Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Băutura naturală, socata, este ideal de consumat în zilele călduroase de vară. Este un preparat pe care îl poți face cu ușurință acasă din flori de soc și pe care îl poți păstra pentru consum o perioadă lungă de timp.
Socata este una dintre băuturile răcoritoare ale verii, care ne aduce aminte de perioada copilărie. Preparată natural, din flori de soc, socata se pregătește repede, are un gust delicios, iar consumată des, băutura aduce o mulțime de beneficii organismului. Iată cum faci cea mai bună rețetă de socată!
Pentru început, lasă stafidele la deshidratat într-un bol cu apă pentru o noapte. Ulterior, într-un borcan din sticlă adaugă toate ingredientele, peste care adaugă apă plată, aproximativ 3 litri de apă. După ce amesteci bine conținutul, lasă borcanul în lumina soarelui pentru 3 - 4 zile și amestecă de două ori pe zi (dimineața și seara).
Când este gata, socata fără zahăr se strecoară din borcan în sticle care se închid ermetic și se pune la frigider pentru păstrare.
Așa faci cea mai bună rețetă de socată chiar la tine acasă. Notează-ți ingredientele necesare și bucură-te de gustul proaspăt al sucului de soc oricând. Nu uita, socata se servește rece pentru un plus de prospețime!
Băutura naturală, socata, este ideal de consumat în zilele călduroase de vară. Este un preparat pe care îl poÈ›i face cu uÈ™urință acasă din flori de soc È™i pe care îl poÈ›i păstra pentru consum o perioadă lungă de timp.Â
Se serveste cald, este delicios!
Pofta buna!
 
							Mascarpone este o cremă de brânză fără sare, așa că se poate folosi și la preparate dulci, și sărate. Seamănă cu o smântână, dar este mai grasă,...
Vezi rețeta completă 
							Fructul pasiunii (sau maracuja) este un fruct originar din America de Sud, Maracuja este numele autohton, în limba Tupi (a triburilor indigene din sudul Brazil...
Vezi rețeta completă 
							Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi rețeta completă 
							Tapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completă