Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Preparare
Se pune uleiul și ceapa la călit într-o cratiță încăpătoare, la foc mediu. Se adauga spanacul și se se acoperă cu un capac. După ce spanacul s-a decongelat complet se înlătură capacul pentru a lăsa mîncarea să scadă. Se adaugă usturoiul atunci cand mancarea are consistența dorită. Se condimentează după gust cu sare și piper.
Se pune uleiul și ceapa la călit într-o cratiță încăpătoare, la foc mediu.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Toamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.
Vezi rețeta completăUneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...
Vezi rețeta completăExistă puține rețete care aduc mai mult confort și satisfacție decât o porție fierbinte de Mac & Cheese. E genul acela de mâncare care încălzește nu ...
Vezi rețeta completăAi încercat cartofii dulci până acum? Se pot face tot felul de minunății din ei, extrem de delicioase, ușoare și sănătoase. Sunt cartofii aceia puțin ...
Vezi rețeta completă