Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
De unde provine ciorba rădăuțeană? Aceasta este o rețetă pe care aveți ocazia să o încercați în fiecare restaurant din România, însă provine din partea de nord a țării, fiind o tradiție în Rădăuți, județul Suceava. Rețeta originală îi aparține Corneliei Dumitrescu, care în anii ‘70 a pregătit la insistențele soțului o ciorbă de burtă cu gust de pui, ulterior introducând-o în meniul restaurantului la care lucra. În felul acesta, ciorba rădăuțeană a devenit din ce în ce mai renumită, iar în prezent rețeta este folosita de gospodinele din toată țara.
Rețeta nu implică un grad înalt de complexitate, însă asigurați-vă că utilizați cantitățile menționate și urmați sfaturile de mai jos pentru a realiza o supă rădăuțeană de pui delicioasă.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Biscuiții lui Moș Crăciun au devenit o tradiție și în casele multor români, dar și o bucurie pe care o împărtășim cu cei mici. Pe lângă distracț...
Vezi rețeta completăPentru zilele în care nu ai timp să gătești ceva laborios, avem soluția! Salata de paste este un preparat pentru întreaga familie, ușor de realizat, gust...
Vezi rețeta completăSavurează un mic dejun rapid, delicios, și hrănitor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente proaspete și o pâine bună și gustoasă!
Vezi rețeta completăOuă în Purgatoriu este o rețetă apetisantă, economică și foarte ușor de gătit. Având origini antice napoletane, acest preparat este foarte iubit în t...
Vezi rețeta completă