Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se coc vinetele pe toate părțile după metoda preferată (pe flacăra de la cuptor, aragaz, pe grătar), se lasă să se răcească, după care se curăță și se lasă la scurs pentru 2-3 ore.
Pulpa de vinete coapte se toacă mărunt, se mută într-un bol, iar deasupra se adaugă restul ingredientelor tăiate în bucăți mici (ceapă,roșie, usturoiul mărunțit, pătrunjelul și menta tocate mărunt). Se adaugă uleiul de măsline, sosul de tahini și se amestecă totul până obții consistența pe care ți-o dorești.
Rețeta de salată de vinete Baba Ganoush este perfectă alături de câteva boabe de rodie dulce-acrișoare și o felie de lipie ori pâine prăjită.
Cu un plus de ingrediente față de salata de vinete tradițională, Baba Ganoush este rețeta indiană cu o textură deosebită și un gust extrem de aromat datorită multitudinii de ingrediente. Descoperă rețeta!
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Poate ați văzut în magazinele LaDoiPași mai multe tipuri de orez și v-ați întrebat la ce ar fi bun fiecare: cu bobul lung, scurt, mare, mic, Jasmine, să...
Vezi rețeta completăCartofii sunt, poate, printre cele mai versatile ingrediente. Putem face cartofi prăjiți, piure, fierți cu unt, la cuptor în coajă, cu smântână, putem s...
Vezi rețeta completăChecul este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit atât ca aperitiv, cât și ca desert. De-a lungul anilor, acest preparat simplu și gustos a e...
Vezi rețeta completăSe apropie Paștele așa că putem începe să facem planuri deja: ce vrem să gătim? Cozonac, Pască, Drob, friptură de miel, ouă umplute? Astăzi ne-am gâ...
Vezi rețeta completă