Bucătar amator
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Tăiem legumele în cubulețe mici. Punem ceapă la prăjit în unt și ulei.
După ce se rumenește 2 minute, adăugăm ardeiul, apoi roșiile tăiate cubulețe. Tigaia o acoperim cu un capac și lăsăm focul potrivit, pentru 10 minute până când zeamă de la roșii scade.
Adăugăm ouăle, fie bătute înainte, fie întregi și amestecăm până se omogenizează direct în vasul în care pregătim omletă.
Puteți adaugă sare, piper și boia după gust.
Poftă bună!
Omletă merge de minune alături de o lipie, brânză, roșii și castraveți proaspeți.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Pane-ul este un tip de preparat culinar în care un ingredient de bază (poate fi orice: pui, vită, pește, fructe de mare, legume, cascaval, brânză) este ac...
Vezi rețeta completăÎn luna iubirii vă invităm la un desert! Și ca să nu ne complicăm prea mult, hai să facem unul pe care îl știm deja, doar că puțin diferit, mai spect...
Vezi rețeta completăPare simplu să faci o pâine: amesteci făină, apă, drojdie și sare. Și totuși sunt atâtea feluri în care ea poate să iasă: mai bine crescută sau mai...
Vezi rețeta completăCiorbița de legume e genială: te saturi, te hidratezi (dacă nu bei destulă apă), nu îngrașă și poate fi chiar delicioasă (dacă folosești legume proa...
Vezi rețeta completă