sticker icon

Ucenic

rating star

Pastă rapidă de pește

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 100 gr ton din conservă
  • 50 gr maioneză
  • 50 gr unt cu 82% grăsime
  • 1 zeamă de la lămâe
  • 0 sare
  • 0 piper alb măcinat
Găsește magazinul apropiat

Ingrediente

  • 100 g ton din conservă
  • 50 g maioneză
  • 50 g unt cu 82% grăsime
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper alb măcinat

 

Mod de preparare

Se scurge bine peștele de sosul din conservă, fie el suc propriu sau ulei.

Se adaugă peste ton maioneza. Poate fi preparată în casă sau cumpărată.

Se amestecă bine cu furculița până obțineți o pastă fină.

Peste pasta obținută se adaugă untul moale și se omogenizează preparatul.

Se adaugă zeama de lămâie, sare și piper după gust.

Pasta de pește se lasă la frigider 1 oră, acoperită cu folie alimentară.

Se servește cu rondele mici de pâine prăjită sau pur și simplu într-un castron din care consumă fiecare după preferință.

Poftă bună!

Pasta de pește este soluția ideală pentru a îmbina sănătatea cu o plăcerea unei gustări.

Se serveste rece, este delicioasa!

Pofta buna!

Fasole cu cârnați

Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...

Vezi rețeta completă

Risotto cu trei feluri de brânză

Dacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...

Vezi rețeta completă

Mini burger

Odată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...

Vezi rețeta completă

Cocktail Bellini

A venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...

Vezi rețeta completă