Bucătar amator
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se pune la fiert carnea cu o linguriță de sare. După ce dă în clocot, se aruncă apa, se spală carnea și se pune din nou la fiert cu o linguriță de sare până este complet gătită.
Se fierb legumele: cartofi, mazăre, țelină și morcovi. Acestea pot fi fierte alături de carne pentru un plus de savoare sau separat. Se lasă la fiert până sunt bine pătrunse.
După ce toate ingredientele au fost fierte se lasă la răcit.
Între timp putem pregăti maioneza, dacă nu folosim una gata preparată din comerț.
Se taie legumele cubulețe de aproximativ 3-4 mm, iar carnea și murăturile ceva mai mici. Mazărea se lasă întreagă. Legumele trebuie să fie vizibile în salată, fără ca acestea să devină o pastă.
Toate ingredientele se amestecă cu muștar și jumătate din maioneză, dacă este nevoie de mai mult se completează ulterior.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se pune într-un platou și se ornează după imaginație cu maioneză, murături, pătrunjel, ou fiert și măsline.
Se servește rece.
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Biscuiții lui Moș Crăciun au devenit o tradiție și în casele multor români, dar și o bucurie pe care o împărtășim cu cei mici. Pe lângă distracț...
Vezi rețeta completăPentru zilele în care nu ai timp să gătești ceva laborios, avem soluția! Salata de paste este un preparat pentru întreaga familie, ușor de realizat, gust...
Vezi rețeta completăSavurează un mic dejun rapid, delicios, și hrănitor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente proaspete și o pâine bună și gustoasă!
Vezi rețeta completăOuă în Purgatoriu este o rețetă apetisantă, economică și foarte ușor de gătit. Având origini antice napoletane, acest preparat este foarte iubit în t...
Vezi rețeta completă