Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
TăiaÅ£i un capac din partea de sus a dovleacului ÅŸi îndepărtaÅ£i cu o lingură miezul ÅŸi seminÅ£ele, lăsând o margine de 1-1.5 cm grosime. AveÅ£i grijă să nu spargeÅ£i coaja tare.
SpălaÅ£i cartofii ÅŸi tăiaÅ£ii în jumătăţi, curăţaÅ£i prazul, spălaÅ£i-l ÅŸi tăiaÅ£i-l rondele. CurăţaÅ£i usturoiul ÅŸi tocaÅ£i-l mărunt. PuneÅ£i 1 lingură de ulei într-o cratiţă mare ÅŸi prăjiÅ£i puÅ£in usturoiul. AdăugaÅ£i cartofii, miezul de dovleac tăiat cubuleÅ£e, ceapa verde, prazul, grâul ÅŸi lăsaÅ£i să se călească pentru scurt timp.
TurnaÅ£i supa fierbinte ÅŸi lăsaÅ£i să fiarbă la foc potrivit până când cartofii sunt fragezi. CondimentaÅ£i cu sare, piper, chilly ÅŸi adăugaÅ£i pătrunjel verde tocat. TurnaÅ£i supa fierbinte în dovleacul scobit, înainte de servire ÅŸi acoperiÅ£i-l cu capacul de dovleac.
Pentru zilele în care ne dorim o mâncare specială, uÅŸor de făcut ÅŸi doar cu legume.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Ciorbița de legume e genială: te saturi, te hidratezi (dacă nu bei destulă apă), nu îngrașă și poate fi chiar delicioasă (dacă folosești legume proa...
Vezi rețeta completăGogoșile umplute sunt un desert de nerefuzat pentru oricine: cu un exterior puțin crocant și un interior delicios, sunt perfecte pentru orice ocazie, mai ale...
Vezi reÈ›eta completăUneori avem chef de ceva rapid È™i delicios de ronțăit, dar È™i special, să ne facă ziua mai bună. Sau poate vrem să pregătim ceva pentru o masă festivÄ...
Vezi rețeta completăCrăciunul nu ar fi același fără delicioasa piftie, starul meselor de Sărbători, alături de salata de boeuf și cozonac. De la tradiționalele răcituri d...
Vezi rețeta completă