Ciuperci umplute, la cuptor

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 4 ciuperci mari
  • 100 gr brânză gorgonzola sau blue cheese sau pecorino
  • 25 gr alune de pădure tăiate bucăți
  • 0 cimbru după gust
  • 0 un praf de sare
  • 0 o linguriță ulei de măsline
  • 0 2 căței de usturoi
Găsește magazinul apropiat

Ingrediente

  • 4 ciuperci mari
  • 100 g brânză gorgonzola sau blue cheese sau pecorino
  • 25 g alune de pădure tăiate bucăți
  • cimbru după gust
  • un praf de sare
  • o linguriță ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi

 

Mod de preparare

O rețetă foarte îndrăgită, care este deopotrivă delicioasă și sățioasă. Acest preparat poate fi servit ori de câte ori vrei să-ți surprinzi invitații cu o gustare inspirată.

Pasul 1: spălăm ciupercile, fără să îndepărtăm pielița;

Pasul 2: tocăm codițele separat;

Pasul 3: tăiem mărunt usturoiul pe care apoi îl amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline, sare și cimbru;

Pasul 4: ungem ciupercile cu amestecul de mai sus peste care adăugăm și bucățelele de alune pisate;

Pasul 5: presărăm brânza;

Pasul 6: punem ciupercile în cuptorul preîncalzit la 180 de grade și le lăsăm maxim 5 minute, timp în care brânza trebuie să se topească.

Se serveste calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Biscuiții lui Moș Crăciun

Biscuiții lui Moș Crăciun au devenit o tradiție și în casele multor români, dar și o bucurie pe care o împărtășim cu cei mici. Pe lângă distracț...

Vezi rețeta completă

Salată de paste

Pentru zilele în care nu ai timp să gătești ceva laborios, avem soluția! Salata de paste este un preparat pentru întreaga familie, ușor de realizat, gust...

Vezi rețeta completă

Toast rapid pentru un mic dejun delicios

Savurează un mic dejun rapid, delicios, și hrănitor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente proaspete și o pâine bună și gustoasă!

Vezi rețeta completă

Ouă în Purgatoriu - rețetă napoletană cu roșii și ouă

Ouă în Purgatoriu este o rețetă apetisantă, economică și foarte ușor de gătit. Având origini antice napoletane, acest preparat este foarte iubit în t...

Vezi rețeta completă