Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Â
O rețetă foarte îndrăgită, care este deopotrivă delicioasă și sățioasă. Acest preparat poate fi servit ori de câte ori vrei să-ți surprinzi invitații cu o gustare inspirată.
Pasul 1: spălăm ciupercile, fără să îndepărtăm pielița;
Pasul 2: tocăm codițele separat;
Pasul 3: tăiem mărunt usturoiul pe care apoi îl amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline, sare și cimbru;
Pasul 4: ungem ciupercile cu amestecul de mai sus peste care adăugăm și bucățelele de alune pisate;
Pasul 5: presărăm brânza;
Pasul 6: punem ciupercile în cuptorul preîncalzit la 180 de grade și le lăsăm maxim 5 minute, timp în care brânza trebuie să se topească.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Pare simplu să faci o pâine: amesteci făină, apă, drojdie și sare. Și totuși sunt atâtea feluri în care ea poate să iasă: mai bine crescută sau mai...
Vezi rețeta completăCiorbița de legume e genială: te saturi, te hidratezi (dacă nu bei destulă apă), nu îngrașă și poate fi chiar delicioasă (dacă folosești legume proa...
Vezi rețeta completăGogoșile umplute sunt un desert de nerefuzat pentru oricine: cu un exterior puțin crocant și un interior delicios, sunt perfecte pentru orice ocazie, mai ale...
Vezi reÈ›eta completăUneori avem chef de ceva rapid È™i delicios de ronțăit, dar È™i special, să ne facă ziua mai bună. Sau poate vrem să pregătim ceva pentru o masă festivÄ...
Vezi rețeta completă