Alege numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această rețetă și îți calculăm ingredientele
De unde provine ciorba rădăuÈ›eană? Aceasta este o reÈ›etă pe care aveÈ›i ocazia să o încercaÈ›i în fiecare restaurant din România, însă provine din partea de nord a țării, fiind o tradiÈ›ie în RădăuÈ›i, judeÈ›ul Suceava. ReÈ›eta originală îi aparÈ›ine Corneliei Dumitrescu, care în anii ‘70 a pregătit la insistenÈ›ele soÈ›ului o ciorbă de burtă cu gust de pui, ulterior introducând-o în meniul restaurantului la care lucra. În felul acesta, ciorba rădăuÈ›eană a devenit din ce în ce mai renumită, iar în prezent reÈ›eta este folosita de gospodinele din toată È›ara.
ReÈ›eta nu implică un grad înalt de complexitate, însă asiguraÈ›i-vă că utilizaÈ›i cantitățile menÈ›ionate È™i urmaÈ›i sfaturile de mai jos pentru a realiza o supă rădăuÈ›eană de pui delicioasă.
Se serveste calda, este delicioasa!
Pofta buna!
Mascarpone este o cremă de brânză fără sare, așa că se poate folosi și la preparate dulci, și sărate. Seamănă cu o smântână, dar este mai grasă,...
Vezi rețeta completă
Fructul pasiunii (sau maracuja) este un fruct originar din America de Sud, Maracuja este numele autohton, în limba Tupi (a triburilor indigene din sudul Brazil...
Vezi rețeta completă
Când afară este frig, plouă și se întunecă mult mai devreme nu avem prea multe opțiuni decât să stăm la căldură, acasă, și să ne pregătim ceva b...
Vezi rețeta completă
Tapioca este un tip de făină fără gluten obÈ›inută din rădăcinile de cassava (manioc sau yuca), o plantă originară din America de Sud, dar cultivată È...
Vezi rețeta completă