Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Frittata cu orez și cașcaval este un preparat delicios și sățios pentru micul dejun sau masă de prânz pe care Laura Adamache de învață să îl pregătim în câțiva pași simpli. Eu ador orezul, așa că atunci când am văzut în meniul unui restaurant italian acest preparat, nu am stat pe gânduri și l-am comandat. Gustul a fost desăvârșit! De atunci, frittata cu orez este una dintre preferatele noastre, o fac foarte des pentru ca este la fel de bună atât caldă, cât și rece. Ingredientele principale din rețeta (orezul cu bob rorund, piperul negru măcinat și cașcavalul Dalia) sunt de la magazinul meu preferat, LaDoiPași.
Iată cum, cu doar puține ingrediente de calitate, poți prepara o delicioasă omletă italiană pentru mesele principale ale întregii familii.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă