Ucenic
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se scurge bine peștele de sosul din conservă, fie el suc propriu sau ulei.
Se adaugă peste ton maioneza. Poate fi preparată în casă sau cumpărată.
Se amestecă bine cu furculița până obțineți o pastă fină.
Peste pasta obținută se adaugă untul moale și se omogenizează preparatul.
Se adaugă zeama de lămâie, sare și piper după gust.
Pasta de pește se lasă la frigider 1 oră, acoperită cu folie alimentară.
Se servește cu rondele mici de pâine prăjită sau pur și simplu într-un castron din care consumă fiecare după preferință.
Poftă bună!
Pasta de pește este soluția ideală pentru a îmbina sănătatea cu o plăcerea unei gustări.
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Checul este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit atât ca aperitiv, cât și ca desert. De-a lungul anilor, acest preparat simplu și gustos a e...
Vezi rețeta completăSe apropie Paștele așa că putem începe să facem planuri deja: ce vrem să gătim? Cozonac, Pască, Drob, friptură de miel, ouă umplute? Astăzi ne-am gâ...
Vezi rețeta completăAi zice că ce mare lucru să faci o mâncărică de cartofi! Dar, ca să iasă ca la bunica, e nevoie de câteva secrete: de la cum să nimerești textura potr...
Vezi rețeta completăPane-ul este un tip de preparat culinar în care un ingredient de bază (poate fi orice: pui, vită, pește, fructe de mare, legume, cascaval, brânză) este ac...
Vezi rețeta completă