Bucătar amator
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Tăiem legumele în cubulețe mici. Punem ceapă la prăjit în unt și ulei.
După ce se rumenește 2 minute, adăugăm ardeiul, apoi roșiile tăiate cubulețe. Tigaia o acoperim cu un capac și lăsăm focul potrivit, pentru 10 minute până când zeamă de la roșii scade.
Adăugăm ouăle, fie bătute înainte, fie întregi și amestecăm până se omogenizează direct în vasul în care pregătim omletă.
Puteți adaugă sare, piper și boia după gust.
Poftă bună!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Omletă merge de minune alături de o lipie, brânză, roșii și castraveți proaspeți.
Nu există nimic mai gustos decât o plăcintă de casă cu vișine proaspete, care clocotește într-o crustă pufoasă dar în același timp crocantă. Află ...
Vezi rețeta completăSmoothie-ul este o băutură delicioasă și răcoritoare pe care o poți prepara foarte ușor chiar la tine acasă. Profită de sezonul cald și de fructele mi...
Vezi rețeta completăMusacaua este bine-cunoscută printre rețetele românești, însă nu mulți știu că aceasta are origini grecești. Află rețeta tradițională de musaca ch...
Vezi rețeta completăDescoperă rețeta ce-ți va trezi toate papilele gustative. Potrivit atât pentru masa de prânz cât și pentru cină, acest preparat îți va lua doar câtev...
Vezi rețeta completă