Ucenic
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se scurge bine peștele de sosul din conservă, fie el suc propriu sau ulei.
Se adaugă peste ton maioneza. Poate fi preparată în casă sau cumpărată.
Se amestecă bine cu furculița până obțineți o pastă fină.
Peste pasta obținută se adaugă untul moale și se omogenizează preparatul.
Se adaugă zeama de lămâie, sare și piper după gust.
Pasta de pește se lasă la frigider 1 oră, acoperită cu folie alimentară.
Se servește cu rondele mici de pâine prăjită sau pur și simplu într-un castron din care consumă fiecare după preferință.
Poftă bună!
Pasta de pește este soluția ideală pentru a îmbina sănătatea cu o plăcerea unei gustări.
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Biscuiții lui Moș Crăciun au devenit o tradiție și în casele multor români, dar și o bucurie pe care o împărtășim cu cei mici. Pe lângă distracț...
Vezi rețeta completăPentru zilele în care nu ai timp să gătești ceva laborios, avem soluția! Salata de paste este un preparat pentru întreaga familie, ușor de realizat, gust...
Vezi rețeta completăSavurează un mic dejun rapid, delicios, și hrănitor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente proaspete și o pâine bună și gustoasă!
Vezi rețeta completăOuă în Purgatoriu este o rețetă apetisantă, economică și foarte ușor de gătit. Având origini antice napoletane, acest preparat este foarte iubit în t...
Vezi rețeta completă