Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Înainte de a începe reÈ›eta, curăță spanacul È™i opăreÈ™te-l. Fierbe apă È™i pune frunzele de spanac pentru câteva secunde în apă, până când acesta îÈ™i schimbă culoarea.
Pentru început, se taie ceapa cubuleÈ›e È™i se căleÈ™te într-o lingură de ulei. Când ceapa s-a călit È™i este translucidă, se adaugă spanacul È™i peste se pune o cană È™i jumătate de apă. Se lasă totul la fiert pentru 10 minute sau până când apa scade destul de mult. Peste se adaugă usturoiul tăiat feliuÈ›e, lingura de bulion, sare, piper È™i se mai lasă pe foc pentru 2 minute.
Ouăle pot fi gătite cum doreÈ™ti. Fie ouă prăjite în ulei, ouă poÈ™ate (fierte în apă) sau chiar omletă. Deasupra fiecărei porÈ›ii de spanac se adaugă un ou.
Mâncarea de spanac este întotdeauna o alegere sănătoasă atunci când vrei să găteÈ™ti ceva bun, sănătos È™i mai ales rapid. În câÈ›iva paÈ™i ai făcut reÈ›eta de spanac cremos, sursă naturală de vitamine È™i minerale pentru organism
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Uneori avem poftă de ceva delicios, dar și rapid și eventual fără prea multe calorii. Cum să facem ceva și fără mult zahăr, dar și bun?
Vezi reÈ›eta completăÎn funcÈ›ie de cum ne-a fost ziua, seara vrem să ne distrăm sau să ne relaxăm. Dar să nu uităm că dacă o masă bună ne poate aduce multă plăcere, mÃ...
Vezi rețeta completăFasolea este unul dintre cele mai vechi alimente cultivate, având o istorie de mii de ani. Provenind din diferite colțuri ale lumii, ea e prezentă în aproap...
Vezi rețeta completăCum se face mai răcoare, cum ne gândim că vine iarna! Dar nu e nimic, ne putem pregăti din timp: scoatem hainele groase, pantofii și cizmele, punem bine sa...
Vezi rețeta completă