Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Înainte de a începe rețeta, curăță spanacul și opărește-l. Fierbe apă și pune frunzele de spanac pentru câteva secunde în apă, până când acesta își schimbă culoarea.
Pentru început, se taie ceapa cubulețe și se călește într-o lingură de ulei. Când ceapa s-a călit și este translucidă, se adaugă spanacul și peste se pune o cană și jumătate de apă. Se lasă totul la fiert pentru 10 minute sau până când apa scade destul de mult. Peste se adaugă usturoiul tăiat feliuțe, lingura de bulion, sare, piper și se mai lasă pe foc pentru 2 minute.
Ouăle pot fi gătite cum dorești. Fie ouă prăjite în ulei, ouă poșate (fierte în apă) sau chiar omletă. Deasupra fiecărei porții de spanac se adaugă un ou.
Mâncarea de spanac este întotdeauna o alegere sănătoasă atunci când vrei să gătești ceva bun, sănătos și mai ales rapid. În câțiva pași ai făcut rețeta de spanac cremos, sursă naturală de vitamine și minerale pentru organism
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mai sunt câteva zile până ce Romania se îmbracă în haine de sărbătoare iar oamenii își spun “La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale. Mult a...
Vezi rețeta completăDacă iți este dor de zilele minunate de vară, de o cină la lumina lumânărilor pe malul mării, de Bella Italia, încearcă această rețetă minunată de ...
Vezi rețeta completăOdată cu începerea școlii vin și provocările pentru pregătirea unor meniuri sănătoase și diversificate pentru copii. Știm cu toții că preparatele de...
Vezi rețeta completăA venit vara și odată cu ea și farmecul serilor pe terasă. În așteptarea vacanței îți propunem o reinterpretare a unui cocktail fresh, de sezon, cu o ...
Vezi rețeta completă