Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se coc vinetele pe toate părțile după metoda preferată (pe flacăra de la cuptor, aragaz, pe grătar), se lasă să se răcească, după care se curăță și se lasă la scurs pentru 2-3 ore.
Pulpa de vinete coapte se toacă mărunt, se mută într-un bol, iar deasupra se adaugă restul ingredientelor tăiate în bucăți mici (ceapă,roÈ™ie, usturoiul mărunÈ›it, pătrunjelul È™i menta tocate mărunt). Se adaugă uleiul de măsline, sosul de tahini È™i se amestecă totul până obÈ›ii consistenÈ›a pe care È›i-o doreÈ™ti.
ReÈ›eta de salată de vinete Baba Ganoush este perfectă alături de câteva boabe de rodie dulce-acriÈ™oare È™i o felie de lipie ori pâine prăjită.
Cu un plus de ingrediente față de salata de vinete tradițională, Baba Ganoush este rețeta indiană cu o textură deosebită și un gust extrem de aromat datorită multitudinii de ingrediente. Descoperă rețeta!
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi reÈ›eta completăTapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completăToamna vine nu doar cu puțină răcoare, miros de ploaie și copaci îmbrăcați colorat, dar și cu legume și fructe de sezon.
Vezi rețeta completăUneori ajungi foarte obosit seara, acasă și parcă ai mânca ceva delicios, dar nu mai ai foarte multă energie ca să gătești. De aceea, ar fi util să șt...
Vezi rețeta completă