f
Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se coc vinetele pe toate părțile după metoda preferată (pe flacăra de la cuptor, aragaz, pe grătar), se lasă să se răcească, după care se curăță și se lasă la scurs pentru 2-3 ore.
Pulpa de vinete coapte se toacă mărunt, se mută într-un bol, iar deasupra se adaugă restul ingredientelor tăiate în bucăți mici (ceapă,roșie, usturoiul mărunțit, pătrunjelul și menta tocate mărunt). Se adaugă uleiul de măsline, sosul de tahini și se amestecă totul până obții consistența pe care ți-o dorești.
Rețeta de salată de vinete Baba Ganoush este perfectă alături de câteva boabe de rodie dulce-acrișoare și o felie de lipie ori pâine prăjită.
Cu un plus de ingrediente față de salata de vinete tradițională, Baba Ganoush este rețeta indiană cu o textură deosebită și un gust extrem de aromat datorită multitudinii de ingrediente. Descoperă rețeta!
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Biscuiții lui Moș Crăciun au devenit o tradiție și în casele multor români, dar și o bucurie pe care o împărtășim cu cei mici. Pe lângă distracț...
Vezi rețeta completăPentru zilele în care nu ai timp să gătești ceva laborios, avem soluția! Salata de paste este un preparat pentru întreaga familie, ușor de realizat, gust...
Vezi rețeta completăSavurează un mic dejun rapid, delicios, și hrănitor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente proaspete și o pâine bună și gustoasă!
Vezi rețeta completăOuă în Purgatoriu este o rețetă apetisantă, economică și foarte ușor de gătit. Având origini antice napoletane, acest preparat este foarte iubit în t...
Vezi rețeta completă