Rețetă ieftină - orez cu legume

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 250 gr orez
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei roșu sau verde
  • 1 păstârnac
  • 0 Suc de roșii sau bulion
  • 0 sare, piper
  • 0 ulei
Găsește magazinul apropiat

Se curăță legumele (păstârnacul, ardeiul) și se taie în cubulețe mici. Ceapa se taie solzișori și se pune la călit în puțin ulei. Morcovul se dă prin răzătoare și se pune și el la călit împreună cu ceapa pentru câteva minute (2-3 minute) Se adaugă și restul legumelor tăiate cubulețe la călit și se mai lasă pentru încă 5 minute. După ce s-au călit legumele, peste se adaugă orezul pe care l-ai spălat bine înainte și se adaugă 3 căni de apă. Se lasă totul la fiert, dar se amestecă în mod constant, timp de aproximativ 20 - 25 de minute.

 

Înainte cu 5 minute de a opri focul, se adaugă sucul de roșii sau bulionul, se potrivește de sare și piper. La final, se presară deasupra verdeață proaspătă și porția de orez cu legume se servește caldă.

O rețetă simplă, sănătoasă și sățioasă pe care o poți pregăti chiar dacă nu ești un bucătar profesionist. Într-un timp scurt, te bucuri de un prânz delicios. Nu uita că, în magazinele #LaDoiPași, găsești întotdeauna ingrediente proaspete, care te ajută să pregătești cele mai gustoase și aromate rețete.

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Rețetă compot de caise

Pentru ca este perioada parfumatelor caise, v-am pregătit o rețetă delicioasă de compot, simplă și rapidă.

Vezi rețeta completă

Salată boeuf

Yummy….sunt puțini cei care nu mănâncă cu poftă o salată boeuf.

Vezi rețeta completă

Rețetă simplă pentru piftie, răcitură fără gelatină

Specific perioadei de iarnă, piftia este unul dintre preparatele românești care nu lipsește de pe mesele pofticioșilor.

Vezi rețeta completă

Pastă rapidă de pește

Cu toții ne dorim gustări rapide, gustoase și sănătoase.

Vezi rețeta completă