Bucătar amator
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se pune la fiert carnea cu o linguriță de sare. După ce dă în clocot, se aruncă apa, se spală carnea și se pune din nou la fiert cu o linguriță de sare până este complet gătită.
Se fierb legumele: cartofi, mazăre, țelină și morcovi. Acestea pot fi fierte alături de carne pentru un plus de savoare sau separat. Se lasă la fiert până sunt bine pătrunse.
După ce toate ingredientele au fost fierte se lasă la răcit.
Între timp putem pregăti maioneza, dacă nu folosim una gata preparată din comerț.
Se taie legumele cubulețe de aproximativ 3-4 mm, iar carnea și murăturile ceva mai mici. Mazărea se lasă întreagă. Legumele trebuie să fie vizibile în salată, fără ca acestea să devină o pastă.
Toate ingredientele se amestecă cu muștar și jumătate din maioneză, dacă este nevoie de mai mult se completează ulterior.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se pune într-un platou și se ornează după imaginație cu maioneză, murături, pătrunjel, ou fiert și măsline.
Se servește rece.
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Poate ați văzut în magazinele LaDoiPași mai multe tipuri de orez și v-ați întrebat la ce ar fi bun fiecare: cu bobul lung, scurt, mare, mic, Jasmine, să...
Vezi rețeta completăCartofii sunt, poate, printre cele mai versatile ingrediente. Putem face cartofi prăjiți, piure, fierți cu unt, la cuptor în coajă, cu smântână, putem s...
Vezi rețeta completăChecul este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit atât ca aperitiv, cât și ca desert. De-a lungul anilor, acest preparat simplu și gustos a e...
Vezi rețeta completăSe apropie Paștele așa că putem începe să facem planuri deja: ce vrem să gătim? Cozonac, Pască, Drob, friptură de miel, ouă umplute? Astăzi ne-am gâ...
Vezi rețeta completă