Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se curăță legumele (păstârnacul, ardeiul) și se taie în cubulețe mici. Ceapa se taie solzișori și se pune la călit în puțin ulei. Morcovul se dă prin răzătoare și se pune și el la călit împreună cu ceapa pentru câteva minute (2-3 minute) Se adaugă și restul legumelor tăiate cubulețe la călit și se mai lasă pentru încă 5 minute. După ce s-au călit legumele, peste se adaugă orezul pe care l-ai spălat bine înainte și se adaugă 3 căni de apă. Se lasă totul la fiert, dar se amestecă în mod constant, timp de aproximativ 20 - 25 de minute.
Înainte cu 5 minute de a opri focul, se adaugă sucul de roșii sau bulionul, se potrivește de sare și piper. La final, se presară deasupra verdeață proaspătă și porția de orez cu legume se servește caldă.
O rețetă simplă, sănătoasă și sățioasă pe care o poți pregăti chiar dacă nu ești un bucătar profesionist. Într-un timp scurt, te bucuri de un prânz delicios. Nu uita că, în magazinele #LaDoiPași, găsești întotdeauna ingrediente proaspete, care te ajută să pregătești cele mai gustoase și aromate rețete.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Nu există nimic mai gustos decât o plăcintă de casă cu vișine proaspete, care clocotește într-o crustă pufoasă dar în același timp crocantă. Află ...
Vezi rețeta completăSmoothie-ul este o băutură delicioasă și răcoritoare pe care o poți prepara foarte ușor chiar la tine acasă. Profită de sezonul cald și de fructele mi...
Vezi rețeta completăMusacaua este bine-cunoscută printre rețetele românești, însă nu mulți știu că aceasta are origini grecești. Află rețeta tradițională de musaca ch...
Vezi rețeta completăDescoperă rețeta ce-ți va trezi toate papilele gustative. Potrivit atât pentru masa de prânz cât și pentru cină, acest preparat îți va lua doar câtev...
Vezi rețeta completă