Quesadilla cu ton

Quesadilla este o gustare de origine mexicană foarte populară, care constă din amestecul mai multor ingrediente, învelit într-o lipie coaptă. Popularitatea acestei rețete a depășit granițele țării sale de origine, astfel încât din ce în ce mai multă lume se bucură de acest preparat. Fiind o gustare rapidă și oferind posibilitatea de a alege dintr-o varietate de rețete, quesadilla poate intra rapid și în meniul tău! Noi îți propunem o rețetă de quesadilla cu ton, foarte ușor de preparat, care cu siguranță te va cuceri de la prima încercare!

Ingrediente:

 

200 g ton mărunțit scurs de ulei

1 ceapă roșie tăiată cuburi

50 g porumb din conservă

100 g maioneză

Mozarella rasă

Foaie de tortilla

 

Mod de preparare

 

Într-un bol amestecă tonul scurs de ulei, ceapa roșie tocată mărunt, porumbul și maioneza. Pune tigaia pe foc si unge-o cu puțin ulei de măsline. Pune foaia de tortilla în tigaie, peste care presară un strat subțire de mozarella rasă. Adaugă compoziția de ton întinzând-o uniform pe întreaga suprafață. Presară încă un strat de mozarella. Pune o a doua foaie de tortilla peste și preseaz-o ușor cu mâna. Unge și această foaie de tortilla cu puțin ulei de măsline.

Se coace pentru 2-3 minute și pe o parte și pe cealaltă.

Pentru a întoarce quesadilla pe cealaltă parte ai nevoie de o paletă și de palma mâinii tale. Cu puțină dexteritate și exercițiu, vei reuși!

Pune quesadilla pe un platou și tai-o fie cu un cuțit normal fie cu unul pentru pizza. Rețeta este gata!

* Pentru această rețetă te invităm în magazinele LaDoiPași unde vei găsi ingredientul principal în oferta lunii februarie: ton mărunțit ARO (2buc la preț de 1).

 

 

 

Se serveste calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Biscuiții lui Moș Crăciun

Biscuiții lui Moș Crăciun au devenit o tradiție și în casele multor români, dar și o bucurie pe care o împărtășim cu cei mici. Pe lângă distracț...

Vezi rețeta completă

Salată de paste

Pentru zilele în care nu ai timp să gătești ceva laborios, avem soluția! Salata de paste este un preparat pentru întreaga familie, ușor de realizat, gust...

Vezi rețeta completă

Toast rapid pentru un mic dejun delicios

Savurează un mic dejun rapid, delicios, și hrănitor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente proaspete și o pâine bună și gustoasă!

Vezi rețeta completă

Ouă în Purgatoriu - rețetă napoletană cu roșii și ouă

Ouă în Purgatoriu este o rețetă apetisantă, economică și foarte ușor de gătit. Având origini antice napoletane, acest preparat este foarte iubit în t...

Vezi rețeta completă