Bucătar amator
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Tăiem legumele în cubulețe mici. Punem ceapă la prăjit în unt și ulei.
După ce se rumenește 2 minute, adăugăm ardeiul, apoi roșiile tăiate cubulețe. Tigaia o acoperim cu un capac și lăsăm focul potrivit, pentru 10 minute până când zeamă de la roșii scade.
Adăugăm ouăle, fie bătute înainte, fie întregi și amestecăm până se omogenizează direct în vasul în care pregătim omletă.
Puteți adaugă sare, piper și boia după gust.
Poftă bună!
Omletă merge de minune alături de o lipie, brânză, roșii și castraveți proaspeți.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă