Supă de pui cu tăiței

Porții

Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele

Ingrediente:

  • 1 piept de pui sau 3 pulpe de pui
  • 2 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 0 O mână de tăieței
  • 0 Pătrunjel verde
  • 0 Sare și piper
Găsește magazinul apropiat

Pentru început, pune puiul la fiert și lasă-l pentru 15 - 20 de minute.

Dacă este pui de casă, atunci lasă-l puțin mai mult la fiert pentru a fi carnea moale (aproximativ 30 - 40 de minute).

Taie ceapa mărunt și pune-o la călit în puțin ulei, adaugă și morcovul la călit.

Când acestea sunt gata, adaugă peste apa în care a fiert carnea de pui (dacă mai este nevoie, mai poți completa cu apă) și cartofii tăiați cubulețe, adaugă sare și piper după gust.

Când legumele sunt fierte, adaugă și carnea de pui, iar cu 5 minute înainte de a fi gata, adaugă și tăițeii. Stinge focul și presară deasupra verdeață. 

 

Ești pregătit să încerci rețeta? Te așteptăm în cel mai apropiat magazin #LaDoiPași pentru toate ingredientele de care ai nevoie. Urmărește pașii de mai sus și, cu siguranță, masa ta va fi un deliciu!

O servim calda, este delicioasa!

Pofta buna!

Salată boeuf

Yummy….sunt puțini cei care nu mănâncă cu poftă o salată boeuf.

Vezi rețeta completă

Rețetă simplă pentru piftie, răcitură fără gelatină

Specific perioadei de iarnă, piftia este unul dintre preparatele românești care nu lipsește de pe mesele pofticioșilor.

Vezi rețeta completă

Pastă rapidă de pește

Cu toții ne dorim gustări rapide, gustoase și sănătoase.

Vezi rețeta completă

Menemem - omletă turcească

Ce zici să încerci o omletă turcească cu multe vitamine și arome?

Vezi rețeta completă