Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se coc vinetele pe toate părțile după metoda preferată (pe flacăra de la cuptor, aragaz, pe grătar), se lasă să se răcească, după care se curăță și se lasă la scurs pentru 2-3 ore.
Pulpa de vinete coapte se toacă mărunt, se mută într-un bol, iar deasupra se adaugă restul ingredientelor tăiate în bucăți mici (ceapă,roșie, usturoiul mărunțit, pătrunjelul și menta tocate mărunt). Se adaugă uleiul de măsline, sosul de tahini și se amestecă totul până obții consistența pe care ți-o dorești.
Rețeta de salată de vinete Baba Ganoush este perfectă alături de câteva boabe de rodie dulce-acrișoare și o felie de lipie ori pâine prăjită.
Cu un plus de ingrediente față de salata de vinete tradițională, Baba Ganoush este rețeta indiană cu o textură deosebită și un gust extrem de aromat datorită multitudinii de ingrediente. Descoperă rețeta!
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă