Ucenic
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se taie pieptul de pui în felii lungi și subțiri și se spală.
Într-un bol se amestecă făină cu condimentele (boia, sare, piper) și se trec fășiile de carne prin acest amestec.
Într-un alt bol se bat 3 ouă și se trec fășiile cu făină prin ou.
Pesmetul se amestecă cu susanul, iar pieptul de pui se trece și prin pesmet, urmând să fie pus la prăjit.
Într-o tigaie se pune uleiul, la foc mediu, iar după ce se încinge adăugăm fășiile de carne trecute anterior prin făină, ou și pesmet. Sunt gata atunci când au o culoare aurie, fiind astfel crocante.
Bucațile de pui Shanghai astfel preparate se scot și se pun pe o farfurie cu un prosop de bucătărie pentru a elimina uleiul în exces.
Poți completă acest preparat cu o garnitură de orez cu legume. Vezi aici rețeta: https://www.la-doi-pași.ro/rețeta/rețeta-ieftină-orez-cu-legume.html
Pentru un plus de savoare, îti recomandăm să încerci alături de bucățile de pui Shanghai un sos de usturoi cu iaurt, foarte ușor de făcut. Vezi aici rețeta: https://www.la-doi-pasi.ro/reteta/sos-usturoi-iaurt.html
Iată mai jos care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru realizarea rețetei de pui Shanghai original. În plus, îți recomandăm și o rețeta de sos de usturoi cu iaurt, care merge de minune cu acest preparat!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Pane-ul este un tip de preparat culinar în care un ingredient de bază (poate fi orice: pui, vită, pește, fructe de mare, legume, cascaval, brânză) este ac...
Vezi rețeta completăÎn luna iubirii vă invităm la un desert! Și ca să nu ne complicăm prea mult, hai să facem unul pe care îl știm deja, doar că puțin diferit, mai spect...
Vezi rețeta completăPare simplu să faci o pâine: amesteci făină, apă, drojdie și sare. Și totuși sunt atâtea feluri în care ea poate să iasă: mai bine crescută sau mai...
Vezi rețeta completăCiorbița de legume e genială: te saturi, te hidratezi (dacă nu bei destulă apă), nu îngrașă și poate fi chiar delicioasă (dacă folosești legume proa...
Vezi rețeta completă