Ucenic
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se scurge bine peștele de sosul din conservă, fie el suc propriu sau ulei.
Se adaugă peste ton maioneza. Poate fi preparată în casă sau cumpărată.
Se amestecă bine cu furculița până obțineți o pastă fină.
Peste pasta obținută se adaugă untul moale și se omogenizează preparatul.
Se adaugă zeama de lămâie, sare și piper după gust.
Pasta de pește se lasă la frigider 1 oră, acoperită cu folie alimentară.
Se servește cu rondele mici de pâine prăjită sau pur și simplu într-un castron din care consumă fiecare după preferință.
Poftă bună!
Pasta de pește este soluția ideală pentru a îmbina sănătatea cu o plăcerea unei gustări.
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Când ai poftă de ceva dulce, dar nu vrei să stai în căldura din bucătărie, deserturile fără coacere sunt o idee excelentă! Există rețete rapide, uș...
Vezi rețeta completăVara este așa de cald că nu prea ne vine să mâncăm prea mult și nici să stăm prea mult în bucătărie. De aceea, ne-am gândit să venim în întâmpin...
Vezi rețeta completăCocktailurile te duc cu gândul la distracție sau relaxare, în orice loc sau moment le-ai savura, așa că merită să încerci câteva rețete. Pentru gustul...
Vezi rețeta completăSmoothie-ul este o băutură bazată pe legume și/sau fructe proaspete, mixate cu ajutorul unui blender, la care se pot adăuga diverse alte ingrediente...
Vezi rețeta completă