Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Frittata cu orez și cașcaval este un preparat delicios și sățios pentru micul dejun sau masă de prânz pe care Laura Adamache de învață să îl pregătim în câțiva pași simpli. Eu ador orezul, așa că atunci când am văzut în meniul unui restaurant italian acest preparat, nu am stat pe gânduri și l-am comandat. Gustul a fost desăvârșit! De atunci, frittata cu orez este una dintre preferatele noastre, o fac foarte des pentru ca este la fel de bună atât caldă, cât și rece. Ingredientele principale din rețeta (orezul cu bob rorund, piperul negru măcinat și cașcavalul Dalia) sunt de la magazinul meu preferat, LaDoiPași.
Iată cum, cu doar puține ingrediente de calitate, poți prepara o delicioasă omletă italiană pentru mesele principale ale întregii familii.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Ai zice că ce mare lucru să faci o mâncărică de cartofi! Dar, ca să iasă ca la bunica, e nevoie de câteva secrete: de la cum să nimerești textura potr...
Vezi rețeta completăPane-ul este un tip de preparat culinar în care un ingredient de bază (poate fi orice: pui, vită, pește, fructe de mare, legume, cascaval, brânză) este ac...
Vezi rețeta completăÎn luna iubirii vă invităm la un desert! Și ca să nu ne complicăm prea mult, hai să facem unul pe care îl știm deja, doar că puțin diferit, mai spect...
Vezi rețeta completăPare simplu să faci o pâine: amesteci făină, apă, drojdie și sare. Și totuși sunt atâtea feluri în care ea poate să iasă: mai bine crescută sau mai...
Vezi rețeta completă