sticker icon

Ucenic

rating star

Pastă rapidă de pește

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 100 gr ton din conservă
  • 50 gr maioneză
  • 50 gr unt cu 82% grăsime
  • 1 zeamă de la lămâe
  • 0 sare
  • 0 piper alb măcinat
Găsește magazinul apropiat

Ingrediente

  • 100 g ton din conservă
  • 50 g maioneză
  • 50 g unt cu 82% grăsime
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper alb măcinat

 

Mod de preparare

Se scurge bine peștele de sosul din conservă, fie el suc propriu sau ulei.

Se adaugă peste ton maioneza. Poate fi preparată în casă sau cumpărată.

Se amestecă bine cu furculița până obțineți o pastă fină.

Peste pasta obținută se adaugă untul moale și se omogenizează preparatul.

Se adaugă zeama de lămâie, sare și piper după gust.

Pasta de pește se lasă la frigider 1 oră, acoperită cu folie alimentară.

Se servește cu rondele mici de pâine prăjită sau pur și simplu într-un castron din care consumă fiecare după preferință.

Poftă bună!

Se serveste rece, este delicioasa!

Pofta buna!

Pasta de pește este soluția ideală pentru a îmbina sănătatea cu o plăcerea unei gustări.

Plăcintă cu vișine proaspete

Nu există nimic mai gustos decât o plăcintă de casă cu vișine proaspete, care clocotește într-o crustă pufoasă dar în același timp crocantă. Află ...

Vezi rețeta completă

Smoothie de fructe - o băutură răcoritoare și plină de vitamine

Smoothie-ul este o băutură delicioasă și răcoritoare pe care o poți prepara foarte ușor chiar la tine acasă. Profită de sezonul cald și de fructele mi...

Vezi rețeta completă

Musaca - rețetă tradițională grecească

Musacaua este bine-cunoscută printre rețetele românești, însă nu mulți știu că aceasta are origini grecești. Află rețeta tradițională de musaca ch...

Vezi rețeta completă

Pulpe de pui cu ciuperci și sos de smântână

Descoperă rețeta ce-ți va trezi toate papilele gustative. Potrivit atât pentru masa de prânz cât și pentru cină, acest preparat îți va lua doar câtev...

Vezi rețeta completă