Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Un preparat savuros și plin de arome. Salata de vinete cu ciuperci și ardei copt se pregătește foarte ușor, așa că încearcă și tu rețeta povestită pas cu pas chiar aici.
Vinetele și ardeii se coc bine pe toate părțile pentru câteva minute, 7-8 minute. Se lasă să se răcească, se curăță și se lasă la scurs. Când s-a scurs bine zeama din ele, se mărunțesc bine vinetele și ardeii, iar deasupra se adaugă ceapa și ciupercile tocate mărunt, usturoiul strivit.
Între timp, separat pregătești maioneza din gălbenușul de ou, lingurița de muștar și uleiul care se adaugă treptat în câteva picături. Se pune maioneza peste salata de vinete, se adaugă sare și se amestecă bine compoziția.
Salata este gata și poate fi servită în orice moment al zilei. Îți spunem un secret, la micul dejun este un deliciu alături de un ou poșat!
Se serveste rece, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă