Ciuperci umplute, la cuptor

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 4 ciuperci mari
  • 100 gr brânză gorgonzola sau blue cheese sau pecorino
  • 25 gr alune de pădure tăiate bucăți
  • 0 cimbru după gust
  • 0 un praf de sare
  • 0 o linguriță ulei de măsline
  • 0 2 căței de usturoi
Găsește magazinul apropiat

Modul de preparare

 

O rețetă foarte îndrăgită, care este deopotrivă delicioasă și sățioasă. Acest preparat poate fi servit ori de câte ori vrei să-ți surprinzi invitații cu o gustare inspirată.

Pasul 1: spălăm ciupercile, fără să îndepărtăm pielița;

Pasul 2: tocăm codițele separat;

Pasul 3: tăiem mărunt usturoiul pe care apoi îl amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline, sare și cimbru;

Pasul 4: ungem ciupercile cu amestecul de mai sus peste care adăugăm și bucățelele de alune pisate;

Pasul 5: presărăm brânza;

Pasul 6: punem ciupercile în cuptorul preîncalzit la 180 de grade și le lăsăm maxim 5 minute, timp în care brânza trebuie să se topească.

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Conservarea ghebelor pentru iarnă

Frumoasele ghebe, pe care le găsim în buchete bogate, cresc în România în pădurile de foioase, conifere și molizi, pe trunchiuri de copaci vii sau chiar ...

Vezi rețeta completă

Rețetă de limonadă cu arome de fructe

Există ceva mai delicios și revigorant vara decât un pahar de limonadă rece ca gheața? Este atât de răcoritoare într-o zi călduroasă, la o petrecere d...

Vezi rețeta completă

Rețetă compot de caise

Pentru ca este perioada parfumatelor caise, v-am pregătit o rețetă delicioasă de compot, simplă și rapidă.

Vezi rețeta completă

Salată boeuf

Yummy….sunt puțini cei care nu mănâncă cu poftă o salată boeuf.

Vezi rețeta completă