Bucătar amator
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se pune la fiert carnea cu o linguriță de sare. După ce dă în clocot, se aruncă apa, se spală carnea și se pune din nou la fiert cu o linguriță de sare până este complet gătită.
Se fierb legumele: cartofi, mazăre, țelină și morcovi. Acestea pot fi fierte alături de carne pentru un plus de savoare sau separat. Se lasă la fiert până sunt bine pătrunse.
După ce toate ingredientele au fost fierte se lasă la răcit.
Între timp putem pregăti maioneza, dacă nu folosim una gata preparată din comerț.
Se taie legumele cubulețe de aproximativ 3-4 mm, iar carnea și murăturile ceva mai mici. Mazărea se lasă întreagă. Legumele trebuie să fie vizibile în salată, fără ca acestea să devină o pastă.
Toate ingredientele se amestecă cu muștar și jumătate din maioneză, dacă este nevoie de mai mult se completează ulterior.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se pune într-un platou și se ornează după imaginație cu maioneză, murături, pătrunjel, ou fiert și măsline.
Se servește rece.
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă