Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
Pentru început, pune puiul la fiert și lasă-l pentru 15 - 20 de minute.
Dacă este pui de casă, atunci lasă-l puțin mai mult la fiert pentru a fi carnea moale (aproximativ 30 - 40 de minute).
Taie ceapa mărunt și pune-o la călit în puțin ulei, adaugă și morcovul la călit.
Când acestea sunt gata, adaugă peste apa în care a fiert carnea de pui (dacă mai este nevoie, mai poți completa cu apă) și cartofii tăiați cubulețe, adaugă sare și piper după gust.
Când legumele sunt fierte, adaugă și carnea de pui, iar cu 5 minute înainte de a fi gata, adaugă și tăițeii. Stinge focul și presară deasupra verdeață.
Ești pregătit să încerci rețeta? Te așteptăm în cel mai apropiat magazin #LaDoiPași pentru toate ingredientele de care ai nevoie. Urmărește pașii de mai sus și, cu siguranță, masa ta va fi un deliciu!
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Checul este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit atât ca aperitiv, cât și ca desert. De-a lungul anilor, acest preparat simplu și gustos a e...
Vezi rețeta completăSe apropie Paștele așa că putem începe să facem planuri deja: ce vrem să gătim? Cozonac, Pască, Drob, friptură de miel, ouă umplute? Astăzi ne-am gâ...
Vezi rețeta completăAi zice că ce mare lucru să faci o mâncărică de cartofi! Dar, ca să iasă ca la bunica, e nevoie de câteva secrete: de la cum să nimerești textura potr...
Vezi rețeta completăPane-ul este un tip de preparat culinar în care un ingredient de bază (poate fi orice: pui, vită, pește, fructe de mare, legume, cascaval, brânză) este ac...
Vezi rețeta completă