Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Se coc vinetele pe toate părțile după metoda preferată (pe flacăra de la cuptor, aragaz, pe grătar), se lasă să se răcească, după care se curăță și se lasă la scurs pentru 2-3 ore.
Pulpa de vinete coapte se toacă mărunt, se mută într-un bol, iar deasupra se adaugă restul ingredientelor tăiate în bucăți mici (ceapă,roÈ™ie, usturoiul mărunÈ›it, pătrunjelul È™i menta tocate mărunt). Se adaugă uleiul de măsline, sosul de tahini È™i se amestecă totul până obÈ›ii consistenÈ›a pe care È›i-o doreÈ™ti.
ReÈ›eta de salată de vinete Baba Ganoush este perfectă alături de câteva boabe de rodie dulce-acriÈ™oare È™i o felie de lipie ori pâine prăjită.
Cu un plus de ingrediente față de salata de vinete tradițională, Baba Ganoush este rețeta indiană cu o textură deosebită și un gust extrem de aromat datorită multitudinii de ingrediente. Descoperă rețeta!
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Mascarpone este o cremă de brânză fără sare, așa că se poate folosi și la preparate dulci, și sărate. Seamănă cu o smântână, dar este mai grasă,...
Vezi rețeta completă
Fructul pasiunii (sau maracuja) este un fruct originar din America de Sud, Maracuja este numele autohton, în limba Tupi (a triburilor indigene din sudul Brazil...
Vezi rețeta completă
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi rețeta completă
Tapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completă