Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
O rețetă foarte îndrăgită, care este deopotrivă delicioasă și sățioasă. Acest preparat poate fi servit ori de câte ori vrei să-ți surprinzi invitații cu o gustare inspirată.
Pasul 1: spălăm ciupercile, fără să îndepărtăm pielița;
Pasul 2: tocăm codițele separat;
Pasul 3: tăiem mărunt usturoiul pe care apoi îl amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline, sare și cimbru;
Pasul 4: ungem ciupercile cu amestecul de mai sus peste care adăugăm și bucățelele de alune pisate;
Pasul 5: presărăm brânza;
Pasul 6: punem ciupercile în cuptorul preîncalzit la 180 de grade și le lăsăm maxim 5 minute, timp în care brânza trebuie să se topească.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Poate ați văzut în magazinele LaDoiPași mai multe tipuri de orez și v-ați întrebat la ce ar fi bun fiecare: cu bobul lung, scurt, mare, mic, Jasmine, să...
Vezi rețeta completăCartofii sunt, poate, printre cele mai versatile ingrediente. Putem face cartofi prăjiți, piure, fierți cu unt, la cuptor în coajă, cu smântână, putem s...
Vezi rețeta completăChecul este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit atât ca aperitiv, cât și ca desert. De-a lungul anilor, acest preparat simplu și gustos a e...
Vezi rețeta completăSe apropie Paștele așa că putem începe să facem planuri deja: ce vrem să gătim? Cozonac, Pască, Drob, friptură de miel, ouă umplute? Astăzi ne-am gâ...
Vezi rețeta completă