Bucătar amator
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Tăiem legumele în cubulețe mici. Punem ceapă la prăjit în unt și ulei.
După ce se rumenește 2 minute, adăugăm ardeiul, apoi roșiile tăiate cubulețe. Tigaia o acoperim cu un capac și lăsăm focul potrivit, pentru 10 minute până când zeamă de la roșii scade.
Adăugăm ouăle, fie bătute înainte, fie întregi și amestecăm până se omogenizează direct în vasul în care pregătim omletă.
Puteți adaugă sare, piper și boia după gust.
Poftă bună!
O servim calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Omletă merge de minune alături de o lipie, brânză, roșii și castraveți proaspeți.
Specific perioadei de iarnă, piftia este unul dintre preparatele românești care nu lipsește de pe mesele pofticioșilor.
Vezi rețeta completăCe zici să încerci o omletă turcească cu multe vitamine și arome?
Vezi rețeta completă