Ucenic
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Â
Se taie pieptul de pui în felii lungi și subțiri și se spală.
ÃŽntr-un bol se amestecă făină cu condimentele (boia, sare, piper) È™i se trec fășiile de carne prin acest amestec.Â
Într-un alt bol se bat 3 ouă și se trec fășiile cu făină prin ou.
Pesmetul se amestecă cu susanul, iar pieptul de pui se trece și prin pesmet, urmând să fie pus la prăjit.
Într-o tigaie se pune uleiul, la foc mediu, iar după ce se încinge adăugăm fășiile de carne trecute anterior prin făină, ou și pesmet. Sunt gata atunci când au o culoare aurie, fiind astfel crocante.
Bucațile de pui Shanghai astfel preparate se scot și se pun pe o farfurie cu un prosop de bucătărie pentru a elimina uleiul în exces.
Poți completă acest preparat cu o garnitură de orez cu legume. Vezi aici rețeta: https://www.la-doi-pași.ro/rețeta/rețeta-ieftină-orez-cu-legume.html
Â
Pentru un plus de savoare, îti recomandăm să încerci alături de bucățile de pui Shanghai un sos de usturoi cu iaurt, foarte ușor de făcut. Vezi aici rețeta: https://www.la-doi-pasi.ro/reteta/sos-usturoi-iaurt.html
Iată mai jos care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru realizarea rețetei de pui Shanghai original. În plus, îți recomandăm și o rețeta de sos de usturoi cu iaurt, care merge de minune cu acest preparat!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi reÈ›eta completăTapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completăToamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.
Vezi rețeta completăUneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...
Vezi rețeta completă