspirată.

Pasul 1: spălăm ciupercile, fără să îndepărtăm pielița;

Pasul 2: tocăm codițele separat;

Pasul 3: tăiem mărunt usturoiul pe care apoi îl amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline, sare și cimbru;

Pasul 4: ungem ciupercile cu amestecul de mai sus peste care adăugăm și bucățelele de alune pisate;

Pasul 5: presărăm brânza;

Pasul 6: punem ciupercile în cuptorul preîncalzit la 180 de grade și le lăsăm maxim 5 minute, timp în care brânza trebuie să se topească.

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Quesadilla cu ton

Quesadilla este o gustare de origine mexicană care constă din amestecul mai multor ingrediente, învelit într-o lipie coaptă. Fiind o gustare rapidă și of...

Vezi rețeta completă

Tort festiv de ciocolată pentru Anul Nou

Tortul acesta este unul special doarece are în compoziția sa un blat umed, fin, cu gust intens de ciocolată. Mai mult decât atât, este foarte ușor de prep...

Vezi rețeta completă

Paste cu sos de roșii și măsline

Ți-am pregătit o rețetă de paste delicioase, perfectă pentru a fi gătită în această perioadă a postului. Pastele sunt întotdeauna o alegere bună at...

Vezi rețeta completă

Brioșe cu dovleac

Dovleacul, unul dintre simbolurile toamnei, ne duce cu gândul la momentele copilăriei când ne ciopleam felinarele, dar și la gustul de acasă al plăcintei ...

Vezi rețeta completă