Bucătar amator
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Tăiem legumele în cubulețe mici. Punem ceapă la prăjit în unt și ulei.
După ce se rumenește 2 minute, adăugăm ardeiul, apoi roșiile tăiate cubulețe. Tigaia o acoperim cu un capac și lăsăm focul potrivit, pentru 10 minute până când zeamă de la roșii scade.
Adăugăm ouăle, fie bătute înainte, fie întregi și amestecăm până se omogenizează direct în vasul în care pregătim omletă.
Puteți adaugă sare, piper și boia după gust.
Poftă bună!
Omletă merge de minune alături de o lipie, brânză, roșii și castraveți proaspeți.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Biscuiții lui Moș Crăciun au devenit o tradiție și în casele multor români, dar și o bucurie pe care o împărtășim cu cei mici. Pe lângă distracț...
Vezi rețeta completăPentru zilele în care nu ai timp să gătești ceva laborios, avem soluția! Salata de paste este un preparat pentru întreaga familie, ușor de realizat, gust...
Vezi rețeta completăSavurează un mic dejun rapid, delicios, și hrănitor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente proaspete și o pâine bună și gustoasă!
Vezi rețeta completăOuă în Purgatoriu este o rețetă apetisantă, economică și foarte ușor de gătit. Având origini antice napoletane, acest preparat este foarte iubit în t...
Vezi rețeta completă