Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Frittata cu orez și cașcaval este un preparat delicios și sățios pentru micul dejun sau masă de prânz pe care Laura Adamache de învață să îl pregătim în câțiva pași simpli. Eu ador orezul, așa că atunci când am văzut în meniul unui restaurant italian acest preparat, nu am stat pe gânduri și l-am comandat. Gustul a fost desăvârșit! De atunci, frittata cu orez este una dintre preferatele noastre, o fac foarte des pentru ca este la fel de bună atât caldă, cât și rece. Ingredientele principale din rețeta (orezul cu bob rorund, piperul negru măcinat și cașcavalul Dalia) sunt de la magazinul meu preferat, LaDoiPași.
Iată cum, cu doar puține ingrediente de calitate, poți prepara o delicioasă omletă italiană pentru mesele principale ale întregii familii.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Zilele călduroase de vară vin nu numai cu temperaturi ridicate, dar și cu o necesitate mai mare de hidratare.
Vezi rețeta completăNebunie mare a fost tot anul trecut cu ciocolata Dubai și încă nu s-a terminat, fiindcă este atât de delicioasă!
Vezi rețeta completăVara e anotimpul grătarelor! Ce poate fi mai frumos decât să organizăm o ieșire cu prietenii, să luăm cărbuni și lemne, masă de camping, scaune, mânc...
Vezi rețeta completăPoate ați văzut în magazinele LaDoiPași mai multe tipuri de orez și v-ați întrebat la ce ar fi bun fiecare: cu bobul lung, scurt, mare, mic, Jasmine, să...
Vezi rețeta completă