Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Mod de preparare:
Ceapa se curăță È™i se taie mărunt. Uleiul se încinge într-o tigaie, se sotează ceapa până când capătă o culoare galben aurie. Peste ceapă se adaugă orezul È™i se amestecă timp de un minut. Am adăugat vinul alb È™i am lăsat să se evapore, la foc potrivit.
Peste orez se pun ardeii tăiaÈ›i julien, roÈ™iile cuburi È™i un litru de supă. Orezul se dă în clocot È™i se transferă într-un vas ceramic pentru cuptor.
Cuptorul se încălzeÈ™te la temperatura de 180o Celsius. Vasul se acoperă È™i se introduce în cuptor timp de aproximativ 25 minute.
Cand orezul este gatit, se adaugă restul de supă fierbinte și pătrunjel tăiat mărunt. Se amestecă și se lasă timp de aproximativ 5 - 7 minute.
Poftă bună!
Special pentru zilele răcoroase de toamnă ţi-am pregătit o reţetă de risotto cu ardei copţi!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mascarpone este o cremă de brânză fără sare, așa că se poate folosi și la preparate dulci, și sărate. Seamănă cu o smântână, dar este mai grasă,...
Vezi rețeta completă
Fructul pasiunii (sau maracuja) este un fruct originar din America de Sud, Maracuja este numele autohton, în limba Tupi (a triburilor indigene din sudul Brazil...
Vezi rețeta completă
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi rețeta completă
Tapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completă