Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se curăță legumele (păstârnacul, ardeiul) și se taie în cubulețe mici. Ceapa se taie solzișori și se pune la călit în puțin ulei. Morcovul se dă prin răzătoare și se pune și el la călit împreună cu ceapa pentru câteva minute (2-3 minute) Se adaugă și restul legumelor tăiate cubulețe la călit și se mai lasă pentru încă 5 minute. După ce s-au călit legumele, peste se adaugă orezul pe care l-ai spălat bine înainte și se adaugă 3 căni de apă. Se lasă totul la fiert, dar se amestecă în mod constant, timp de aproximativ 20 - 25 de minute.
Înainte cu 5 minute de a opri focul, se adaugă sucul de roșii sau bulionul, se potrivește de sare și piper. La final, se presară deasupra verdeață proaspătă și porția de orez cu legume se servește caldă.
O rețetă simplă, sănătoasă și sățioasă pe care o poți pregăti chiar dacă nu ești un bucătar profesionist. Într-un timp scurt, te bucuri de un prânz delicios. Nu uita că, în magazinele #LaDoiPași, găsești întotdeauna ingrediente proaspete, care te ajută să pregătești cele mai gustoase și aromate rețete.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Biscuiții lui Moș Crăciun au devenit o tradiție și în casele multor români, dar și o bucurie pe care o împărtășim cu cei mici. Pe lângă distracț...
Vezi rețeta completăPentru zilele în care nu ai timp să gătești ceva laborios, avem soluția! Salata de paste este un preparat pentru întreaga familie, ușor de realizat, gust...
Vezi rețeta completăSavurează un mic dejun rapid, delicios, și hrănitor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente proaspete și o pâine bună și gustoasă!
Vezi rețeta completăOuă în Purgatoriu este o rețetă apetisantă, economică și foarte ușor de gătit. Având origini antice napoletane, acest preparat este foarte iubit în t...
Vezi rețeta completă