sticker icon

Ucenic

rating star

Pastă rapidă de pește

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 100 gr ton din conservă
  • 50 gr maioneză
  • 50 gr unt cu 82% grăsime
  • 1 zeamă de la lămâe
  • 0 sare
  • 0 piper alb măcinat
Găsește magazinul apropiat

Ingrediente

  • 100 g ton din conservă
  • 50 g maioneză
  • 50 g unt cu 82% grăsime
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper alb măcinat

 

Mod de preparare

Se scurge bine peștele de sosul din conservă, fie el suc propriu sau ulei.

Se adaugă peste ton maioneza. Poate fi preparată în casă sau cumpărată.

Se amestecă bine cu furculița până obțineți o pastă fină.

Peste pasta obținută se adaugă untul moale și se omogenizează preparatul.

Se adaugă zeama de lămâie, sare și piper după gust.

Pasta de pește se lasă la frigider 1 oră, acoperită cu folie alimentară.

Se servește cu rondele mici de pâine prăjită sau pur și simplu într-un castron din care consumă fiecare după preferință.

Poftă bună!

Pasta de pește este soluția ideală pentru a îmbina sănătatea cu o plăcerea unei gustări.

Se serveste rece, este delicioasa!

Pofta buna!

Ciorbă de legume de iarnă

Ciorbița de legume e genială: te saturi, te hidratezi (dacă nu bei destulă apă), nu îngrașă și poate fi chiar delicioasă (dacă folosești legume proa...

Vezi rețeta completă

Gogoși umplute: cum să faci gogoși rapid și sănătos

Gogoșile umplute sunt un desert de nerefuzat pentru oricine: cu un exterior puțin crocant și un interior delicios, sunt perfecte pentru orice ocazie, mai ale...

Vezi rețeta completă

Aperitive rapide: Chipsuri, tortilla și crochete

Uneori avem chef de ceva rapid È™i delicios de ronțăit, dar È™i special, să ne facă ziua mai bună. Sau poate vrem să pregătim ceva pentru o masă festivÄ...

Vezi rețeta completă

Piftia de Crăciun. Toate secretele răciturilor de porc, pasăre și legume

Crăciunul nu ar fi același fără delicioasa piftie, starul meselor de Sărbători, alături de salata de boeuf și cozonac. De la tradiționalele răcituri d...

Vezi rețeta completă