Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se curăță legumele (păstârnacul, ardeiul) și se taie în cubulețe mici. Ceapa se taie solzișori și se pune la călit în puțin ulei. Morcovul se dă prin răzătoare și se pune și el la călit împreună cu ceapa pentru câteva minute (2-3 minute) Se adaugă și restul legumelor tăiate cubulețe la călit și se mai lasă pentru încă 5 minute. După ce s-au călit legumele, peste se adaugă orezul pe care l-ai spălat bine înainte și se adaugă 3 căni de apă. Se lasă totul la fiert, dar se amestecă în mod constant, timp de aproximativ 20 - 25 de minute.
Înainte cu 5 minute de a opri focul, se adaugă sucul de roșii sau bulionul, se potrivește de sare și piper. La final, se presară deasupra verdeață proaspătă și porția de orez cu legume se servește caldă.
O rețetă simplă, sănătoasă și sățioasă pe care o poți pregăti chiar dacă nu ești un bucătar profesionist. Într-un timp scurt, te bucuri de un prânz delicios. Nu uita că, în magazinele #LaDoiPași, găsești întotdeauna ingrediente proaspete, care te ajută să pregătești cele mai gustoase și aromate rețete.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă