Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se curăță legumele (păstârnacul, ardeiul) și se taie în cubulețe mici. Ceapa se taie solzișori și se pune la călit în puțin ulei. Morcovul se dă prin răzătoare și se pune și el la călit împreună cu ceapa pentru câteva minute (2-3 minute) Se adaugă și restul legumelor tăiate cubulețe la călit și se mai lasă pentru încă 5 minute. După ce s-au călit legumele, peste se adaugă orezul pe care l-ai spălat bine înainte și se adaugă 3 căni de apă. Se lasă totul la fiert, dar se amestecă în mod constant, timp de aproximativ 20 - 25 de minute.
Înainte cu 5 minute de a opri focul, se adaugă sucul de roșii sau bulionul, se potrivește de sare și piper. La final, se presară deasupra verdeață proaspătă și porția de orez cu legume se servește caldă.
O rețetă simplă, sănătoasă și sățioasă pe care o poți pregăti chiar dacă nu ești un bucătar profesionist. Într-un timp scurt, te bucuri de un prânz delicios. Nu uita că, în magazinele #LaDoiPași, găsești întotdeauna ingrediente proaspete, care te ajută să pregătești cele mai gustoase și aromate rețete.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Ai zice că ce mare lucru să faci o mâncărică de cartofi! Dar, ca să iasă ca la bunica, e nevoie de câteva secrete: de la cum să nimerești textura potr...
Vezi rețeta completăPane-ul este un tip de preparat culinar în care un ingredient de bază (poate fi orice: pui, vită, pește, fructe de mare, legume, cascaval, brânză) este ac...
Vezi rețeta completăÎn luna iubirii vă invităm la un desert! Și ca să nu ne complicăm prea mult, hai să facem unul pe care îl știm deja, doar că puțin diferit, mai spect...
Vezi rețeta completăPare simplu să faci o pâine: amesteci făină, apă, drojdie și sare. Și totuși sunt atâtea feluri în care ea poate să iasă: mai bine crescută sau mai...
Vezi rețeta completă