Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Cu toate că este o rețetă simplă, gustul este cu adevărat deosebit fiind o gustare ideală pentru mesele în familie.
Pasul 1: scurgem foarte bine tonul și apoi îl punem în blender;
Pasul 2: adăugăm muștarul, sucul de lămâie și ceapa tăiată cât mai mărunt;
Pasul 3: după ce amestecul se omogenizează adăugăm și smântâna;
Pasul 4: adăugăm sare și piper după gust;
Pasul 5: presărăm pătrunjelul pentru un plus de savoare.
Se servește cu pâine prăjită.
Â
Â
Â
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Cartofii sunt, poate, printre cele mai versatile ingrediente. Putem face cartofi prăjiți, piure, fierți cu unt, la cuptor în coajă, cu smântână, putem s...
Vezi rețeta completăChecul este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit atât ca aperitiv, cât și ca desert. De-a lungul anilor, acest preparat simplu și gustos a e...
Vezi rețeta completăSe apropie Paștele așa că putem începe să facem planuri deja: ce vrem să gătim? Cozonac, Pască, Drob, friptură de miel, ouă umplute? Astăzi ne-am gâ...
Vezi rețeta completăAi zice că ce mare lucru să faci o mâncărică de cartofi! Dar, ca să iasă ca la bunica, e nevoie de câteva secrete: de la cum să nimerești textura potr...
Vezi rețeta completă