Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
De unde provine ciorba rădăuțeană? Aceasta este o rețetă pe care aveți ocazia să o încercați în fiecare restaurant din România, însă provine din partea de nord a țării, fiind o tradiție în Rădăuți, județul Suceava. Rețeta originală îi aparține Corneliei Dumitrescu, care în anii ‘70 a pregătit la insistențele soțului o ciorbă de burtă cu gust de pui, ulterior introducând-o în meniul restaurantului la care lucra. În felul acesta, ciorba rădăuțeană a devenit din ce în ce mai renumită, iar în prezent rețeta este folosita de gospodinele din toată țara.
Rețeta nu implică un grad înalt de complexitate, însă asigurați-vă că utilizați cantitățile menționate și urmați sfaturile de mai jos pentru a realiza o supă rădăuțeană de pui delicioasă.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Ce spuneți, ne răsfățăm zilele acesta cu ceva bun? Poate în ultimul timp lucrurile ne-au mers bine, și atunci vrem să ne răsplătim, sau nu au mers pre...
Vezi rețeta completăButter chicken sau pui cu unt în stil indian este o rețetă delicioasă, ce poate fi preparată oricând vrei să aduci aromele orientale în bucătăria ta. ...
Vezi rețeta completăAstăzi vă propun o rețetă simplă de plăcintă cu brânză sărată și foi subțiri, care se face foarte repede și ușor, pentru a începe ușor și nou...
Vezi rețeta completăTiramisu este printre cele mai celebre deserturi din lume. Faima lui a depășit de mult granițele Italiei și acum îl putem savura în orice colț de lume....
Vezi rețeta completă