Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
TăiaÅ£i un capac din partea de sus a dovleacului ÅŸi îndepărtaÅ£i cu o lingură miezul ÅŸi seminÅ£ele, lăsând o margine de 1-1.5 cm grosime. AveÅ£i grijă să nu spargeÅ£i coaja tare.
SpălaÅ£i cartofii ÅŸi tăiaÅ£ii în jumătăţi, curăţaÅ£i prazul, spălaÅ£i-l ÅŸi tăiaÅ£i-l rondele. CurăţaÅ£i usturoiul ÅŸi tocaÅ£i-l mărunt. PuneÅ£i 1 lingură de ulei într-o cratiţă mare ÅŸi prăjiÅ£i puÅ£in usturoiul. AdăugaÅ£i cartofii, miezul de dovleac tăiat cubuleÅ£e, ceapa verde, prazul, grâul ÅŸi lăsaÅ£i să se călească pentru scurt timp.
TurnaÅ£i supa fierbinte ÅŸi lăsaÅ£i să fiarbă la foc potrivit până când cartofii sunt fragezi. CondimentaÅ£i cu sare, piper, chilly ÅŸi adăugaÅ£i pătrunjel verde tocat. TurnaÅ£i supa fierbinte în dovleacul scobit, înainte de servire ÅŸi acoperiÅ£i-l cu capacul de dovleac.
Pentru zilele în care ne dorim o mâncare specială, uÅŸor de făcut ÅŸi doar cu legume.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi reÈ›eta completăTapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completăToamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.
Vezi rețeta completăUneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...
Vezi rețeta completă