sticker icon

Ucenic

rating star

Pastă rapidă de pește

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 100 gr ton din conservă
  • 50 gr maioneză
  • 50 gr unt cu 82% grăsime
  • 1 zeamă de la lămâe
  • 0 sare
  • 0 piper alb măcinat
Găsește magazinul apropiat

Ingrediente

  • 100 g ton din conservă
  • 50 g maioneză
  • 50 g unt cu 82% grăsime
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper alb măcinat

 

Mod de preparare

Se scurge bine peștele de sosul din conservă, fie el suc propriu sau ulei.

Se adaugă peste ton maioneza. Poate fi preparată în casă sau cumpărată.

Se amestecă bine cu furculița până obțineți o pastă fină.

Peste pasta obținută se adaugă untul moale și se omogenizează preparatul.

Se adaugă zeama de lămâie, sare și piper după gust.

Pasta de pește se lasă la frigider 1 oră, acoperită cu folie alimentară.

Se servește cu rondele mici de pâine prăjită sau pur și simplu într-un castron din care consumă fiecare după preferință.

Poftă bună!

Pasta de pește este soluția ideală pentru a îmbina sănătatea cu o plăcerea unei gustări.

Se serveste rece, este delicioasa!

Pofta buna!

Fursecuri fragede de casă: un deliciu de toamnă

Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...

Vezi rețeta completă

Ce este tapioca și ce rețete poți prepara cu ea

Tapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...

Vezi rețeta completă

Gătește în funcție de sezon: fructe de toamnă

Toamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.

Vezi rețeta completă

Cina este gata! Rețete rapide pentru serile din timpul săptămânii

Uneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...

Vezi rețeta completă